- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Azért ennyi idősen ez már durva, én már 20 előtt letisztáztam vele, kicsit keményen szigúran odavágva, hogy ne tudálékoskodjon mikor jövök, felnőtt vagyok, elveszni nem fogok, Mo.n maradok, nem tudom mikor jövök, ha még másnap ilyenkor sem vagyok itthon akkor telefonáljon rám, avgy utána aggódjon ha nem veszem fel.....sajna sok szülő hajlamos ilyenre, ez egy rossz berögződés, puszta bizalmon alapszik. És mgha messzebbre több 100kmre is megyek, zavar hogyha ilyennek zaklat mikor érek oda, felhív hogy rendben odaértem e, avgy mondja én hívjam fel...meg mindne nap csörögjek mi történt...stb....ez nem az én stílusom, ha messzebb megyek tuti nem egyedül megyek, és van aki tud intézkedni ha valami bajom lenne......ez szerintme annak a jele hogy még mindig kicsit gyereknek tekint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest