- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tehát szerinted manapság nemkívánatos szó az, hogy haza, vagy nemzet. Azt kell mondanom, igazad van, hiszen mostanság ciki ilyesmikről beszélni, vagy ha mégis beszélsz, akkor már mindjárt náci vagy. Pontosan úgy, ahogy ha valamit bírálni kezdesz, akkor már álságos szent vagy stb.
P.S. Mire akartak bepalizni a fenti szavak használatával?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Pont az ilyen kozmopolita okostojások miatt tart ott a NEMZET erkölcsileg, morálisan, ahol tart. Azért vagyunk egy nemzet, mert mások vagyunk mint a többiek. Máshogy élünk, máshogy gondolkodunk, mint például az indiaiak, vagy mondhatnám akármelyik más ország lakóit. Még a szlovákoktól, az osztrákoktól is ezernyi dologban különbözünk. Ezt kéne megbecsülni és nem beleolvadni valami híg rózsaszín masszába, ahol mindenki ugyanolyan. Persze hülyeség a magyar nyelv is, az évezredes helyesírási rendszerünk, töröljük el. Könnyebben megértenénk egymást ha mindenki pl angolul beszélne, nem kéne a nyelvtanulással szarakodni.
Én is kaptam ilyen címkét, de már nincs rajtam, ez az egész „nemzettudat” engem már nem érdekel.
Tudod milyen címkét adnék én teneked? Mehetnél vele Etiópiába homokot lapátolni egy életre, olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest