- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
3aTi3
tag
sokan ajánlottátok a cooliris nevű kiegészítőt, így én is kipróbáltam, de nekem nem működött az a feature, h a google képtalálatainál az előnézeti ablakban csak a képet jeleníti meg, és nem a linkelt honlapot.
ez nektek megy rendesen? -
3aTi3
tag
én nem használok plugint a profil mentéséhez. mint minden olyan dolgot, amire még szükségem lehet formázás után, nem a rendszerpartícióra teszem. a firefox profil mappája is a d:-n van. telepítéskor pedig csak átírom a profiles.ini-t, h a már meglévő mappát használja, és kész is.
-
3aTi3
tag
én is próbáltam a noscriptet, de nekem nem jött be. nemcsak a káros scripteket tiltja, hanem az oldal működéséhez létfontosságúakat is.
pl. a ph! cikkeknél a legördülő menü is javascript, amiben lehet a cikk részei között navigálni. először csak hülyén kattingattam, de nem történt semmi, majd rájöttem h a progi blokkolta. persze ezt egyszerűen be lehet tenni a kivételek közé, ez csak egy példa volt arra, h szerintem kényelmetlen annak, aki nem ugyanazokat a honlapokat nézi mindig, hanem esetleg újakra téved. nem tudod, h kéne kinéznie, működnie, és ha vmi nem jó, az lesz az első h az adott oldalra letiltod a noscriptet, így meg nem sok értelme van a programnak.
ez az én tapasztalatom. sztem kényelmetlen, mert nemcsak a tanulási időszakban szívsz vele, hanem ha új oldalra tévedsz, utána is.
furcsa h még senki nem említette a mouse gesture addonokat. egyetlen hátránya, h nagyon hozzászoksz, és más firefoxban is hülyén húzogatod az egeret
(pl. a https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/39 segítségével a böngésző alapfunkcióit lehet elővni az egér bizonyos mozgatásával, bárhol is van a kurzor . pl. lap bezárása, másik lapra ugrás, előre/hátra lépés a historyban. egy próbát szvsz mindenkinek megér!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest