- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kruppmityu
csendes tag
válasz
Winner_hun #137 üzenetére
Köszönöm!
-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun #134 üzenetére
Nincs mit!
-
Pentax
tag
válasz
Winner_hun #130 üzenetére
Köszi
-
válasz
Winner_hun #113 üzenetére
Király! Találtam néhány hasznos kiterjesztést.
A mozactivex mennyire megbízhatóan működik? -
válasz
Winner_hun #76 üzenetére
Ahogy érzed...
-
válasz
Winner_hun #66 üzenetére
Csendben és off-ban megjegyezném, hogy ezeket a kiegészítő programokat inkább mondjuk bővítménynek kellene nevezni, semmiképp sem kiterjesztésnek. Kiterjesztés például a .jpg, az .mp3 az .iff satöbbi. Jó volna ha átírnád, sok lámát vezet(het)sz félre ezzel így.
Előre is köszönöm!
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun #71 üzenetére
Próbáld ki a Firefox Portable-t, nem fogja összezavarni a most fenntlévőt. Mondjuk a jelszót már neked kell beírni, de szerintem ez így van jól. (kell egy kis mozgás
)
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun #62 üzenetére
1 gomb is elég, nekem sem kell Shift+t-t nyomni
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Kiraly vagy !!
Hasznaltam en is egy parat mar, de ez a valogatas Kivallo -
ftc
nagyúr
válasz
Winner_hun #13 üzenetére
pl nálunk jeges eső esett csillagos égbolton
-
hardzsi2
aktív tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Szép lista, találtam is benne számomra is érdekes bővítményt, a ColorZillát - bár még nem tökéletes a zoom-ja, mert nem anti-aliasolja a képeket és az sem látszik, hogy épp hány %-on állunk...de akkor is szuper! Eddig e célból mindig megnyitottam a PSPad-ot és azzal szedtem le a színinfókat.
Meglepődtem, hogy aktív Firefoxos létedreleragadtál az 1.5-nél. Helyedben nyugodtan váltanék 2.0-ra, mert:
- 2.0 mára stabil, gyors és a kiegészítéseket is javarészt portolták (az általad ajánlottak is szerintem mind futnak 2.0-n) - talán pár kiterjesztés már 1.x-en el sem fut
- kinézetileg és menük, menüpontok stb. elhelyezkedése szempontjából nem sokban különbözik a két verzió, tehát áttérés után sem lesz neked idegen (az Eszközök/Beállítások picit át lett rendezve, de hamar megszokható az is)
- 2.0-s feltehetően frissebb Gecko motort használ, vagyis hangyaf@sznyit gyorsabb és szabványosabb lehet, mint elődje (nem ellenőriztem az 1.5 motorját)
- 2.0-ás biztonsági hibáit még jóideig javítják, míg az 1.5 támogatása hamarosan megszűnhet
Az általam jelenleg használt bővítmények (ezek szépen megférnek egyámással is):
ColorZilla (thx!), Download Statusbar, Extended Statusbar, Showcase, Flashgot, FDM Plugin, IE Tab, ShowIP, Tab Mix Plus, Web Developer
Nem linkelem be őket, mert lusta vagyok, de a nevüket beírva az FF Add-ons keresőjébe az első helyek egyikén megjelenik/telepíthető. -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #25 üzenetére
Az két külön kiterjesztés. Én is a 0.5.x-et használom ( [link] ), ez jobban bejön nekem, és mintha a másiknak lenne némi memóriagondja.
-
lajo
senior tag
válasz
Winner_hun #31 üzenetére
Nem hiszem hogy jobb de nekem nem kell, hogy annyi mindent tudjon, + én szoktam figyelni az oldalt és elég jól be szokott jönni amit írnak és a térképek is nagyon jók.
-
válasz
Winner_hun #24 üzenetére
0.7.5.1
Az időképes kieg. meg a www.idokep.hu oldalon van a letöltések között (ami jobbra fent van a főoldalon).
[link]
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #24 üzenetére
Most nézem csak, hogy amit betettem adblockhoz linket az 0.7xx verzió, az enyém meg 0.5xxx, de ennek a linkjét még nem találtam sehol sem, de rajta vagyok az ügyön
-
válasz
Winner_hun #19 üzenetére
Köszi, úgy látom az Adblock Plus-ban ilyen nincs...
-
válasz
Winner_hun #17 üzenetére
Talán azért volt furcsa, mert nem futottak a scriptek. De pont ez a lényege.
-
Neck
veterán
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Az AdBlock Plus-hoz itt van egy pár külső szűrő, ajánlom az Ajnasz's List, és a HuFilter szűrőket, sok magyar oldal meg van csinálva benne.
[link]
Az Adblock Plus Filter Uploader plugin viszont egyszerű usereknek felesleges, csak azoknak hasznos, akik szűrőket szerkesztenek az AdBlock Plushoz.
Egyébként az írásod nagyon jó,, 3-4 Plugint felraktam belőle!
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Volt már hasonló cikk, de nem árt összefoglalni azoknak akik maguktól lusták lennének összeválogatni ezeket a hasznos kis ext.-eket. És szerintem ha alapból nem is váltana valaki ezekkel felvértezve az FF üti az IE-t szvsz.
Jó írás, várjuk a folytatást
mod: Akkor sztornó
[Szerkesztve] -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Nagyon jó cikk! Párat le is szedek a rókámhoz, kicsit vérfrissítek. A fasterfoxot már kézileg megcsináltam
De a letöltésvezérlő, időjárás jelző, és az ADblock nagyon tetszik
Minden elismerésem!
üdv.
Mákos7észta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest