- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omega81
senior tag
Én régen adtam... nem tenném szívesen, EÜ okok miatt. Tettem. Tenni is fogom, amint tehetem. Édesanyám meg is teszi.
Csak azt akartam kifejezni, hogy az éremnek több oldala van. Nem kell azon csodálkozni, hogy Mo.-n a dolgok máshogy működnek. Ki mint veti ágyát, úgy alussza... ahogy vetsz, úgy aratsz... Ha megdobnak kővel, pereld ki ütet a vagyunukbúl.
Ha egyszer nincs összefogás, egység és erő, hanem valamilyen szinten -rossz törvényi szabályzással- rothadó korlátok között paszul az ember péppé, akkor ő sem túl humánus (vagyis nem álltabarát?).
Írtam ma valahol egy poltopikban másik fórumon, ahol egymásnak esett két értelmes emberke, hogy ne egymást öljék.
Nade hova csapódik le az egész?
...nem adom a vesémet, dögöljetek meg.
vagy
...sajnálom, neki már mindegy.*
*kétséges a felépülése, kapcsoljuk le a pitsába.
kegyetlen verzuó:
*lőjük ki, eladom amit el tudok.
Bizalom kéne, alapjában kéne megváltoztatni a dolgokat. fogalmam sincs Amerikáról, ott látszatban tök jól működik minden, de itt egy normális becsületes ember legfejjebb a kellően túlon keményebb a másikkal. Hát, ha vele is igazságtalanok, akkor?
Így már világos, mit szerettem volna írni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz iPhone 19
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő