- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi_
aktív tag
Nekem is volt olyan eset, amikor két kerékről, elég érdekesen visszabillent (eléggé szürreális látvány volt
) De ugy beállt mint a cövek, a valóságban is elég elképzelhetetlen lenne, a DiRT-ben ugylátszik előfordul. Jólvan, nem mondom, vannak azért bugok ebben is, ha kevés is, de azok ütősek (illetve, ugy fogalmaznám, hogy látványosak
. Attól még persze nagyon-nagyon jó szoftver. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: A jólvan, az jól van ugy is.
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
esőben ; csapadék kivitelezése
Naja, eddig én olyannal találkoztam, hogy vizes volt az asztfalt vagy sáros volt a talaj az eső után, de hogy konkrétan esik az eső a futam közben?! ... na olyannal nem talákoztam eddig!
... és ebből egyenesen következik, hogy még nem láttam az ablaktörlőt működés közben sem 
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
''A HDR alkalmazása nagyon szép fényjátékot eredményez a pályákon, esőben, sivatagban egyaránt egyedi atmoszférát teremt, ami példaértékű lehet minden fejlesztő számára. A csapadék kivitelezése, de a környezet mozgása (a fű és a fák lengése) is lenyűgöző lett.'' - Idézet a Playware [link] cikkéből. És számtalan cikkben olvastam még.

-
mongi_
aktív tag
Valaki csinálna egy olyan screenshotot, amint az ablaktörlő törli le csapadékot a szélvédőről??
Valahogy én még nem találkoztam ezzel a jelenséggel a játékban.
Most vagy lehet, hogy nincs is, vagy majd csak a későbbiekben fog funkciónálni valamelyik esős pályán (ha egyáltalán létezik ilyen a játékban) De véleményem szerint nem lesz ilyen.
Egyébként meg a DiRT intrójában van egy olyan rész amikor a ablaktörlő működése látszik, csak eléggé nem a játékbeli grafikára van alapozva. 
-
mongi_
aktív tag
Törés képeket tudnátok majd linkelni?
Majd a ''teszt'' második részéhez igyekszem kreálni neked egy párat ezen kategóriában is. Remélem minél hamarabb felkerül az is...
Addig meg nézegesd a videókat ''nyálcsorgatás'' céljából. 
Szerk.: Mindenki másképp csinálja...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kuponkunyeráló
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) De ugy beállt mint a cövek, a valóságban is elég elképzelhetetlen lenne, a DiRT-ben ugylátszik előfordul. Jólvan, nem mondom, vannak azért bugok ebben is, ha kevés is, de azok ütősek (illetve, ugy fogalmaznám, hogy látványosak
. Attól még persze nagyon-nagyon jó szoftver. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez hülyeség, hogy nem lehet felborítani.
![[kép] [kép]](http://www.konyvkucko.hu/konyvek/ismeret/helyesiras.jpg)