Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MobilosFeca

tag

Bocs :D xD nah kitettem magamért :D :DD :W

Egyébként hány éves kortól lehet jogsija az embernek? Jobb avagy ball kéz szabály, vagy államonként változik?

[Szerkesztve]

• MobilosFeca

tag

Helló tiv61us!

Nagyon jó cikk, pont ez kell nekem, meg egy olyan ember aki kint él :D. Kérdeznék 1-2, sok dolgot, szerintem ebből is inkább cikket fogsz írni... örök hála a válaszokér előre is :R

Nahszval, itt vagyok én 16 éves középsulis ''gyerek''. Mit tehetek én, hogy könnyebben megkapjam az állampolgárságot? Van egy ismerősöm, aki 10 éve kint élt, csak hazajött mert feljelentették hogy papírok nélkül dolgozik, persze mama, testvér kint maradt, és ők a kormányváltásnál megkapták az amnéziát... múltkor amikor a nővérének gyermekének keresztelője alkalmából kiment 10 éve először elég sokat beszélgettünk erről a témáról de nem eleget. Amit ő mondott, hogy olyan szakmát keressek amivel odakinnt könnyen találok munkát ( ő az európai autószerelőt említette), és azt mondta, hogy még mostanában intézzem el vízumot, mert így diákként megkaphatom 10 évre, szval, középsuli után kimehetek és még lesz 6-7 évem, hogy belejöjjek az ottani dolgokba, elmenjek egyetemre és találjak munkát. Én ebből még azt is kigondoltam, hogy tulajdonképpen 6 év alatt könnyedén találhatok feleséget, és így szinte automatikusan megkapom állampolgárságot. Mit tudnál nekem ajánlani, mire számítsak? Jah, a nyelvvel semmi probléma, az angol nyelv tulajdonképpen a hobbim, tavaly heti 16 órában nyomtuk egy évig (angol szakon vagyok középsuliba) és rengeteg dalszöveget olvasok (esetleg vetek össze magyar fordítással)
    1000 THX :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák