- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
Mikor gimi-s voltam vettem 1 gigas shuffle-t. Akkor mondta az 1ik osztálytársam h miylen hülye vok ennyi pénzért olyat venni aminek nincs kijelzője, Én akkor már tudtam h jó döntés volt mert a minőséget megkell fizetni. Neki a 3 év alatt 4 mp3 lejátsja volt. a noname-ek közül. jött villogni mkor az 1. megvette. volt rajta szines kijelző képeket mutatott stb. Mondta h csak 20.000 ft volt. A dizájn-t nem is említem mert..
3 hónap múlva betojt neki..vitte szervízbe kicserélték neki de hát..megint betojt..levásárolta..szintén mp3 lejátszót vett. az is csilli villi ilyet olyat lejátszik..de az is beszart és mindig szofveres probléma volt. vigyázott rá..(bár nem tom minek) NNa mind1 én 1x adtam ki 1 mp3 lejászóért 36.000 de az múködött. 3 éven keresztül. azóta 1 gigas 1 generációs nano-t nyúzok. semmi baja csak behorpasztottam a hátulját...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motoros topic
- Witcher topik
- PlayStation 5
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest