- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom Tailor
csendes tag
Sziasztok látom elég régi a topik de olyan kérdésem lenne hogy az ipod touch 2g n a wifi opció szürke szoval nem elérhető akkor lehet hogy nincs benne vifi vagy valami frissitési probléma lenne
Előre is köszönöm a válaszotokat -
smallmer
őstag
Sziasztok,
szeretnék kérni egy kis segítséget.
van egy ipod touch 2g típusú készülékem. 8gb-os.
4.2.1 es szoftver van rajta jailbreakelve, de nagyon lassúnak tartom.
valakinek van valami ötlete, hogy mit tudnék tenni a gyorsaság érdekébe???de menjenek rajta rendesen az appoktudom sokat akarok...
ha esetleg van ötlet légyszí segítsetek -
brekes
tag
helló jó cikk de irtad hogy olyan mintha üvegből lenne a kijelző tudod az üveg is
-
zozo1414
tag
de viszont a magyar nyelvben nincs
vagy de, vagy viszont
kérlek javítsd -
Jocii
csendes tag
Az ipodszerviz.com-on korrekt áron vehetsz gyári töltőt
-
-
Heartka
csendes tag
+Bluetooth
-
KapusiJ
tag
Sziasztok!azt szeretném megtudni mia a különbség a touch 1g és 2g között?
-
(Darkwood)
őstag
Jó az írás, de a "de viszont" szerkezet helytelen!
-
tompikaa
csendes tag
Nekem nagy álmom egy.
Nekem is nano-m van, és le akarom cserélni egy touch-ragondolom sokkal jobb rajta filmet nézni, mint a nano-n
-
Marty8
tag
Hello!
Én is a múlt héten újítottam egy ilyet, 16 gigásba. 16-ost mert a 8 as nano tele volt és ha abbe van wifi, meg leszedi a méljeimet, meg videó.... kell az... Hazamentem és szar érzés fogott el: Más nem keres ennyit egy hónapba amennyit erre én most kiadtam...
Én a nano után nem vagyok elégedett az akkuval. Azt 1 hétig lazán hallgattam napi 2-3 órát úgy hogy a a végére se merült le teljesen. Itt 2 nap az elég optimista, bár hozzá kell tenni, hogy a letöltött játékokat az összes ismerős végigpróbálja... videók... wifi...
Másik történés, hogy második napján egyszer csak nem volt hajlandó a zene menüből kimenni a középső gombbal! Egy restore hejrehozta...De én is szeretem
Matyi
+ nem minden ilyen töltővel mennek az ipod-ok eddig vagy 3 fajtával próbáltam és semmi.
-
hoffman_
nagyúr
Nagyon szép teszt, gratula
Csak a fene vigye
Zenére bőven jó nekem a Crea Zen V, de van egy-két dolog, ami hiányzik. Nem tudok, és nem is akarok egész nap laptopot hurcolni a seggemben, de jó fiatal lévén imádom azt a szaros Youtube-ot
Ezen még egy külön gomb is van, egyenesen oda... Überkirály
Wi fi-ért is fáj a szívem. Ez a wi-fis dolog nekem nagyon bejön, csak hát ugye, akkor már egy full laptop kell. Touch-on nem lehet rendesen sem netezni, sem filmet nézni. 40 perces PrisonBreak vagy Supernatural epizód, nekem biza kifolyik a szemem...Fasza ketyere, ott a pont, de valamiért mégsem
Ennyi pénzért inkáb még 20-30 és egy eeeeeePC vagy +50 és egy noti. Nekem
-
[Ace]
aktív tag
Üdv!
Remek írás, a lényeget jól összeszedted.
Mindössze 3 megjegyzésem lenne:
1. "szinte tapad az ember kezére". Hát...ezzel erősen vitatkoznék.
Nekem volt 3 hétig ilyen kütyüm (aztán váltottam iPhone-ra
), és nekem az volt az egyik legzavaróbb dolog, hogy iszonyatosan csúszott a hátlapon a kezem. Persze fogásra valóban kényelmes, ha erre gondoltál. Szóval emiatt vettem is rá Invisible Shieldet, amivel szó szerint tapadt a kezemhez.
2. A Cower az Cover.
3. Az iTunes valóban remek program zenelejátszásra, de inkább azoknak való akik szeretik rendben tartani a dolgaikat. (Id3 tagek, album borítók)Aki kevésbé "rendszerető", annak is elég 1 napot rááldoznia, simán meg lehet ezeket csinálni.
-
sgery
őstag
gyári füles hosszabító mikrofonnal és kapcsolóval kemény 4e ft. Egy SE agybadugós füles 3e ft. tehát 7e-ből már van egy nagyon jó kis fülesed gombal..
én a gyárit nem használtam hozzá, valami eszméletlen szar, sose értettem hogy van képük egy mp3 lejátszóhoz ilyen szar fülest kidobni:S Kényelmetlen, nem szépek a hangok, és minden beszűrődik a külvilágból.. -
asbi_
tag
"Viszont a füles nagyon rossz, sajnos nem európai időjárásra van tervezve, ezáltal a vezeték olyan kemény lesz még -fokok felett is, hogy egyszerűen kifordítja a fülhallgatót a fülemből"
ismerős.. iPhone-om van, a hidegben egyszerűen megfagy a mikrofon, amit lehetne nyomogatni számváltás miatt, meg ha hívást kell fogadni..
de nincs szívem lecserélni a gomb miatt.. jó, hogy buszon meg ilyen helyeken nem kell elővenni, ha valamit akarok. (volt már olyan, hogy belémkötöttek a telefont látva.) -
twollah
nagyúr
A MediaMonkey is tamogatja a iPodokat.
Bovebb info itt.
-
vsgaborr11
tag
Nekem nagybátyám él hal mindenért,ami iPod
Előszőr 1G,aztán arról 3G,Nano 1G,4G 80GB,Touch 1G. Tegyük hozzá,hogy mindezt még különféle gumi keretekkel,képernyő fóliákkal,normális fülhallgatóval,hordtáskákkal egészíti ki,és amerikából rendeli ezeket az E-bayen,szóval már egy vagyon van a szenvedélye mögött.
-
orionstar
csendes tag
szia
itt nem azt jelenti a 2G mint a telefonoknál...
A second generation itt a tulajdonságaira utal (nem a GSM, GPRS hálózatkezelésre) -
negyedes
addikt
Jo nagy makod volt az mar biztos.
. Erdekes cikk jo volt olvasni, hogy valakinek tetszik az ilyen.
De ettol fuggetlenul nem vennek , egyebkent twollah linkje miert nem idevalo?
-
Zolli77
csendes tag
-
KoPy89
tag
Haveromtól kölcsön kaptam egy ilyet pár napra, nekem kib@szottul felb@szta az agyam az érintőkijelző, soha nem vennék ilyet...
Egy sima ipod classicon gondolkozom inkább! -
joci5
csendes tag
Hello
Az ipod touch 2g és az iphone 3g között mi a különbség azon kívül hogy az iphone-nal telefonálni is lehet.
Milyen más dolgokat tud még az iphone 3g?
Üdv
Jó lett az írásod -
3aTi3
tag
A start/stop gomb hiánya tényleg zavaró, csak a pontosság kedvéért egészítem ki amit írtál: nem kell unlockolni, ha csak zenét kezelsz, dupla 'katt' a home gombon, és megjelennek a kezelőszervek a lock-screenen.
Amúgy most fedeztem fel Cydiában a PwnPlayert, naggyon-nagyon ötletes; beépül a lock-screebe, és innen gesztusokkal, tehát zsebből is lehet kezelni. A kezelőszervek ott jelennek meg, ahol érintesz, tehát nem kell látni a gombokat. például ha jobbra húzod a kezed, számot vált, ha felfelé, akkor hangosít. az epölösöknek is eszébe juthatott volna ilyesmi, mert mégiscsak az lenne az igazi.
saját számokat és itunesból szinkronizáltakat is lejástzik, tehát elvileg kiválthatná a beépítettet, de persze nem olyan polírozott az összhatás. -
Blaise7
tag
"Ez azzal jár, hogy hálózati töltőt ne is keress, mert az egyszerűen nincs."
Akkor miről lehet tölteni? (USB-ről?)
-
bwoay
nagyúr
én yamipodot, sharepodot próbáltam (előbbi touch-hoz biztosan nem jó),
jelenleg meg a foobarhoz való foo_dop plug-int használom nanohoz, touch-hoz,
de megnézem ezt a poddoxot is thxmás:
vajon az volt a nagyobb ökörség, amikor kitalálták, hogy a Touch-ra nemigen kellenek lejátszást vezérlő hw-es gombok, vagy az, amikor rájöttek, hogy ez így nem az igazi,
és a második generációsra raktak hw-es hangerőgombokat, de mást nem.
Ha kiderül, hogy a következő gen. lejátszóin már lesz play/stop gomb,
szétröhögöm magam, mert igazából ennek a hiánya teszi számomra
a Touch-t egy nagyon elbaltázott lejátszóvá, amit végtelenül körülményes
használni, ha az ember nem a kezében tartja folyamatosan, hanem mondjuk zsebrevágja.
A kijelző lezár a beállított idő után, egy gombnyomás, amíg felélesztem,
aztán fel kell oldani a zárat, és utána lehet kezelni az érintőkijelzőt, amit muszáj nézni,
nem lehet vakon elnavigálgatni vele.
Más lejátszón meg kitapogatja az ember a gombot a zsebében,
és pikk-pakk tud számot indítani, leállítani, léptetni... -
twollah
nagyúr
iTunes helyett hasznalhatjatok az iTunes Agentet is.
Bovebb info itt van rola.
-
Jhonny06
veterán
Headset maximum az iPhone-hoz van, maradjunk inkább a fülesnél. Nem tudom, hogy ezt minek szántad, tesztnek? Csakmert gyk a gyártó oldaláról kimásolgatott információk, kicsit semmilyen.
-
Zolli77
csendes tag
Köszönöm 33as Kollégának a kiegészítéseket.
Az írásba bekerült két videó, saját vélemények, PC-s oldal, hangszóróról leírás, giroszkópról leírás. Többet ígérem nem javítok bele, jó olvasást mindenkinek.
-
33as
senior tag
"Nekem azt kell mondanom az eddigi legjobban hordható darab, nem túl hosszú a kábel, könnyű. A hangzásvilág is egész jó bár a mélyek lehetnének erőteljesebbek is. Egy „In-Ear” fülessel ezt is ki lehetne küszöbölni de nekem megfelelő a gyári füles is"
Ezen az utolsó mondaton elgondolkodnék a helyedben.... igenis nagyon sokat számít egy minőségi füles (pláne a iPodok esetében sajnos nem egy audiophile minőségű lejátszó) és itt a 20 ezer forint feletti kategóriára gondolok.
-
Csapi007
veterán
Hy
Hát az írás jó, tulajdonképp minden benne van de ilyen szintű írásból rengeteg van a neten. Több személyes tapasztalatot, használatot kellett volna beletenned.A füles nekem se jött be.
És szerintem ha ragaszkodunk a prohardveres matricákhoz akkor különösen ajánlott, hiszen ennél már csak egy iphone lenne jobb a feladatok ellátására.
Viszont az ára még mindig a prémium kategóriába sorolja, csakúgy mint a legtöbb Apple terméket. -
JoeYi
őstag
jó kis írás.
Amúgy ingyé' én is bevállalnám, ilyen olcsón szemethúny az ember minden kis hiba felett
-
sekli
addikt
Nem túl nagy zsebrevágni még egy mobil mellé...? Nem tudom, de én telefonról hallgatom a zenét, de ha mindenképp mp3-lejátszót akarnék venni, biztos, hogy minnél apróbbat keresnék..., farmerzsebben tárolom a pénztárcámat, a mobilomat, két tollat és néhány zsebkendőt, szerintem ez már így sok lenne...
Másrészről az az albumborítós lapozás nagyon tetszik...
-
forras2
őstag
Nagyon jó kis írás lett,és minden kérdést kielégítő!Gratu hozzá!
De bennem mégis felmerült 1 kérdés!
A giroszkóp az mi is?Miért is van ez benne,mire is szolgál,mit is lehet vele csinálni?
-
luw2win
őstag
Egyszóval süt ról a minőség.
hmm? -
Zolli77
csendes tag
Szevasztok!
Köszönöm szépen a kritikákat és a dicséreteket, frissítettem is kicsit az írást (Hangszóró, billentyűzet) hogy egy kicsit részletesebb legyen.
@Kasza08: Nem akartam nagyon mélyen belemenni, szerintem már helyenként így is nagyon sikerült. De ha valami érdekel csak kérdezz nyugodtan.
@marcias: Ez az a kérdés amit nem nagyon értek....
@Solten: Végülis igen én meg "megnyertem" tőle.
@WonderCSabo: Köszönöm.
-
WonderCSabo
félisten
Sztem nagyon jó az írás a stílusa rendben van, tetszik!
Ja és mázlista vagy.
-
vPhis
tag
én miért nem tudok nyerni?
ja de tavaly egy snickers-szel nyertem egy másikat. profi vagyok.
-
szuper-t
őstag
hmm én is tanultam ma valamit
szép kis írás
-
Solten
őstag
WTF? Nyerted? Te +%""+!%+'"/= mázlista!
Vagyis édesanyád nyerte...
Jó lett az ismertető
Ismerősömnek volt (túladott rajta) egy példány, vásárolt hozzá "gumikeretet", szépen megóvta a készüléket.
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz kütyü én is sokszor taperoltam már egy ilyet, most 2.gen nano-t használok, sokszor gondolkodtam már egy ilyen itouch váltásra, de mindig rájöttem, hogy én a kijelzőt nem nagyon használom így sem, csak szóljon oszt jólvan ember vagyok, ezért nekem nem ér meg +pénzt
Viszont a füles nagyon rossz, sajnos nem európai időjárásra van tervezve, ezáltal a vezeték olyan kemény lesz még -fokok felett is, hogy egyszerűen kifordítja a fülhallgatót a fülemből, ha elfordítom a fejem, nameg a gumi része ami ott tartaná, természetesen levált az egészszóval kukába hajítani egyáltalán nem sajnálom, mert még a hangzása is borzasztó...
-
marcias
őstag
Mennyi az annyi ebben az esetben?
-
Kasza08
őstag
Köszi, tovább fájdítod a szívem
Tetszik az írás, véleménynek és beszámolónak tökéletes. Bár lehetne egy picit hosszabb, de így is jó -
bwoay
nagyúr
"hozzáláncolod magad az iTunes-hoz is, mert természetesen mással nem lehet szinkronizálni"
no, azért ez így, ebben a formában...
-
Igen, ezt az egyet irigylem ezektől a gépektől, a fólia nélküli érintőkijelzőt..
Egyébként gratula hozzá, jó kis élménybeszámoló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest