Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Én nem tudom mást mondani, mint amit az Apple.hu -n lévő telefonszámon elérhető ügyintéző közölt velem.
Szerintem arról van szó, hogy a "service provider" az annyit tesz, hogy hivatalosan átveszi átvételi elismervénnyel, majd elküldi az Apple -nek ki tudja hova. De ő ott helyben a kis pulton szét nem kaphatja az egészen biztos.totj80 tisztázzuk, hogy nincs eredeti alkatrész max. bontott ami ahogy írták is nyilván nem új készülékből származik, neeeem biztos, hogy jól jársz vele. Az utángyártott meg utángyártott, ez mindent elmond. Szarabb, ez van, nem kell összetörni.. Ilyenektől azért ne félj, hogy a felbontás más lesz, mert azért ezek jó minőségű dolgok ,csak nem eredetiek. Bár 2 eredeti közt is baromi nagy színbeli eltérések vannak.
Legjobb módszer ami egyébként bevethető, hogy a látható sérüléseket elünteted (pl betört kijelző akkor kicseréled utángyártottra), majd valami mondvacsinált hibával (akár csak kikötöd az akksi kábelét) beviszed és hivatalosan garanciaidő alatt újracserélteted. Ez épp azért működik, mert Apple, és Jóska gyerek (legyen az idoki, istyle, vagy akárki) nem nyúlhat hozzá csak az Apple. (Ők meg nem foglalkoznak vele, mert a service provider a lapra azt írta, hogy érintetlen). Elég csúnya és gonosz exploit, de működik, ismertem olyat akinél bevált. -
haddent
addikt
Utolsó mondatomra tudok hivatkozni, ~egy éve még nem volt az. Nagyon erős kétségeim vannak afelől, hogy mostmár az. Apple -nek kell egy telefont megengedni. Tavaly miután a hülyegyerek istyle -ban szétszedte felhívtam az Apple -t, és utánna velük tárgyaltam. Egyszerűen nem nyúlhat senki hozzá, csak az Apple. Hivatalosan. Tehát ha te beviszed istyle -ba és a nyomoronc gyerek szétszedi, mert hogy hátha te buheráltad és akkor már el se küldik garanciára, na akkor pontosan ő az aki a garanciádat elcseszte...
-
haddent
addikt
NEM leszólni szeretném az üzletet és semmi bajom velük, dolgom sem volt még soha velük, ha itt publikálhatnak akkor biztosan jók...
..de ez nagyon brutálisan erőltetetten reklámszagú nekem. Mondom, elismerésem látatlanban is, meg vagy győzödve róla, hogy jó munkát végeznek, de kezdjük már ott, hogy nincs hivatalos Apple szervíz országunkban.
Garanciát intéz ugye 1-2 cég, köztük anno iStyle. A srác nekem (előttem..) szétkapta a készüléket a pulton, hogy átnézze megvannak -e a csavarok stb. Kérdezem: ezt biztos szabad nektek? Tudtommal nagyon nem.. Ő válltig állította az igazát majd egy kellemes beszélgetés után az Apple.hu igazolt, hogy ilyenhez semmi joga
Na most itt nyilvánvalóan garanciaidő lejárta utáni javításokról beszélünk, de továbbra is eléggé hivatalosnak van beállítva a dolog, pedig szerintem az Apple nem is örülne a dolognak, ha kiderülne. sőt...
A másik észrevételem, hogy ez egy elég régi közösség és tele vannak a fórumok (nagyon helyes!) egyéni munkákkal, bütykölésekkel, szerelésekkel. Nekem ez a cikk itt nagyon kirívó és hangsúlyozottan eltántorító, reklám.Ha tévedtem és az Apple tud erről, jóváhagyta stb.. Akkor elnézést, én az ~1 évvel ezelőtti állásról nyilatkoztam, az viszont teljes bizonysággal így volt akkor.
jozefgucci1 örülök, hogy nem csak nekem szúrt szemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 25.000 ft tól elvihető HP 840 G11 Ultra 5
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged