Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
daniel909
üzenetére
Igen, az a htc-s változat. Azt nem ismerem, htc-m még nem volt, de a FB for Android egy rakás sz@r hidd el, vagy próbáld ki. Amúgy ez nem wifi kérdése, mert 3G-n 3 megás letöltési sebességgel illene neki nem 5 percig töltögetni egy rohadt üzenőfalat. Vagy esetleg lefagyni közben, utána meg nem engedni bejelentkezni. Szóval a lényeg, hogy valamiért nem képesek értelmesen megírni. De a Marketen elég sok az 1* meg a lehúzós komment, szóval nem csak nekem van bajom vele.
-
daniel909
addikt
nekem minden rendben ment, igaz általába wifivel nyomom, de jön a push állandóan és nagyon pontos. néha még a gépen szarabb mert ott nem kapom meg az üzit, telón meg megkapom. Hozzáteszem h nekem előre volt telepítve a HTC-n, így lehet nekem más verzióm van, mert a facebook for androidot nem írja installáltnak. na mindegy.
-
joey04
titán
De egyébként ebben az esetben nem ez él: Ugyan jailbreak nélkül is módosíthatod ezeket az eredeti IPA fájlban (UIDeviceFamily kulcs értéke), de úgy már nem fogod tudni a jailbreak nélküli készülékre telepíteni, mert egyúttal érvénytelen lesz a fájl aláírása?
Mondjuk mindegy, mert ahogy írtad is, le is tiltották az iPades felületről a bejelentkezést, szóval csak a JB utáni megoldás marad.
-
kolosanyi
veterán
Jó a fenéket! A legújabb frissítéssel is csak még szarabb lett... Nem is használok kliensprogramot, ott a mobil oldal. Ok, azon nincs chat. Na és aztán? Leszedek egy eBuddy-t azt csókanyó. Cserébe nem akarom minden FB frissítésnél földhöz vágni a telefonom, mert a max 3G térerő ellenére 5 percig töltögeti az üzenőfalat, meg chaten mindenkit offline-nak érzékel, sőt alkalomadtán nem enged bejelentkezni random mód. Pfej de utálom...

-
dlaj
őstag
K****ra tetszik ez a térhatású lenyíló panel. Ilyen csak ebben az alkalmazásban van, vagy más iOS alkalmazás is tudja? Vagy esetleg van olyan Android launcher amiben így néznek ki egyes felületek?
-
joey04
titán
+1
Az elején baromi jó volt. Mostanában sok a UI bug benne, az értesítéseket, az üzeneteket, stb sokszor hibásan jelzi, rá kell 1-2x frissíteni, a képfeltöltés is néha bugos. Ami külön vicces, mert azzal régebben másnak is baja volt, de akkoriban nekem pont nem. Talán nem véletlen a sok hiba.
-
Otisz
őstag
iPhone-on viszont egy kalap **** ez a program.
Minden frissítéssel egyre rosszabb
-
imisomogyi
aktív tag
Azért szerintem jól néz ki ez a felület!!!
-
Elohozni, miutan a Facebook goreny modon egyszeruen leblokkolta az iPad kliens bejelentkezeset, a FaceForward ingyenes cydias hack telepitesevel lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- weiss: Autó költségek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Pánik a memóriapiacon
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Temu
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest