Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
meganers
csendes tag
Ahogy a cikket olvastam, fura dolgot éreztem... azt, hogy az Apple sikersztorijának vége. Jobs tudta, hogy az emberek azt veszik, amit bálványozhatnak, amire vágyhatnak; hogy rengeteg ember igényli, hogy megmondja nekik, mit akarnak. Ő felcsigázta az érdeklődést, majd a termékbemutatókon hipnotizálta a tömeget, és mindenki rohant vásárolni. Mert az Apple termékek egy burokban léteztek, olyanok voltak, mint Superman vagy Batman: megkérdőjelezhetetlenek és legyőzhetetlenek (mint tudjuk, ha az emberek nagy többsége így gondolja, így is van, mellőzve a tényeket). Ezzel szemben most azt látom, a jelenlegi Apple a felhasználók kegyeit keresi, olyasmit fejleszt, amit elvárunk. Akárcsak az összes konkurense. Ezzel beállt a sorba, egy lett a sok közül.
Soha nem szerettem az Applet, mert pofátlanul lehúzták az embereket, de tény és való, ez juttatta fel őket a csúcsra. Ez viszont megváltozni látszik, úgyhogy lehet, hogy a jövőben nekem is lesz Apple gépem. Majd amikor Windows fut rajtuk.
(Senkinek nem állt szándékomban a lelkébe taposni, mindössze a gondolataimat írtam le - no offense.)
RIP Steve Jobs! -
Z10N
veterán
Ertem a poent (iFeeling) es ebben is valamelyest "Akit érdekelta téma mindig tudja, hogy néz ki az új." igazad van. Viszont, pl most neztem a mac miniket ebay-n (mert ugye most jon a regi nota draga az apple es ezert), de alig lehet eligazodni. A feketehumort is ertem, de ezzel egyutt a politikaba nem menjunk bele habar sajnos igy van.
-
Prof
addikt
Nem érted az Apple életérzést. Kurvára nem számít milyen verziója van.
Az számít neked mindig a legújabb legyen. Akit érdekelta téma mindig tudja, hogy néz ki az új.Sok tulaj 10-ig se tud számolni, valósznű csak összezavarnák őket az egyjegyű egész számokkal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg szomorú, a sok kis pisis nagyrészének a szülei a mi adónkból veszi a gyereknek ezeket a vackokat. (persze szigorúan ÁFA csalásból, állami megrendelések 500%-os hasznos számláiból szerzett pénzekből) .
-
Z10N
veterán
Nem ertem miert nem lehet normalis termekcsalad elnevezest csinalni almaeknal. 1, 2, 3, legyen valami suffix pl.: iPad 3 Pro/Plus (de ez a szifonra is igaz) vagy 3.5, 3B. Az egy dolog, hogy a wiki-n ra lehet keresni a generaciokra, de 6-7 ev mulva ki fog emlekezni mar ra mi a kulonbseg. New iPad my ass (erre mar nem futotta a marketing osztalyon)

-
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Panasonic, Samsung, LG tévék és Blu-ray lejátszók pl.! Nyilván, nem a mobiltelefon-szegmensre gondoltam elsősorban, ahol havonta kidob valamit csak a Samsung. Az Apple-nek viszont nincs akkora termékpalettája, hogy ne lett volna elég neki, hogy csak évente frissítse egy-egy termékét! Mentségükre legyen szólva, ez az első alkalom, hogy félidőben frissítenek valamin, de szerintem senki se örülne, ha rendszert csinálnának belőle!

-
tvse1995
senior tag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Valami, hasonló nagyobb ugrásra gondoltam mint a ami a 3as kijelzőjénél volt.
Egyébként szerintem ha nem jönnek most ki új iPaddel (a rendes méretre gondolok) akkor sem lettek volna lényegesen alacsonyabb karácsonyi eladásaik mint amik így lesznek -
Daniel Alves
őstag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
hát nem plusz 30 perc üzemidőre az biztos

-
tvse1995
senior tag
Eddig nem évente jöttek az iPadok mint az iPhoneok is?

Nem értem miért volt most erre szükség. Nem hozott akkora fejlődést ami indokolná a megjelenését. -
Gadgetfan_
senior tag
"A elektrotechnikai cégeknél amúgy általános, hogy minden évben egy többé-kevésbé fix időpontban jelentik be az újdonságokat"
Erre mondj nekem csak EGYETLEN példát! Csak mert ilyen cég nincs a világon. Az elektronikai és benne a telekommunikációs iparág és piac olyan gyorsan változik, hogy ezt egy cég sem engedheti ezt meg magának, minden gyártó szinte hetente jön elő újabb és újabb termékekkel...

-
A elektrotechnikai cégeknél amúgy általános, hogy minden évben egy többé-kevésbé fix időpontban jelentik be az újdonságokat, így az egyszeri vásárló tud előre kalkulálni, hogy megveszi a korábbi generációt kicsivel olcsóbban, vagy megvárja az újat, megfizetve a magasabb induló árat. Én így vettem pl. erősítőt. Tudtam, hogy jön az új 2012-es széria, vettem egy 2011-eset nagyon jó áron.
Az Apple a nagy titkolózásaival, meg az félévenkénti Keynote-jaival ezt az egyfajta "kiszámíthatóságot" lehetetleníti el. Mert honnan tudod, hogy mikor melyik termék frissítése jön éppen náluk? Lesz új Macbook Pro, nem lesz? Csak az iMac frissül, vagy a Mac Mini is? Folyton találgathatsz, hogy épp mit támad kedvük "leporolni", megújítani.
Az iPad3 viszonylag gyors megújítása erre még rátesz azzal, hogy a termék tavasszal eleve hiányosságokkal jött ki. Nem volt kompatibilis az európai LTE-vel, mintha olyan nagy feladat lett volna ezt megoldani (mint látható, fél év kell hozzá)! Nem rakták még bele az új csatlakozót, pedig akkor már tuti nyilvánvaló volt, hogy az iPhone 5-öt már azzal tervezik kihozni. És most fél évvel később megújítják olyanra, amilyennek eleve lennie kellett volna, de persze közben hagyták, hogy a vásárlók azt higgyék, tavaszig nincs új generáció! Szerintem csak a processzor és az előlapi kamera fejlődése az egyetlen, ami felett szemet lehet hunyni, hisz, az esetleg tavasszal még nem volt elérhető. A többire viszont nincs mentségük igazán.
Mindezek ellenére nem bántam meg az iPad3-amat, de az biztos, hogy legközelebb kétszer is meggondolom, hogy mikor vegyek meg egy Apple terméket!

-
edward2
addikt
Hányszor de hányszor hallottam Apple fan oldalról, hogy bezzeg android fronton fél évente jönnek új csúcs telefonok és ez micsoda szemétség.
Erre most fél évvel ipad frissítés után : "nincs itt semmi lehúzás megvettél egy jól működő ipad3at miért kéne lecserélni"
Teljesen egyetértek csak ez android oldalon miért nem igaz? Röhejes ez az egész.
-
banhammer
veterán
Szerintem ugyan az a CPU van benne, mint az ötös mobiljukban.
-
madgie
titán
Épp azon filózom, hogy ha az eppölnél legközelebb azt olvassák ki a felméréseikből, hogy 16:9 kéne, akkor ez lesz az utolsó "normális" képaránnyal rendelkező iPad. Ennek fényében nem baj, ha megkapta az új csatit, erős SoC-t, előlapi kamerát, mittomén... sokáig kell tartania magát, mert én például tuti nem veszek* szélesvásznú tabletet.
*: aztán majd pár év múlva vissza lehet keresni ezt a hozzászólást és az orrom alá dörgölni

-
Kaiku
senior tag
Szerintem aki 3.generációsat vett az magát szivatta meg. Azt azért gondolni lehetett, hogy a melegedés illetve az, hogy a nagyobb felbontású kijelző megeszi a az extra CPU teljesítményt, nem fog hosszú termék életet eredményezni. Azok akik annó az iPad2-t csak a száma miatt cserélték le azoknak most is lesz keret az új cuccra.
-
Gadgetfan_
senior tag
Szerintem ha kiteszik az MM-nél a pultra egymás mellé, és az alapbeállított gépeket elkezdik nyomkodni, észre sem lehet majd venni a különbséget a működésben. Ha nem nézik a csatlakozót, csak a nagyon "vájtszeműek" fogják kibökni, melyik melyik
A sebesség különbség szerintem csak egy-két alkalmazásnál jöhet elő, akkor is csak minimális, mert már a "régi" új iPad is baromi izmos. -
Én nemrég vettem. De se az erősebb proci, se az előlapi kamera, se az EU kompatibilis LTE nem izgat igazán (látva a vidéki lefedettséget). Talán csak az új csati miatt szívhatnám a fogam, mert ezek után kérdéses milyen kiegészítőket érdemes hozzá vennem! Amúgy meg az iPad 3 még így is egy remek tablet, hiába van most már nála újabb!
-
HuTi.HUN
tag
Klassz. Márciusban iPad 5?

-
Szafter
tag
Tartja a szokásos árát.

-
baro130
tag
Akik 30 napnál nem régebben vettek iPad3-at, annak kicseréli az apple iPad4-re!
[link] -
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
A nem hozzáértők simán venni fogják még azt is.

A többiek céltudatosan mennek vásárolni és tudják,hogy milyen vassal rendelkezik az új széria. -
Gadgetfan_
senior tag
Volt pár hónapja, volt egy most már így utólag érthető árvágás az iPad3-nál, amikor a MM-ban és az online áruházakban is lement az ára 10-15 ezerrel, gondolom, hogy kifuttassák a készlet egy részét, helyet csináljanak az új frissített iPad3-nak (én nem nevezném iPad4-nek). Azért kíváncsi vagyok, hogy amíg ki nem kopik a régi, addig egy áron fogják árulni a két "új iPad-et"?
-
kiiso
tag
"iPad negyedik generáció: minden eddigi Apple tabletnél erősebb hardverrel"
Valószínűleg a konkurenciánál is erősebb. -
Akkor meg rajta marad,ennyi. Hasonló áron inkább egy újat vesz az ember,olyat amit még senki nem tapogatott össze. Szóval ez így is úgy is szopóroller. Azzal is tisztában vagyok,hogy a többéves apple cuccokat is jóval az értékük felett szeretné mindenki eladni,de csak az vesz így valamit akinek nincs ki a négy kereke.
-
Jhonny06
veterán
Oké, de aki most vett nemrég retinát, az nem fogja olcsón adni csak azért, hogy lecserélhesse. Aki meg venni akar, az nem fog tudni olcsón venni, ezért inkább megveszi az újat egy kicsivel drágábban, mert annyit azért megér.

Entryy: Valamennyivel biztos drágább lesz eleinte az új, de Apple termékek esetében nem jellemző az, hogy elkezdik olcsóbban árulni. Hacsak nem a vállalat akarja úgy, lásd: iPad 2.
-
lapartman
tag
Azt ne mondjátok, hogy nem láttátok még ezt a videót: youtube.com/watch?v=vc9bMY6lGw0
-
lapartman
tag
Azt ne mondjátok, hogy nem láttátok még ezt a videót: youtube.com/watch?v=vc9bMY6lGw0
-
Entryy
aktív tag
Bakker az a video... több részletben bírtam csak megnézni
Jhonny06:
Nem így gondoltam.
Pont fordítva.
Miszerint ma már elég normális áron be lehet szerezni az IPAD3akat.
Azonban valamiért kétlem, hogy ugyanonnan fognak indulni a 4ek.
(Ha ügyes vagy egy jó ideje már 125e hufért tudsz venni 16Gb os 4G-s IPAD3at. Gyanítom a 4et ilyen paraméterek mellett jelentősen drágábban fogják adni.) -
lapartman
tag
Ez az iPad hozzátartozik ahhoz, hogy te jó vagy. Ha van iPad-ed. Akkor úgy tekintenek rád, hogy van iPad-ed. Mit tudom én. Ha előcsapsz egy Nokiát akkor meg egészen más. Persze meg kell lennie a körítésnek is, mert ha egy csöves kezébe nyomsz egy iPad-et attól nem lesz menő.
-
Jhonny06
veterán
Szerintem nem fognak lemenni az árak, mert az iPad 3 esetében nem volt árcsökkenés, így a kereskedők se nagyon fogják olcsóbban adni. Inkább szépen lassan kivonul, mint ahogy ez szokott lenni. A használt piacon meg azért, mert nem hiszem, hogy bárki lecserélné a tökéletesen gyors idei modelljét csak azért, mert benchmarkok szerint 2X gyorsabb az előző modellnél.
-
Aki nemrég vett egy hármast,azt kicsit megszívatták most.

-
merkucyo
aktív tag
Nem jött ki ez egy kicsit korán ?
-
Entryy
aktív tag
Jól emlékszem, hogy ugyan ezek voltak az IPAD 3 hivatalos árai is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Fury 15 G8 - i7-32GB-1TB
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Senki ne mondja azt hogy 7 hónappal ezelőtt nem tudták ezt...