Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Sikerült mind a kettő routerre felrakni a padavant, a wol is működik rendesen, viszont a nyomtatómat nem sikerült megosztani. Egy régi HP 1018-am van, találtam is hozzá leírást viszont a linux eléggé ismeretlen számomra. Igaz ez a leírás 1022-höz van, de ugyanitt van firmware az én nyomtatómhoz is. Annyit ki sikerült hámozni, hogy fel kell tenni hozzá az entware-t majd utána abból a firmware-t a nyomtatóhoz ha jól értem. Az viszont már nem tiszta, hogy ha felrakom ezt az entware-t egy pendrive-ra majd arra le töltöm a firmware-t amit onnan töltene be amikor bekapcsolom a nyomtatót, akkor hogyan csatlakoztatom a routerhez magát a nyomtatót mert ugye csak egy usb port van. Esetleg fel lehet rakni valahogy ezt a firmware-t magára a routerre is? Vagy ha nem akkor a lenti ap módban üzemelő routerbe dugott penre felrakva de a fenti routerbe dugott nyomtatóval működne? Vagy rosszul értem az egészet? Ez lenne a cikk hozzá: [link]
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Lenne pár kérdésem a padavan és az ac57u-val kapcsolatban, bár ha az elsőre nem a válasz akkor a többi már nem is lényeges igazából. Az első kérdésem az lenne, hogy a gyári asus android app padavan firmware esetén is tudja kezelni a routert? Igazából a wol funkció kellene csak nekem mert az appból szoktam felébreszteni a gépemet akkor ha nem vagyok otthon. Ez az egyetlen opció amivel sikerült ezt elérnem interneten keresztül is telefonról. Bár biztos vagyok benne, hogy ez nem működik firmware csere után, azért megkérdezem. Ezen kívül csak a ledek miatt érdekelne a padavan mert nekem jó a gyári is csak abban ugye a ledeket nem lehet kikapcsolni és éjjel olyan fénye van, hogy nem lehet tőlük aludni. A másik kérdés az lenne, hogy mindegyik led kikapcsolható?
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- Linux Mint
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest