Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #110 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Sikerült mind a kettő routerre felrakni a padavant, a wol is működik rendesen, viszont a nyomtatómat nem sikerült megosztani. Egy régi HP 1018-am van, találtam is hozzá leírást viszont a linux eléggé ismeretlen számomra. Igaz ez a leírás 1022-höz van, de ugyanitt van firmware az én nyomtatómhoz is. Annyit ki sikerült hámozni, hogy fel kell tenni hozzá az entware-t majd utána abból a firmware-t a nyomtatóhoz ha jól értem. Az viszont már nem tiszta, hogy ha felrakom ezt az entware-t egy pendrive-ra majd arra le töltöm a firmware-t amit onnan töltene be amikor bekapcsolom a nyomtatót, akkor hogyan csatlakoztatom a routerhez magát a nyomtatót mert ugye csak egy usb port van. Esetleg fel lehet rakni valahogy ezt a firmware-t magára a routerre is? Vagy ha nem akkor a lenti ap módban üzemelő routerbe dugott penre felrakva de a fenti routerbe dugott nyomtatóval működne? Vagy rosszul értem az egészet? Ez lenne a cikk hozzá: [link]
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Lenne pár kérdésem a padavan és az ac57u-val kapcsolatban, bár ha az elsőre nem a válasz akkor a többi már nem is lényeges igazából. Az első kérdésem az lenne, hogy a gyári asus android app padavan firmware esetén is tudja kezelni a routert? Igazából a wol funkció kellene csak nekem mert az appból szoktam felébreszteni a gépemet akkor ha nem vagyok otthon. Ez az egyetlen opció amivel sikerült ezt elérnem interneten keresztül is telefonról. Bár biztos vagyok benne, hogy ez nem működik firmware csere után, azért megkérdezem. Ezen kívül csak a ledek miatt érdekelne a padavan mert nekem jó a gyári is csak abban ugye a ledeket nem lehet kikapcsolni és éjjel olyan fénye van, hogy nem lehet tőlük aludni. A másik kérdés az lenne, hogy mindegyik led kikapcsolható?
Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest