- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kromatika #1183 üzenetére
Hasonló motivációból váltottam 3770K-ról 4770K-ra. Arctic Freezer istennyila vadbarom hűtő rajta, Gigabyte Z87X-D3H alaplappal, stb.
3.8-on (stabilan) idle 37 fok, load alatt 70 fok 1mp alatt. Nem ma kezdem és a hűtőt természetesen tisztességesen tettem fel, még igazítottam is rajta, ne legyen légrés, ilyesmi tehát kizárt.
Na mondom.. megnézve pár youtube video-t, lekupakolom. Már csináltam ezt korábban más procival, bejött.
Csak most türelmetlen voltam, idegesített, hogy annyira sem lehetett húzni, mint a 3770K-t. A sietség meghozta örömét, a pengével felsértettem a mag körüli zöld nyákfelszínt, persze csak éppenhogy, de egy icipici ponton kilátszik a réz (ha nagyon közel mész, látod, vagy nagyítóval). Bíztam benne, hogy a nyák legfelső rétegét még nem használja a CPU, de lehet, tévedtem.Cseszik beindulni. Megmakk.
Úgyhogy senki ne csinálja utánam (így legalábbis ne, és ne kapkodjon), a Haswell meg jelentem, egy ipari hulladék
-
ST05
őstag
válasz
kromatika #1177 üzenetére
memóriakezelés jobb, gyorsabb, és kicsit talán az ssd-t is jobban ki tudja használni
a modernebb chipset ,emiatt igen érezhető a rendszer gyorsulása ivy után is,
a 4 plussz szórzó viszont nem fog menni, tehát a proci gyári órajeleit fogja tudni,
esetleg 1-2 Mhz BCLK emeléssel pl 102 re emelve ( 102x36) azaz 3672Mhz a 3600 helyett,
de ez nem tul javallott mert kihat a többi komponensre, szóval instabilitást okozhat,
emiatt nem ér annyit, hogy 70 vagy 100 mhz pluszt kicsikarjunk .
mert ezzel a pl 102MHz bclk-va szorzódik a ram, is a pcie sáv is stb....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest