Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Dokika-
csendes tag
ejj legkéstem róla :\ pedig a mafia 2 érdekelt volna
-
Hauptmann
veterán
A Mafia 2 voucher-t már nem engedni használni, a Civ-ét még nem próbáltam.
-
HAL-9000
tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
TAREM-FEUBS-38ND8
This voucher gets you 33% off Sid Meier's Civilization V: Brave New World, as well as getting 4€ GMG Credit.
TAREM-23HDF-D9SN3
This voucher gets you 50% off Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings, as well as getting 4€ GMG Credit.
TAREM-YF87D-GFC90
This voucher gets you 75% off Sid Meier's Civilization IV Complete, as well as getting 1€ GMG Credit.
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Ilyen emailt kaptam 18.-án, lehet már lejárt.
(#258) Hauptmann: Civ 5-hoz is volt, itt írták.
-
tupacamaru
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Gondolom ezt kell beírni a vásárlásnál a 75%-os árhoz, ha meg akarod venni a Mafia DLC-ket a GMG-n.
Én hiába szavaztam, nem kaptam semmit, most írtam a support-nak, hátha még adnak valamit.
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
A GMG küldte, mindenkinek azonosat: TAREM-8HHS6-BSYEQ
Mafia II DLC Pack -
gandrus
tag
A freemailes fiókommal nem jártam sikerrel anno, de tegnap, miután unokaöcsém szólt, hogy újra lehet szavazni, regeltem a gmailes címemmel mindkét oldalra, szavaztam, és így mára meg is kaptam a kódot a játékhoz.

-
beef
őstag
Egy kis segítség azoknak aki MÁR szavaztak ÉS freemail-es fiókjuk van.
- belépni CVG fiókba, megadni egy NEM freemail-es címet
- megvárni az újraaktiváló levelet (ez gyorsan jön) katt a levélben a linkre, ezzel a CVG módosítás letudva.
- belépni a GMG oldalára, beregelni szintén ugyanazt a címet a fiókodhoz, erről is jön egy megerősítést kérő levél
- újra leadni a kérelmed a kiválasztott játékra https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/ minden adatot kitöltve
Erre jöhet egy "Take it easy, champ..." kezdetű oldal, ekkor jó eséllyel nem aktiváltad még a GMG-s fiókod.
Ha az "Ooops..." kezdetű oldalt kapod, akkor már minden sínen van, max 24 óra türelem kell.
Másnap érdemes újra ellátogatni a linkre.Amikor sikeres lesz a művelet az alábbi cím lesz "Thanks for registering. Now please check your email... "
Ebben a levélben lesz a játék aktiváláshoz szükséges link, katt, majd "Thank you for verifying your details. Your game is on the way... " felírat a honlapon.
Ez lesz az utolsó mail, amiben a kódot kapod.
Nekem sem jött meg napokig a játék, miután ezt végigjátszottam és kivártam 24 órát, azonnal megérkezett.
-
goro1000
aktív tag
Kaptam még egy Mafia 2 kódot.

-
megint nem lehet szavazni?
-
vendingo
veterán
Egyből jött a civ 5 a maffia 2 mellé

-
HAL-9000
tag
Mindkettő megszerezve. Még mindig él az akció!
-
rankesz
veterán
240 hsz...
nem gondoltam olna mikor egy hete megírtam a hírt... -
jött email, hogy dlc-k -75% (mafia 2) Ti is kaptatok?
-
goro1000
aktív tag
Megkaptam majd egy hét mulva

-
BigBlue69
őstag
Újra indult!
-
vendingo
veterán
Akik még nem kapták meg, azoknak lehet postán küldenek díszdobozos kiadást

-
Hauptmann
veterán
Megjöttaz előbb a Civ 5 kulcs is. Úgyhogy akinek azt írja, hogy nem szavazott, de a neve a listán van, ne aggódjon, jön az a kód, csak lassan.
-
Hauptmann
veterán
Nekem a Mafia 2 megérkezett már, de a Civ 5 még nem, azt mondja, hogy nem szavaztam, pedig de.
-
goro1000
aktív tag
Nekem vasárnap óta oooops

Pedig aktiváltam mind két emailt és szavaztam is
-
Úgy őszintén, van aki még freemail-t használ? Én ahogy lehetett (regisztrálni) áttértem a citromail-re, utána pedig a Gmail-re, azóta is azt használom.
-
pyxystyx
tag
Félreértettél, én a freemail fiók megszüntetéséről beszéltem.
Nem leoltani kellene, hanem értelmezni amit írtam. Ha meg félreérthető, kérdezz rá légy szíves.
Egyébként a megszólított nem te voltál, erre reagáltam. Ha Ő jött volna ilyen reakcióval, én kértem volna elnézést a félreérthető fogalmazásért...Petyyyyy: nem aggódok, mint már írtam is: ez legyen a legnagyobb gondom az életben.

-
pyxystyx
tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Szerintem ebből már nem lesz semmi.
Megvolt minden: szavaztam, regisztráltam, megint regisztráltam, megerősítettem a regisztrációmat, stb.
A CVG- nél a játék kiválasztása és az adatok megadása után írta is, hogy rövidesen kapom a kódot, csak az nem érkezett meg.
Valószínű ezt a fremail nyelte be, de így jártam...
(És még van képük fiók törlésénél rákérdezni, hogy miért szüntetem meg a fiókomat.
) -
sqpp
őstag
válasz
Bandi995
üzenetére
A CVGs-ben van pont
As an additional precaution against spam and online scams, you will not be able to post comments or use the forums until you have successfully verified your account.
Please verify your account by following the link below:
https://www.computerandvideogames.com/user/verify?t=670121552
ilyen részt keress.
-
Bandi995
aktív tag
sajnos nincs :c találtam a google új felületének szokatlansága miatt egy harmadik levelet, amit el is felejtettem, de abban csak megköszöni szépen, hogy szavaztam. Azt írja egyébként az egyedi linkes goldenjoystick levélben, hogy a linkre kattintva aktiválhatod a fiókod is.
-
sqpp
őstag
Nekem így volt:
1. Szavaztam ugye, kaptam egy emailt hogy kattintsak ugye a linkre, akkor még ugye ooopps-ozott.
2. Utána olvastam fórumban hogy aktiválni kell a fiókot, beaktiváltam
3. Eltelt 24 óra a szavazás után.
4. Rákattintottam a linkre, ahol eddig ooopps volt, és azt írta: Your game is on way.
5. Pár másodperc sem telt el, és már kaptam a kulcsot emailben! (Gmail)
-
Petyyyyy
addikt
Már tegnap jött a link, hogy hova kattoljak a kódért, meg is történt, mondta, hogy úton van és még mindig semmi. Ilyen lassú lenne hotmail-re? Mér' hotmail? Mer' maradt régről..

-
juhasz22
aktív tag
válasz
- monkey -
üzenetére
CVG fikodat aktiváltad mert elöbb az is kell. aztán kapod a kódot szinte egybol.
-
vendingo
veterán
Már vége az akciónak?
-
- monkey -
csendes tag
Sajna én is buktának érzem. 2 napja pihen a levelük az e-mail fiókomban, de még mindig ooooops-ozik, ha rákattintok. Ejj pedig az a Mafia 2..

-
VIBO
őstag
Freemail, már régóta felejtős......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nem tudtam hogy ujra lehet igenyelni kódot.

Nekem 36 órája ki van töltve, azóta se kaptam meg...
Két levelet kaptam, egyik a CVG profil elkészülte (aktiváló link sehol) és a játékkódhoz vezető link a greenmantől (ott sincs aktivációs link).