- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pizzafutar11
csendes tag
Nekem is van egy ugyanilyen házam!!!!!!!
-
nihill
őstag
Azt a jó kis Vargáné tápot kár volt kivenni belőle, az már önmagában harcdore moddingnak számított volna
-
elithun
őstag
Szép munka, várom a folytatást!
-
jones965
Modder
Kell az útokornak az írás, másodsorban szemléltetésnek és nem utolsó sorban a modding népszerűsítésének.
Csak így tovább hajrá!
Hál' istennek, én személyesen is ismerem az elkövetőt. -
Engineer086
Modder
waithEard, Victoryus, Kiki18, Recon666, west: Köszönöm! Remélem a folytatás is tetszeni fog
TűZoltán: Kíváncsi vagyok, te mit hoznál ki ebből a házból
Trebron09: Igen, találkozhattál vele, nem csal az emlékezeted. Sikerült is 3. helyezést elérnem a hónap moddere versenyen, amire nagyon büszke vagyok
Bambinoo: Örülök annak, hogy negatív kritikát is kapok, köszönöm, hogy leírtad a gondolataidat
Igazad van abban, hogy a festés az előző házamnál (a böhömnél) nem sikerült néhol 100%-osra. Sajnos nincs lehetőségem arra, hogy profi fényezővel készíttessem el a fényezést, itthon a műhelyemben, spray-s festékkel dolgozok. Új tipusú festékkel dolgoztam azon a házon, és hát nem az elvárt minőséget hozta...
A stílushoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy izlések és pofonokA házaimat egy téma mentén találom ki, ennek megfelelően egy Stargate-Atlantis témájú házba simán belefér a csillagkapu és az egyéb, sorozatban látott elemek. Nem igazán szeretem a minimal-moddingot, én azt élvezem, ha egy házon sok egyedi részt hozhatok létre, ügyelve arra, hogy a célszerűség és a funkcionalitás ne csorbuljon, díszítésekkel ne essek át a ló túloldalára.
-
west
őstag
Nagyon ügyes vagy.
-
Recon666
Közösségépítő
Szép munka, grat!
-
Bambinoo
csendes tag
Abszolút tisztelgek a munkád előtt, de nekem nem tetszenek a színek az Illuminated Mind-nál. Megnéztem a Facebook-on a moddokat, van ott egy narancssárga gép, az a böhöm... no, sztem annak nem sikerült valami túl jól a fényezése...
Jah, és egy kérdés, de ezt csak úgy általában: Miért kell egy mod-ot túlspilázni, túlcsicsázni. Pl a FB-n az a templom gép vagy mi...
Mégegyszer
a befektetett melónak, a technikai megoldásoknak.
-
Trebron09
őstag
válasz
Engineer086 #16 üzenetére
Nagy hülyeséget mondok, hogy én ezt már olvastam tavaly a http://www.bit-tech.net/ -en?
(Vagy lehet benéztem
)
-
Szép átalakítás.
Örülök,hogy olyan házzal dolgoztál,amit itthon elfekvőben tartogatok.
Hihetetlen fantáziadús,és persze igényes a kivitelezése is. -
TűZoltán
csendes tag
Nagyon jó a cikk és a gép is! Bár én is ennyire vágnám az ipart!
-
Gratulálok, szép munka!
-
válasz
Engineer086 #16 üzenetére
Azért írtam, hogy ha nem erőmű lesz benne, akkor felel meg a ház.
Gyári Intel hűtő befér, más nem. -
waithEard
őstag
Eddig igen jó, várom a folytatást!
-
Engineer086
Modder
Bari: Sajnos úgy hozta az élet, hogy az az oldal megszünt, de szerencsére itt is szivesen olvassák az építéseink történetét
Dyra: Köszi! Ahogy tudom, írom is a folytatást
MasterDeeJay: örülök, ha segített a kulcs
hcl: Gyári hűtővel nekem is befért volna a teljes gép ebben a felállásban, viszont az Andy Samuray hűtőm inegcsak neccesen fér volna el azon a helyen, nem is beszélve arról, hogy ha ablakot vágok a gépre, akkor lássam is a belsőségeket
HaRdCoRe^ mp4 Köszi!
zarayq: Természetesen lesz még folytatás, és újabb gépek leírása is, csak győzzem idővel a megírásukat -
KisTopi95
aktív tag
Szép munka, várjuk a folytatást!
-
zarayg
aktív tag
nagyon csinos kis gépet csináltál belőle
lesz még hasonló?
-
HaRdCoRe^mp4
tag
Grat hozzá, kemény!!!
-
Szép munka!
Mondjuk én szeretem az ilyen kiaakítású házakat (mármint amilyen eredetileg volt). Új gépet is bele lehet építeni, ha csak egy PC-re van szükség, nem erőműre. Egy 12cm-es ventivel szerelt táp és pl. a gyári Intel hűtő szépen megfér egymás mellett, a táp leszívja a meleg levegőt a prociról, és továbbítja a szabadba.
Előző munkahelyemen csináltam pár ilyen megoldást, szabadonkallódó Core2-es lapokból, meg ilyen házakból. -
Szép munka!
Jó látni hogy egy őskövület házból mit lehet alkotni!
Ja és köszi a win98 kulcsot, jó lett!
-
törölt tag
Zseniális!
Várom a folytatást!
-
NoMagix
addikt
válasz
Engineer086 #7 üzenetére
Köszi a választ, várom a folytatást!
-
Bari
Modder
Örülök, hogy felteszed ide is az átalakítás menetét, jó volt újra olvasni róla, ha már az eredeti helyén nem elérhető
Várom a folytatást.
-
Engineer086
Modder
Köszönöm, hogy elolvastad, örülök, ha tetszik!
Kérdésedre válaszolva, ahhoz képest, hogy az előlap eltakarja jócskán a szellőzés útját, alig nőtt a táp hangja.
Bár ebben a bejegyzésben nem volt róla szó, de a következőben kitérek rá, hogy ez a megoldás így miért nem tökéletes. Utólag már tudom, hogy pár dolgot másképp is csinálhattam volna, ezzel elérve a kevesebb szélzaj keletkezését. -
NoMagix
addikt
Minden elismerésem a kedves alkotónak!
Kitünő, alapos munka!csak kiváncsiságból kérdezném, hogy a táp előrehozatala miatt nem hangosabb a gép!
én otthon szédszedtem egy tápomat, mert gagyi zajos venti volt benne,
kicseréltem egy ultra csendes darabra és külön beállítottam a sebességét.
A procihűtőnél is így tettem, egy Thermaltake cucc, de az állítható ventije annak is hangos volt, hiába van rajta poti.
A kettő ventivel hangtalan a gép!
Igaz nem egy izom játékgép, és nem is normál házban van, hanem beépítettem a szekrénybe. -
Engineer086
Modder
Day 'n' Nite, balcsida, Apone 33 : Köszönöm, örülök, hogy tetszik!
LamerGyuri: Azért nem ilyen egyszerű. Voltak ennek előzményei, több éve foglalkoztam már akkor is moddinggal, túl voltam pár házon és versenyen is, és idézem " az általad képviselt minőség miatt esett rád a választásunk". -
Apone33
őstag
Szép munka, már alig várom a folytatást.
-
balcsida
senior tag
Jó kis ház, élőben mégjobb!
-
LamerGyuri
senior tag
Jól néz ki.
De most ez tényleg így megy? Egyszer csak becsönget valami idegen, és azt mondja: "Te, figyu, kend má' szét a festékemet, vazze!" -
Day 'n' Nite
tag
Nagyon szép munka!
Ugyan ilyen gépházam van itthon, a tápegység elhelyezése tényleg egy borzalom. (Nálam a táp a gép tetejére került át.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest