- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzolo76
tag
Ezeken a helyeken már néztem én is, elvileg ott minden megy, illetve engedélyzve van.
A P70-nel kezdődött ez a propléma, átmenetileg egy LG L40-et használtam azzal nagyon gáz volt, tényleg semmi üzi nem jött, jelzett, csak sms. Most a P1-en időnként jön időnként nem. Nem tudom mi lehet. Arra gondolok, valami program zavarhat be, de nem jöttem rá melyik.
-
nzolo76
tag
-
nzolo76
tag
Szia
Az előző telóm 4000-es volt. Azt olyan 30%-ra merítettem nap végére, ezt olyan 50%-ra. Ha kicsit jobban figyelnék, vagy bátrabb lennék még nálam is kibírna két napot. Folyamatos 4G vagy wifi, telefonálgatás, óránként ránézek a Twitterre, Hangouts, kb. fél óra youtube, ilyesmik. Elégedett vagyok vele.
-
nzolo76
tag
-
nzolo76
tag
Én is olyat kaptam amihez jár a tok, (átlátszó kemény műanyag), és fólia is. Már az előző lenovomhoz is kaptam, szerintem magyarországra ilyeneket hoznak. Valamint volt a dobozban fejhallgató is.
Kamera nem csúcsminőség. Kinagyítva a képeken az alakok, tárgyak széle nem éles, picit lehetne jobb. De amire nekem kell, arra azért jó.
Wifi szerintem jó, én nem vettem észre, hogy más lenne mint a korábbi telóimnál.
Mérete szerintem elég nagy, szokni kell. Az újjlenyomat olvasójával elégedett vagyok, gyorsan működik, és elég pontos is. A kijelző nagyon szép, éles, élénk színű. Oldalról a betekintési szögek jók, kicsit a fényereje mintha csökkene oldalról nézve, de a színek nem invertálódnak.
Gyorsan működik, alapból a 2GB RAMból 1,1-1,2-t eszik a rendszer. Én keveset játszok, a Subway Surf viszont nem akad rajta.
-
nzolo76
tag
Igen külön helyre megy a microSD, és külön helyre a 2db nanosim.
És jól láttad, van alapból hívásrögzítője.Akkuidőről két nap használat után annyit tudok mondani hogy én folymatos nyúzással, állandó nettel, 2 simmel, kis játék tegnap kb fél óra navi, olyan 30%-ra merítettem este 9-re. A tapaztalataim azok, olvasgatva a fórumokat, hogy a többségnél mások a felhasználói szokások, így sokaknál a 2 nap is simán megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest