- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
off: németes voltam régen, egyik osztálytársam meg angolos és nagy kedvence volt középsuliban az "eiffel65 - blue"... megvolt neki vagy 200 változatban... a világ legutolsó dj-je ha csinált belőle egy kritikán aluli remix-et, az is kellett neki... mutogatta a nem túl magasröptű dalszövegfordítást is egyszer, amiben "szomorú kék corvette" mondat is szerepelt... nagyon megmaradt a fejemben... innen jutott eszembe ez a "szóvicc"
egyébként el lehetne felejteni szerintem az ilyen ledeket... válság van... lehetnének ledmentes green-edition-ök
volt régen anno aerocool phantom ventim... az 3 színben világított... úgy vettem h lövésem sem volt róla h ilyen világítós... csak duronra kellett, mert már idegesített a kb 5-6éves fop32 hangja... mellesleg 5000rpm fölött pörgő fop32 kb 40fokon tartotta a procit... a 2500-2600körül forgó halk(!) aerocool pedig 42körül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest