- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
PH-s huto tesztben is megsult az alaplap a gemini alatt. Pont ez a baj ezzel a hutovel is. Es minden lapra meroleges ventis hutovel is. Megfozi az alkatreszeket es nem hűti. Eleve ha jol le van terhelve a proci, akkor olyan 45-50 fokos levegot nyom a kornyezetere.
Kinek jo az ?
Egy normalis hazban van legmozgas. Szepen a haz elejetol huzza a hideget es tolja ki hatul a meleget. Mig ennel a hutonel elorefele is tolja a meleget, ezzel teljesen osszekavarva a legaramlast. Leszokhatnanak mar errol a meroleges ventirol. -
Kasza08
őstag
csak én vagyok úgy vele, hogy a scythe nem tud szép hűtőt csinálni?
-
Psych0
őstag
válasz
concret_hp #45 üzenetére
Akit érdekel a téma és a technikai háttér az tudja hogy m3/h és cfm a két elterjedt mértékegység a ventik légszállításánál. Aki meg nem ért hozzá, annak lehet ott m3/holdhónap és akkor se tudna mit kezdeni vele.
-
concret_hp
addikt
"percenkénti ezres fordulaton nagyjából 1,45 m3 levegőt mozgat át" -> percenként / óránként / évente ?
egyre hanyagabbak a cikkek
-
X@b3e
addikt
válasz
Veriakilis #39 üzenetére
E6300 + nagyobb cache, 1333MHz rendszerbusz -> E6320
-
SteeWe
aktív tag
Jónak tűnik, így képek alapján. Szimpatikusak nekem ezek a hűtők, mert szellőztetik a proci környékét is. Csak az nem teteszik, ami a SI-128-ban sem, hogy a felfogatás intel procikra, az a dugdosós fajta.
-
Egzee
őstag
Sírhatunk, amennyit csak akarunk a melegedésen, meg a fogyasztáson, de biztosan megtesznek mindent, amit csak tudnak a procigyártók... Egy izomautó sem megy el 4liter gázolajjal...
Az, hogy melegedik? Lesz@rják! Adnak hozzá ventit nem??? Ők mindent megtesznek, amennyi tőlük telik... Ők nem arra adják el neked a procit, hogy te majd húzhasd...
-
Croatush
tag
és mennyivel jobb mint a silent square?
-
Zsoo80
tag
jónak tünik, de most már tényleg rájöhetnének, hogy a fogyasztást(melegedést) kéne a prockóban csőkkenteti, hogy minél kisebb és halkabb collerek legyenek, ne azokkal kelljen technikázni. Túl sok fejlődés már nem nagyon van a léghűtésben (szerintem).
-
Elméletileg ugye azért kellene asszimetrikusan feltenni a ventit, mert a borda középen melegszik a proci felett, és a nem forgó (levegőt nem szállító) része a ventinek pont a proci fölé esik. Rengeteg nyersanyagot elpazarolnak arra, hogy középről a borda szélére húzzák/szállítsák a hőt... Az eddig meg senkinek nem jutott az eszébe, hogy a rohadt nagy ventik helyett tegyen fel két kicsit, amik pörögnek 700on, és pont akkora lenne a hőleadása egy fele/harmada akkora bordának, mint egy 10kilós vörösréznek, 3méteres ventillátorral.
Úgyhogy ezt az ötletet most le is védem jól
A Zipang meg egy faja anime címe, meg is lepődtem amikor itt olvastam.
Ha látta valaki a "Végső Visszaszámlálást" ugyan azt képzelje el, csak a legmodernedd Japán Aegis cirkálóval vissza az időben a Midway-i csatához -
zolisz83
tag
Ha lecserélném ninjámat azt max erre tenném!
((Esetleg, ha vki talál egy jó kis tesztet a topicos hűtővel összehasonlítva, v. az alu ninjával és persze belinkelné, azt nagyon megköszönném!))
Aztán ha népszerű lesz és beválik, gondolom véletlenül majd kijön ebből is réz, ill. normálisabb hőcsővezetésű egyed is, mely még pár dB-lel halkabb is lesz talán..
Üdv! -
rauschie
senior tag
-
Ste
addikt
jópofa
lehet erre kellett volna várnom az xp-120 helyett
vajon milyen magas hűtővel? -
Godefroy
senior tag
válasz
Blackhole13 #25 üzenetére
Ezt én sem értettem soha, hogy miért lefelé fujja a hőt és nem fel majd ki???
-
Lipton
őstag
Jobban elsoszthatták volna a csöveket, most aránytalanul a lamellák közepébe fúródik az összes. Ráadásul a csövek egyik vége még csak át se megy a lamelákon, csak félig hozzáér.
-
Blackhole13
senior tag
válasz
7Heads Drago #24 üzenetére
Pont erre gondoltam énis, hogy mért jó ez így, az alaplapra fújja a meleg levegőt?/feteknek, ramoknak valszeg nemtehet túl jót/
Valaki homályosítson fel. -
7Heads Drago
veterán
De miért nem csinálnak belőle olyant ami kifelé fújja a levegőt...
-
kovy79
őstag
14es venti procin!
Szép, kíváncsi vagyok, hova haladunk így... -
rauschie
senior tag
Nem hinném, hogy ez ultrahalk lesz. Az egyetlen dolog ami előre vetítené hogy halk lesz az a márkája. Én spec bízom a schyteban és nemhinném h szart akarnak eladni de a sűrű lamellázat tipikusan nagy légszállítás és néha brutális szélzaj mellett képes jól teljesíteni, előnye viszont h ilyenkor megveri a ritkásabb bordákat ugye.
-
Egzee
őstag
LOOOOL nézem itt, hogy ír-e valaki a postomra egy választ, erre meglátom, hogy válaszolsz Egon-nak! Én is Egon vok és mondom mi a rák van? XDXDXD
Egyébként elvinne egy 6400-es AMD-t is passzívan a ninja? nem hiszem... Én megvenném, ha elvinné, de úgy sem teszi... Akkor meg már valami ilyesmi ultra halk megoldást keresek...
-
rauschie
senior tag
Sztem nem u.a a célközönség. A Ninja akár passzívban is használható volt, ez nyers teljesítmény, szvsz erre utal a sűrű lamellázat és a 14es venti bár utóbbi akár csendes is lehetne csak nem ezen a bordán. Nekem spec szimpatikus a két vonal különválasztása, egy bizonyos szinten túl valami vagy túl hangos lesz, vagy nem hűt eléggé(mihezképest túl hangos persze és mit nem hűt le eléggé) szóval üdvös dolog lehet specializált, adott paraméterre kihegyezett(vagy hang vagy teljesítmény) hűtők gyártása(is)
-
Psych0
őstag
majd csinálnak a ninjából is egy 14es ventis változatot aztán az lesz a király
-
Egzee
őstag
A rohadt életbe! Méretes darab! És 5 fokokat ver a ninjara... Ezt veszem+!!!
-
Ősember
őstag
biztos jo, de én mérhetetlenül utálom ezt a ventifelfogatást
volt már ncu2005, ninja, infinity, de a már a foglalaton csücsülö hütöre felszerelni ventit kisebb élvezet mint a harakiri
-
Egon
nagyúr
Ehhh... Eddig azt szerettem a cégben, hogy normális bordákat terveznek: ez a Thermalright megoldásaira hajazó borzalom (túl sűrű lamellák) tapasztalataim szerint csak nagy légszállítású ventivel hatásos.
Bár lehet, hogy mivel elég rövidek a lamellák, egy lassú venti is átszellőzteti őket. Viszont a 14 cm-es venti 1000 RPM-mel első blikkre nem tűnik valami nyerő csendességűnek. A Ninjámon kb. 800-at pörög jelenleg egy 12 cm-es S-FLEX... -
Eagle16
addikt
Egy kis teszt.
Ezek szerint jobb a Ninja-nal, 3-4 fokkal. (néha 5-6...) -
feka007
veterán
Lehet, hogy megvan a Ninjám utóda? Legalább felmenne az oldallap is.
-
F e Z o
veterán
patent kis 14-es venti, igencsak megmozgatja majd a levegőt a házban, meg legalább hűti a többi alkatrészt is...5-7 volton is elég lenne használni sztem, habár így se hangos
-
Kobaljov
senior tag
eddig azt hittem Nipponnak hívják
-
Kriza
őstag
Ejj, szerintem sok processzorra csak az alja is elég lenne.
-
Thrawn
félisten
Jól néz ki, remélem úgy is teljesít.
De azt a ventit rárakhatták volna normálisan, vagy az is direkt asszimetrikus?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest