Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kb. sehogy. PayPal, Google Wallet, Amazon, Bitcoin (aminek még mindig nem értem a működését), de lehet közvetlenül dombornyomott kártyával is fizetni. Én a Google Walletet preferálom, hozzá van rendelve a kártyám, Play áruházból is így vásárolok.
Mivel ezt a szolgáltatást használod, gondolom van dombornyomott kártyád, probléma megoldva...
-
-
-
válasz
Skillerz
üzenetére
Ennél a játéknál Steam-en olvastam, hogy DOBOZOS (ki van emelve) CD kulcs kell az online játékhoz.
Meg is van: AZ ONLINE FUNKCIÓK ÉS/VAGY SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATÁHOZ EA FIÓK, ÉS AZ ÚJ ÉS TELJES DOBOZOS JÁTÉKPÉLDÁNYOKHOZ JÁRÓ EGYSZER HASZNÁLATOS REGISZTRÁCIÓS KÓD SZÜKSÉGES. AZ ONLINE FUNKCIÓKHOZ SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ EGY KÓDDAL CSAK EGY EA FIÓKRA VÉGEZHETŐ EL, ÉS FELHASZNÁLÁS UTÁN NEM ÁTRUHÁZHATÓ.
Bocsi a kiabálásért, így van Steam-en kiírva
) -
-
-
Én is Google Wallettel fizettem, szinte egyszerre jött meg a fizetés visszaigazolása, és a Humble link. Eddig szinte mindig azonnal, vagy maximum fél perces késéssel jött a Humble link.
-
Tegnap már épp aludni készültem, mikor megkaptam a mailt, azt hittem leesek az ágyról, mikor megnéztem telefonon, hogy mégis mihez jár Steam kulcs, ültem is gép elé, és már vettem is a pakkot.
Nem semmi ajánlat.
Le a kalappal EA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kettő a szerencseszáma az MSI Panther Lake-es mini PC-jének
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Fűnyíró topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)