Hirdetés
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
greenity
üzenetére
Én nem szeretek semmit sem elsietni.
Egyszer az egyik közértben a hentespultnál kértem 20dkg sajtot. Egy fiatal csajszi volt a pult mögött. Levágott egy darabot és pontosan 20dkg lett a súlya. Ott örömködött rajta. Tök vicces és aranyos volt ahogy egy ilyen apróságnak örült.
Egyszer úgy köszöntem el egy vak embertől hogy viszontlátásra. Utána fél napig ezen rágódtam.
A kolesz konyhájában volt egy oszlop. A mögött volt egy csaj akit nem vettem észre és mikor rám köszönt megijedtem. De mivel illedelmes vagyok automatikusan visszaköszöntem, viszont a meglepetéstől és az ijedségtől elfelejtettem kontrollálni a hangerőt és kb ordítva köszöntem vissza.
Meg amikor egyszer fasírtot sütöttem a koleszban és kigyulladt a tűzhelyen (elektromos volt) az olaj mert ráfolyt. Egy csaj meg pont akkor lépett be mikor a serpenyővel püföltem a félméteres lángokat. Annyit mondott hogy majd később visszajön és gyorsan kifordult onnan.
Vagy amikor felszálltam a buszra Keszthelyen (Budapestre akartam menni) és kértem egy jegyet Keszthelyre. Amikor meg közölte a sofőr hogy jelenleg ott vagyok, lefagytam és nem jutott eszembe hogy hová is akarok menni. Szerencsére a sofőr kisegített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest