Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Huma

addikt

válasz greenity #136 üzenetére

Én nem szeretek semmit sem elsietni.

Egyszer az egyik közértben a hentespultnál kértem 20dkg sajtot. Egy fiatal csajszi volt a pult mögött. Levágott egy darabot és pontosan 20dkg lett a súlya. Ott örömködött rajta. Tök vicces és aranyos volt ahogy egy ilyen apróságnak örült.

Egyszer úgy köszöntem el egy vak embertől hogy viszontlátásra. Utána fél napig ezen rágódtam.

A kolesz konyhájában volt egy oszlop. A mögött volt egy csaj akit nem vettem észre és mikor rám köszönt megijedtem. De mivel illedelmes vagyok automatikusan visszaköszöntem, viszont a meglepetéstől és az ijedségtől elfelejtettem kontrollálni a hangerőt és kb ordítva köszöntem vissza.

Meg amikor egyszer fasírtot sütöttem a koleszban és kigyulladt a tűzhelyen (elektromos volt) az olaj mert ráfolyt. Egy csaj meg pont akkor lépett be mikor a serpenyővel püföltem a félméteres lángokat. Annyit mondott hogy majd később visszajön és gyorsan kifordult onnan.

Vagy amikor felszálltam a buszra Keszthelyen (Budapestre akartam menni) és kértem egy jegyet Keszthelyre. Amikor meg közölte a sofőr hogy jelenleg ott vagyok, lefagytam és nem jutott eszembe hogy hová is akarok menni. Szerencsére a sofőr kisegített.

Új hozzászólás Aktív témák