- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
StanDoFF
tag
válasz
ribarszki #580 üzenetére
A bőrszíjas, is csak részben az. A belső fele ugyanolyan szilikon, mint a fekete sport kiadás.
Szerintem ebben sem lehet jó fürödni, mert ha bemegy alá a víz, akkor viszket alatta a bőröm, plusz csúszkál a kezemen, tehát így is úgy is le kell venni megtörölni.
Egyébként bármilyen szíjat tudsz hozzá venni, bármilyen színben.Szerintem a fekete sokkal jobban néz ki, és jobban is megy a ruhákhoz, mint az ezüst/barna, de kinek mi...
-
zsolt160
aktív tag
válasz
ribarszki #576 üzenetére
Én amazonon rendeltem hozzá tokot, ami egyben egy műanyag óralap védővel van felszerelve. A Samu viszont forgatható gyűrűvel remdelkezik, arra kell tok, gyűrű védő, óraüveg védő, bár az van rajta gyárilag, asszonynak kellett ezért tudom. Amazonról rendeltem, ezüstöt és átlátszót vettem, ilye (7.59€)t:
Eddig semmi karc nincs rajta, bár szilikon....
-
nikilauda
senior tag
válasz
ribarszki #572 üzenetére
Nálam is ez a kettő volt képben. A Gtr-eknek a GPS vételével sok a gond. Ha használni szeretnéd rendszeresen, akkor a GT2 az ajánlott szerintem. 71 ezer forint volt a Média Marktban. Úgy gondolom ennyivel többet is ér. Benne alszom, nincs vele gond. Samsunggal használom , ha ez még érdekes.
Talán a sokkal több watchface ami a gtr javára dönthet. -
Macika66
őstag
válasz
ribarszki #572 üzenetére
Az Amazfit GTR üvegje védett (süllyesztett), védőüveggel védhető. A gond a keret körülötte, az nagyon sérülékeny. És nem is nagyon védhető, csak a karcsúság beáldozásával, különböző bumfordi megoldásokkal...
A GT2 teljes üvegfelülete sík, lehet rá rakni védőüveget, azon kívül már csak a kerámia keret van, ami viszont JÓVAL karcállóbb, mint a GTR alumíniumkerete.
Az árkülönbség jól jelzi a minőségi különbséget.
Az órában alvás meg döntés kérdése, minden órában alvás ilyen. Nem függ óratípustól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- BestBuy topik
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest