- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz Degeczi #2619 üzenetére
Nekem OP6T van, es jol mukodnek egyutt. VOIP-et az ora nem tud atvenni, de a normal hivas az hibtlanul megy az orara. Mostanaban volt problemam azzal, hogy a kocsiban fogadtam hivast, es nem vette at az android auto (a telo hangszoroja szolt), de ha visszahivtam a csokat, akkor mukodott. Valszeg a OP szurt el valamit, meg korabban jol mukodott.
Amugy nincs gond az oraval. A hivast ott veszem fel ahova erkezik. A kocsiban az AA kapja a prioritast. -
Andrew10
aktív tag
válasz Degeczi #2619 üzenetére
Nekem is ugyan ez a helyzet. De csak azóta tapasztalom amióta nem Huawei telefonom van.
Mikor Huawei telefonom volt, össze volt kapcsolva az órával, be ültem a kocsiba, be kapcsoltam a multimédiát, automatán rá kapcsolódott és ha hívtak vagy én hívtam mindig a multimédia szólt. Sőt ugyan azt a zenét hallottam amire a telefon be volt állítva. Most más szól a telefonom és más a multimédián, és minden hivaskor vagy hívás fogadáskor ki kell választani, hogy min szeretnék beszélni. Telefon, óra, vagy kihangosító. Szerintem százszázalékosan csak a Huawei telefonokkal működik ez is jól.