Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #13260800 #143 üzenetére

Egy Androidos telefonhoz nem kell szakembernek lenni, használható az gyári állapotában is szépen. A root, meg ROM pakolás csak lehetőség, ha bütykölni szeretsz. :) Kinek mennyi pénze van az magánügy, de én sem vagyok egy milliomos. ;)

Ha az olcsókat próbáltad, azok valóban elveszik az ember kedvét az Androidtól, mert nem is fut azon szépen, pl. a kevés RAM lefogja a használatot. 1-2 órás nyomkodásból pláne ha nem is a tiéd, abból valóban nem lehet leszűrni semmit. Kell egy jó Androidos telefon, pl. ez a Sonic sem rossz, vagy pl. X8, Blade, és kezdd el használni, mint egy okostelefont, hasznos, praktikus programokat teszel rá és kis kézi mindenes lesz belőle.

Nekem itt van ez a Blade, egyrészt az előző telefonom tropa volt, le akartam cserélni, kiszolgált bőven. Gondoltam, hogy jó lenne egy érintőkijelzős, Androidos telefon, hogy hát mégis milyen lehet... aztán gondoltam, hogy áhh, úgyse használnám ki. Na mindegy, a tropás telefont így is, úgy is le kell cserélnem. Jött, látott, győzött nálam a Blade. Eleinte csak telefonálás, SMS, utána egy-két játék, majd Dropbox (suliban jól jön az anyagok feldobálására, megnézésére), doc, pdf dokumentumok olvasása, ez is jól jön, aztán tudományos számológép (RealCalc) megint jól jön, ha nincs nálam számológép, vagy csak nem találom, gmail, aztán hébe-hóba facebook, kis netezgetés, gtalk, msn, esetleg skype, meg idén nyáron ha minden összejön, akkor megyünk nyaralni, oda meg, mint GPS jó lesz a telefon. Pesten meg jól jön a Budapest menetrendes progi, könnyen és gyorsan megtalálom, hogy mikor melyik busz, villamos, metró megy, nem kell táblákat keresnem. Aztán, hogy én is bütykölöm a sajátomat, az már részletkérdés, amúgyis szeretek bütykölni mindent. :) Vagy anyum meg szeretne tudni egy receptet, hogy pontosan hogy van, ilyenkor elő a telefont és konyhában elolvasom neki (a kijelzőt nem látná túl jól, meg ha tésztás a keze, úgy vicces lenne telefont, gépet nyomkodni :DDD), nem kell felcaplatnia a géphez, hogy elolvassa, ott helyben megvan. Nálam az a gond, hogy még egyelőre nincs mobilnetem, anélkül pedig csak félkarú óriás... :( Szerencsére itthon van wifi, meg suliban is, tudni akarom a holnapi időjárást? Két klikk és már látom is telefonon. Igaz, üröm az örömben, hogy az ilyen telefonok akksija rémesen gyenge, kb. 2 nap alatt lemerül. :(

• TGWH

őstag

válasz #13260800 #143 üzenetére

Mivel pl. egy samsung galaxy, ami cirka 80-100 ezer forint, sokkal jobb, mint a fapados mini, amit már mások is mondtak, hogy egy vacak...
    Ha a régi széteső ikaruszon utaztál csak, akkor soha többet nem szállsz fel a vadi új man buszokra, mert a busz szar? Hülye egy felfogás mondhatom...
    Ami olcsó, az általában gyengébb minőségű. Max akkor jobb az olcsó, ha a drágább csak átverés céljából drága.
    Amúgy most egy Samsung Ace-t újítok be, ha minden jól megy, 28.000 Ft, T-Mobile :D

Új hozzászólás Aktív témák