- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Markó László #12982 üzenetére
Igen de ahhoz kell egy Gyári beállítások visszaállítása.
Azt pedig a Beállítások/Biztonsági mentés és visszaállítás/Gyári adatok visszaállítása.
Telefon számokat mentsd el mert ez mindent gyalul.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Markó László #12979 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #12974 üzenetére
Szia petya220!
Igen rajtad de nem a jövő csak a Téma Összefoglaló (már aki olvassa) mivel úgy amit múltkor beszéltünk azért szeretném ha te vennéd át, mivel a custom részt is te csinálod. De ha gondolod maradhat a Logoutomba de azárt gondolom, hogy neked kellene, hogy frissíteni is tud.
És elnézést tőled is sokszor a nyers modoromért...
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok!
Sokak örömére el köszönök a topiktól, Téma Összefoglalót továbbra a petya220 fogja szerkeszteni.
Ha valakit megsértettem attól elnézést kérek..
Köszönöm, hogy itt lehettem, tudom soknak nem tetszett az itt létem és a stílusom. Segítséget továbbra is nyújtok, ha meg keresnek, a Logoutomba a leírások csak ezek maradnak egyenlőre. A Téma Összefoglalóba a következők lesznek, "Általános rész" az "Egyéb információk" a "Gyári alkalmazások" és a "Custom ROM-ok" amíg petya220 nem jelez vissza nekem, hogy most már csinálja tovább ha ez megtörténik átadom neki az egészet...
Az OFF topikba leszek de itt már nem sokat.. Ha valaki meg keres privátba segítek, neki ha időm engedni fogja. Különben meg az oldalamon a P9 lite dolgok,leírások, stb megmarad majd.
Köszönöm mindent még egyszer.. robi64 neked külön köszönet a témákért..
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Jarod1 #12895 üzenetére
Szia!
A Téma Összefoglalóba találsz válogathatsz az oldalamon meg kb 6 gb mennyiségeben van fent.
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok Csináltam egy leírást a törölhető, és a tiltható alkalmazásokról..
-
bubus66
nagyúr
válasz
hmatthew19 #12833 üzenetére
Nem fog fel menni próbáltam, hitelesítési hibára hivatkozik.. Én felettem a B383 de vissza álltam a B381-re mivel a B383 nincs garancia..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Dugesz1993 #12823 üzenetére
Szia le kellene róla szedni az FB és társai alkalmazást alkalmazást meg a sok Telenor szemetet de nem ártana egy FR- se.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Dugesz1993 #12813 üzenetére
(#12813) Dugesz1993
Szia ki kell szemetelni a facebook meg messenger (ezzel a kettő fossal kell kezdeni) stb. szemetet likvidálni kell ha már nem akarsz FR csinálni..
Tényleg jó ha tudnánk milyen build van rajta.
-
bubus66
nagyúr
válasz
sharkypeti #12809 üzenetére
Igen újra be kell lakni de azt ugyan úgy kellene a Gyári beállítások visszaállításánál is.
A stock recoveryben mind kettőt futtasd meg
a wipe cache partion
és a wipe data/factory reset ennél ne ijed meg mert lehet hogy 99% megáll nem kell bántani dolgozik tovább ha végzett újra indítod. -
bubus66
nagyúr
válasz
sharkypeti #12805 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
Az első képen láthatót beállítást kell alkalmazni az EMUI5.0 óta. Nem egy forma a kettő PID kód szerintem, akinek meg van az lényegtelen mert a feloldó kód ugyan az. Annak lényeges, akinek nincs még lekérve és a 7.0 van neki fenn.
Aki lekérte a régit és megvan, a kódja azt lehet használni, mert ugyan az, neki nem kell már lekérni-e.
EMUI 5.0 óta.
EMUI 5.0 előtti
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok..
Tegnap este csináltunk egy Huawei Nova készüléket, ami olyan tünetek produkált, mint a test_keyes.
fastboot telepítéssel (logoutomba van a leírás) visszaállítottunk mindent (az előző buildra kell visszaállítani).. Tehát működnek a témák van, frissítő menü stb.A Bootloader nyitása nélkül nem lehetséges. Tehát minden kit meg Kérek mindenkit, hogy ezt a kódot *#*#1357946#*#* üsse be a tárcsázóba és a felugró ablakban lévő "Termékazonosító számot" mentse el az IMEI-vel és a Sorozat számmal együtt. Akinek már bootlopos és nincs, meg az keressen privátba, adja meg az IMEI-t és a sorozat számot (mind kettő rajta van a dobozon), én lekérem neki..
Ennek csak az álljon neki, tényleg aki tudja is, hogy mit csinál.
-
bubus66
nagyúr
...
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #12766 üzenetére
Szia ANDROID???
Az nem jó ez egyszerűbb igaz mit lehetett volna jelenteni azt nem tudom...
Csak azt nem tudom miért nem az OFF topikba írja?
(#12769) Negyven
Szia
Köszi, hogy szóltál. Gond nélkül ki cserélték?
-
bubus66
nagyúr
válasz
rbertkrl #12762 üzenetére
(#12762) rbertkrl
Szia
Nem tudsz már túllépni rajtam, jó lenne és nem OFF-old tele a topikot Köszi... Tovább lehet görgetni mint mondtam nem kötelező elolvasni, többször nem mondom el.....
(#12771) petya220
Inkább azt írd meg mivel rontottad el a cérungot, hogy moderátorok, miért nem engedik, hogy te légy a Topik Gazda? Privátba is meg írhatod.
(#12763) szemesi69
Hagyjad, nem kell vele foglalkozni, általában egyszer szoktam valamit elmondani, és megértik de látom ez nem megy neki.. Többször nem is fogom leírni....
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Pont azért nem nézem meg mert nem szemetelem tele a telefonomat olyan alkalmazással aminek nem sok értelmét látom. Ha neked bejön akkor használd, sőt támogasd a fejlesztőt is..
De a google playen 2014 van bétát meg alapból nem rakok fel....
Meg a másik, azért regisztráljak, vagy töltsek ki egy kérdő ívet, hogy meg kapjam a legfrissebb verzíót na ne.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #12734 üzenetére
Ez olyan mit a VIP tagság ami szerintem így nem jó van mert pénzért mindent meglehet venni közben meg tudás nagy 0 van a háttérben.. Én nem így csináltam volna meg persze ez az én véleményem. És ezért nem leszek VIP tag soha... Majd akkor, ha egy bizonyos tudásért adják meg a VIP tagságot akkor ráhajtok... Nem pedig pénzért...
(#12736) Sanki
Általában a ha frissítik akkor azt jelezni szokták tehát ez 2014 óta nem volt frissítve, és nem csak a végleges változatot..
Nem éred, hogy miért írtam, (sőt szerintem nem is tudod), hogy "itt" nem tesztelek. szemesi69 fórumtárs tudja...
Na látod még kérdő ívet is töltsek aztán kitudja, hogy a béta milyen adatokat lop el....
-
bubus66
nagyúr
(#12695) csab3
Igen azt csinálnál belőle sőt nem is biztos, hogy felmenne oeminfo csere nélkül.
Az meg ne úgy van, hogy szolgáltatósra csak rá teszek egy független ROM-ot.
1. Bootloadert nyitni kell
2. oeminfo+custom.bin csere, és csak akkor lehet egy C432 ROM-ot feltenni..
3. De ezektől még a SIM az LOCK lesz.... -
bubus66
nagyúr
válasz
Zsocy155 #12696 üzenetére
#12696) Zsocy155
Én arra mondtam amit belinkelt és nézegetett az VNS-L31C432B389 volt ami köszönő viszonyba sincs az övével. Mivel az Öve a P9 Lite (2017)
Más
Ennek oka az, hogy a Huawei kényelmesebb és kielégítőbb frissítési szolgáltatást szeretne nyújtani a telefonokra és tabletekre. Emiatt csak online, a készüléken keresztül kiküldött OTA frissítések lehetnek elérhetők. Korábban a készülékek EMUI szoftveréből kikerült az SD kártyás frissítés lehetősége, most pedig a direkt letöltési lehetőség is megszűnik.
Az oldalamon fenn van a teljes cikk.
-
bubus66
nagyúr
Szia először is függetleníteni (azt meg inkább hagyjuk) kell a telefont, hogy használni tud a Telekomos kártyával (a Telekom is árul ilyen készüléket). attól, hogy független ROM-t teszel rá még nem lesz független.
Azt meg amit te nézegetsz az nem a te készülékedre való, hanem a sima P9 Lite-re és nem a P9 Lite (2017)-re.
http://www.stechguide.com/huawei-p9-lite-b388-b389-nougat-update/
Az linken lévő build köszönő viszony sincs a tieddel..
Beviszed a szolgáltatóhoz és függetleníti.
-
bubus66
nagyúr
Szia!
(#12679) Prien
Milyen adb drivert próbáltál telepíteni? XDA-s szemetett.
Ahhoz hogy az adb használni tud a HiSuietet is telepíteni kell.
Itt az ADBDriver
Mondjuk ezt se ártana megcsinálni Az adb driver telepítése előtt ezt (Aláíratlan illesztőprogram telepítése) ajánlott meg csinálni, Windows 8-8.1 és Windows 10-en is működik, tesztelve.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #12583 üzenetére
Huawei Y5 android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 8 android 8.0 Oreo Update
Huawei P10 Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei P10 android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 Lite android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor Magic android 8.0 Oreo Update
Huawei Mate 9 android 8.0 Oreo Update
Huawei Mate 9 Pro max android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 6P android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor V8 android 8.0 Oreo Update
Huawei Enjoy 6 android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 6X android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor Holly 3 android 8.0 Oreo Update
Huawei Nova android 8.0 Oreo Update
Huawei Nova Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor Note 8 android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 5C android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 5A max android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 8 android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor Holly 2 Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei Mate 8 android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 5X android 8.0 Oreo Update
Huawei Mate S android 8.0 Oreo Update
-
bubus66
nagyúr
válasz
ORCA58 #12543 üzenetére
Én még nem jöttem rá, hogy hogyan hívhatok de amit a playből lelehet tölteni az kiteszi a záró képernyőre.
Ma megyek az egyik Tűzoltó kollégámhoz, és kifogjuk próbálni.. Mert sehol sem találtam ahol hívni lehetne.
Megtaláltam de nehogy már egy vészhelyzetben legyen arra ideje a mentősnek, a tűzoltónak vagy rendőrnek hogy 2-3 tapicskolással keress meg, mert nem lesz neki ideje megkeresni..
Ebben a formában ahogy lehet hívni nem sokat ér...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Genesistibi #12535 üzenetére
Az RSA kulcs addig nem jön elő még nincs HiSuite.....
(#12534) ORCA58
Leírtam
-
-
bubus66
nagyúr
Szia milyen azonosított kell át írni a root után? Nem azonosított kell át írni, hanem oeminfo-t és custom.bin-t kell cserélni Téma Összefoglaló illő lenne elolvasni..
Legelső feladat a Bootloader kinyitása leírás a Téma Összefoglalóba..
-
bubus66
nagyúr
válasz
#22718208 #12430 üzenetére
HA gyári független akkor a Telekomra nem kellett várni az enyém is Telekomos és gyárilag független és nem is kellett várni, mikor kiadták az OTA frissítés már jelezte is a telefon és lehetett telepíteni. Ha jól tudom a P9 lite-ra a Magyar Telekom nem adott ki semmilyent se 6.0-t se 7.0-at a saját ROM.jával. Mert a P9 Lite-ből nem volt náluk függő...
Ha jól tudom akkor csak a Telenornak, és Vodafone-nak van függő készüléke a A Telekomnak nincs, itt legalább is nálunk..
(#12428) szemesi69
Mind a kettő fog szerintem kapni
-
bubus66
nagyúr
Szia!
A P9 is kap az inkább fog kapni mit a Lite verzió
Huawei P9 android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 Lite android 8.0 Oreo Update
-
bubus66
nagyúr
válasz
Muerte68 #12401 üzenetére
(#12401) Muerte68
Szia Az P9 Litem is független de itt nem erről volt szó, hanem a DUAL SIM-ről.
A P8 Lite az enyém SS volt Telekomos és Független a lányom P8 Liteje Telekomos és már függő volt.
(#12404) Multipass
Pedig van SS sőt a L31 változatban is van..
Igen és szoftveresen van letiltva...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Multipass #12395 üzenetére
(#12395) Multipass
Amúgy Szolgáltatós mind ( a tied Telenoros) SS (Singele SIM) Igén létezik hogy egy típusból van SS is meg DS is, olvasd és tanulmányozd a Téma Összefoglalót...
(#12398) Multipass
Igen van olyan a szolgáltatóknál, és egyes típusoknál, hogy van DS. és független, sőt SS is van független Ne háborogjál, ha nem vagy tisztába a dolgokkal akkor olvasd el a Téma Összefoglalót és választ fogsz rá kapni.
(#12397) Sanki
Azt kicsit hihetetlennek tartom, hogy a Telenor függetlenül árul egy készüléket persze lehetséges.
A Telekomnál a Honor 8 az DS és független ez biztos
-
bubus66
nagyúr
válasz
bundaska #12388 üzenetére
(#12382) Multipass
Szia!
Mi a build száma?
Egyszerűen meg lehet állapítani, hány IMEI van?
(#12387) sepyi
Szia! Sok sikert a Honor 8-hoz 2 hónap múlva én is költőzők majd
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
Dugesz1993 #12290 üzenetére
A Telenor az nem dual hanem single, és szerintem nem is fog kiadni rá frissítés..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Dugesz1993 #12287 üzenetére
Szia ez elég kevés információ
Build szám, szolgáltató dual vagy Single
-
bubus66
nagyúr
válasz
minimumgame #12238 üzenetére
Hát valahogy úgy ahogy írtad de a Téma Összefoglalóba benne van.
1. BL nyitás
2. oeminfo + custom.bin csere
3. B130 vagy B131 felrakása
4. FrissítésDe csak akkor állj neki ha tudod, hogy mit csinálsz mert könnyen kuka lehet a telefon..
-
bubus66
nagyúr
válasz
minimumgame #12210 üzenetére
Ez jól sikerült megint
-
bubus66
nagyúr
válasz
pityu8 #12195 üzenetére
lentről felfelé "simogatásnál" van egy csomó lehetőség
Mi az a csomó lehetőség talán a "Hangrögzitő" a Zseblámpa vagy a számológép ja meg QR kód olvasó (ezek nagyon fontos funkciók) a többi biztos, hogy nem megy a pl.: a magazinba való belépés sem megy feloldás nélkül.
Szóval az a gondom, hogy a teló órákat pihen, én máshol vagyok, kiírja a hívót, és félódás nélkül is bárki fel tudja venni.
Az elég baj, ha valaki ilyet csinál....
Nekem még a feleségem se veszi fel a telefonom, ha nem vagyok a közelébe. Csak akkor ha mondom neki, és ez anno a Tűzoltóságnál is így volt, soha nem vettük fel a másikét..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardverkemping június végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest