Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
raub
tag
Ha már ,, karcsúság... ", hát igazán villanthattak volna egy másik szögből készült fotót, hiszen így csupán a hihetetlen képzelőerőnkre van bízva a dolog...
Egyèbként UP nekik!
Ügyes... -
prolad
addikt
Kíváncsi vagyok milyen kézben tartani,Eluga 7.8 mm-rel még bőven kényelmes.
-
BDave
őstag
Teteje Galaxy S2, alja Sony, oldala iPhone 5.
[ Szerkesztve ]
-
ALBY
senior tag
Én szeretem ha minél vékonyabb a telefon de ez csak egy dolog, és egy határ után már nincs értelme.
Hiába 6 mm ha teló oldala meg egy éles deszka, sarkok szélek úgyis szétkaristolják a gatyámat, nem mintha a 4.7"-os tepsit bele tudnám/akarnám tenni. Ráülök a villamoson aztán mi lesz?
Lekerekítés nélkül hiába vékonyodik, ugyan úgy kényelmetlen.
(ilyen szempontból szerintem pl az iPhone4 új design-ja is visszalépés a 3-hoz képest,
Sony-val is az zavar soxor hogy egy karcos deszka, rosszak a sarkok, aztán megint vehetek új farmert.
Nokia 5310 az kényelmes volt)Amúgy ügyesek a 6mm-el, de ha a akksi meg egyebek kárára megy akkor inkább ne.
Kettőfeles jack-et ne is emlegessétek, az a világ szégyene volt olyan telefonokat el lehetett adni / megvették.A hajlékonyság az tetszene, de az nem mostanában lesz. Szépen követhetné a seggem vonalát jeee
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
Moleman
addikt
Ez miért jó? A mostani telefonom 9.9 mm, még hátlapra pattintós tokkal is kellemes, anélkül pedig főleg nem hiányzik, hogy vékonyabb legyen. 9 mm alatt nekem már kifejezetten kellemetlen fogni egy telefont (bár biztos meg lehet szokni).
-
kengyel
nagyúr
Nagyon jó néz ki feketében, és jó belsővel is fel van szerelve.
kengyel
-
helixP
nagyúr
Feketén pofásabb, mint a fehér nem?
-
Cyberpunk
félisten
Nos ez olyan túlzás már, mint a 6"+os mobilok. Dizájnmobilnak villogni jó, de használni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
dreamdancer
őstag
Bevallom, nekem tetszenek a karcsú
lányokmobilok, a hardver pedig egy évvel ezelőtt csúcskategória lett volna.Kár, hogy az akku megöli az egészet, gondolom, nem véletlenül hallgatnak róla szemérmesen.
Nem a lényeg a fontos.
-
-
kelly416
veterán
Mondjuk a 3,5-ös jack csatlakozót ki lehet cserélni 2,5-re, mert az még kisebb, a sim eléggé lapos, a micro SD is, akku nem kell sok, elég az 1-2 óra folyamatos üzem. Ahogy számolgatok, majd valahol 3-4 milli között lesz a határ. Persze, ameddig kell akku. Majd utána jön a testünk energiájával működő kütyü akár jack nélkül, és az lehet mondjuk hajlékony is, így elérhetjük a milli körülit is. Igaz, azt már csak kesztyűben ajánlott használni, mert elvághatja a kezedet.
-
Deathdox
csendes tag
Ha így folytatják, a végén csak a kijelzőből fog állni az egész telefon.
LG Optimus L9 --->[LG Optimus 4X HD] 4.1.2 v20a, a póker Royal Flush-e. :)
-
Weeman1
veterán
-
MuzikJunkie
aktív tag
Akkor lesz elég vékony, ha amerikai filmekben 100 dolláros helyett mobilt tekernek és azzal szívják fel a kokót. Vagy hitelkártya helyett azzal porciózzák.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
vimes
senior tag
Ahogy látom, a Huawei sem erőlteti az 1080p kijelzőket...
Más: kíváncsi leszek, mikor érik el a karcsúsítási határt... ha ez így megy tovább, már nem mobil hajígáló versenyeket, hanem mobil kettétörő versenyeket rendeznek majd..."Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
mathaus=)
senior tag
Deja vu érzésem van kicsit a designnal kapcsolatban nektek nem?
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A 3,5-ös jack dugasz is megvan? Akkuról azóta sincs infó?
<< Heimdal >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest