Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raub
tag
Ha már ,, karcsúság... ", hát igazán villanthattak volna egy másik szögből készült fotót, hiszen így csupán a hihetetlen képzelőerőnkre van bízva a dolog...
Egyèbként UP nekik!
Ügyes... -
prolad
addikt
Kíváncsi vagyok milyen kézben tartani,Eluga 7.8 mm-rel még bőven kényelmes.
-
BDave
őstag
Teteje Galaxy S2, alja Sony, oldala iPhone 5.
-
ALBY
senior tag
Én szeretem ha minél vékonyabb a telefon de ez csak egy dolog, és egy határ után már nincs értelme.
Hiába 6 mm ha teló oldala meg egy éles deszka, sarkok szélek úgyis szétkaristolják a gatyámat, nem mintha a 4.7"-os tepsit bele tudnám/akarnám tenni. Ráülök a villamoson aztán mi lesz?
Lekerekítés nélkül hiába vékonyodik, ugyan úgy kényelmetlen.
(ilyen szempontból szerintem pl az iPhone4 új design-ja is visszalépés a 3-hoz képest,
Sony-val is az zavar soxor hogy egy karcos deszka, rosszak a sarkok, aztán megint vehetek új farmert.
Nokia 5310 az kényelmes volt)Amúgy ügyesek a 6mm-el, de ha a akksi meg egyebek kárára megy akkor inkább ne.
Kettőfeles jack-et ne is emlegessétek, az a világ szégyene volt olyan telefonokat el lehetett adni / megvették.A hajlékonyság az tetszene, de az nem mostanában lesz. Szépen követhetné a seggem vonalát
jeee
-
Moleman
addikt
Ez miért jó? A mostani telefonom 9.9 mm, még hátlapra pattintós tokkal is kellemes, anélkül pedig főleg nem hiányzik, hogy vékonyabb legyen. 9 mm alatt nekem már kifejezetten kellemetlen fogni egy telefont (bár biztos meg lehet szokni).
-
kengyel
nagyúr
Nagyon jó néz ki feketében, és jó belsővel is fel van szerelve.
-
helixP
nagyúr
Feketén pofásabb, mint a fehér nem?
-
Cyberpunk
félisten
Nos ez olyan túlzás már, mint a 6"+os mobilok. Dizájnmobilnak villogni jó, de használni.
-
dreamdancer
őstag
Bevallom, nekem tetszenek a karcsú
lányokmobilok, a hardver pedig egy évvel ezelőtt csúcskategória lett volna.Kár, hogy az akku megöli az egészet, gondolom, nem véletlenül hallgatnak róla szemérmesen.
-
kelly416
veterán
Mondjuk a 3,5-ös jack csatlakozót ki lehet cserélni 2,5-re, mert az még kisebb, a sim eléggé lapos, a micro SD is, akku nem kell sok, elég az 1-2 óra folyamatos üzem. Ahogy számolgatok, majd valahol 3-4 milli között lesz a határ. Persze, ameddig kell akku. Majd utána jön a testünk energiájával működő kütyü akár jack nélkül, és az lehet mondjuk hajlékony is, így elérhetjük a milli körülit is. Igaz, azt már csak kesztyűben ajánlott használni, mert elvághatja a kezedet.
-
Deathdox
csendes tag
Ha így folytatják, a végén csak a kijelzőből fog állni az egész telefon.
-
Weeman1
veterán
válasz
MuzikJunkie #8 üzenetére
-
MuzikJunkie
aktív tag
Akkor lesz elég vékony, ha amerikai filmekben 100 dolláros helyett mobilt tekernek és azzal szívják fel a kokót.
Vagy hitelkártya helyett azzal porciózzák.
-
vimes
senior tag
Ahogy látom, a Huawei sem erőlteti az 1080p kijelzőket...
Más: kíváncsi leszek, mikor érik el a karcsúsítási határt...ha ez így megy tovább, már nem mobil hajígáló versenyeket, hanem mobil kettétörő versenyeket rendeznek majd...
-
mathaus=)
senior tag
Deja vu érzésem van kicsit a designnal kapcsolatban nektek nem?
-
Retekegér
MODERÁTOR
A 3,5-ös jack dugasz is megvan? Akkuról azóta sincs infó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét kamerák előtt pózolt a világ legkarcsúbb okostelefonjának kikiáltott kínai Jelly Bean mobil.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest