- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentV
csendes tag
válasz
farkas-lány #7045 üzenetére
Nem biztos hogy az oreo miatt van ez a gond a mentésekkel.
Nekem még a 7-esen volt ilyen gondom, de amint beállítottam, hogy a telefonra mentse a képeket a memóriakártya helyett, onnantól nem fordult elő többet. -
blt.62
őstag
válasz
farkas-lány #6490 üzenetére
Szio!
Nekem 10*11500 Ft-ért adnák. Gondolom a flottás csomagom csak ezt engedi. Vagy nem tudom miért nem adják 24 havi részletre amikor a 24 hónap hűségidőt be kell vállalnom. Ráadásul olcsóbb is lenne. Egyébként tényleg nem értem, hogy miért csak 10hónap részletet enged amikor 2 évet aláírat velem? -
m.anna94
újonc
válasz
farkas-lány #6583 üzenetére
Nekem tavaly július óta van egy Mashup tok rajta, 1 helyen elengedte magát ez az anyag borítás, de ragasztóval orvosoltam, valamint az alján a bőr minden oldalon kopott, de egyáltalán nem csúnya, még bírja (pedig december óta a fiókban várja az utódja, hogy lecseréljem).
-
blt.62
őstag
válasz
farkas-lány #6475 üzenetére
Szio. Te is részletre hoztad ki?
-
Doki42
őstag
válasz
farkas-lány #5493 üzenetére
Fototrend oda tedd fel őket..szerintem
-
wdx
őstag
válasz
farkas-lány #5475 üzenetére
Hívd fel a szolgáltatód ingyenes ügyfélszolgálatát, virtuális HD hang-al, meg anélkül... Szerintem észre fogod venni utána, hogy melyikkel jobb.
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
farkas-lány #4412 üzenetére
Állvánnyal készült?
-
bubus66
nagyúr
válasz
farkas-lány #4429 üzenetére
Köszönöm szépen..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Szia Alkalmazások - Rendszerfrissítésnél az Adatok törlését pontosabban ez merre található??? És ki is próbáltad?
-
Prowler
senior tag
válasz
Ez egy nagyon frankó kép lett.
-
Mans20
addikt
válasz
farkas-lány #4414 üzenetére
Elég jó, jöhetne még pár ilyen kép.
-
Mans20
addikt
válasz
Ezt auto módban fotóztad?
-
Ceree
senior tag
válasz
farkas-lány #4327 üzenetére
Én is ezt használom, sötétszürke verziót, még egy hónapja sincs meg. Zsebben hordom, és látványosan kopik a teteje a kamera körül, ill. a másik oldalt elől a bőr része is a műanyag visszakanyarodásánál. Később csinálok róla majd képet és feldobom. Szerintem 5ezret ez nem ér meg így, pont gondolkodom rajta, hogy visszavigyem-e az MM-be. Nem igaz, hogy ennyire keveset bír...
-
bokorugró
tag
válasz
farkas-lány #4323 üzenetére
Vedd meg nyugodtan, nagyon jó tok, nekem is ilyen van. Mivel az anyaga finom puha szövet, ezért nyilván kophat, ha dörzsölődik valamihez állandóan.
-
kotamas41
csendes tag
válasz
Én több mint 2 hónapja használom ezt a tokot, semmi kopás nincs rajta, zsebben hordom. A bőr része is tartja magát, tudom ajánlani, nagyon jól néz ki, nem kopik egyelőre.
A frissítés témához, nekem is dual és nem frissült, július óta semmi nem jött rá, azért ez nagyon gáz, főleg annak tudatában, hogy más is ugyanúgy P10et vett, "ugyannyiert", és rendszeresen kap frissítést, más pedig nem. Én már amiatt aggódom inkább, hogy az oreot sem fogják a dual simes telefonok megkapni. Azért abban bízom, hogy onnan kezdve helyreáll ez az egész frissítés mizéria.
-
zzola
titán
válasz
farkas-lány #4327 üzenetére
Én is azért vettem meg, mert ezt tűnt a legkorrektebb darabnak. A tartósság meg majd kiderül...
-
Kovaratis
senior tag
válasz
farkas-lány #4325 üzenetére
Akkor én Vodás single jól jártam a két hete jött 159-el, November 6.-i patchel. (Eddigi utolsó)
---amit egyébkén magasról leejtek. Egy Androidos telefont nem a rendszeren, vagy a hálón keresztül hekkenlen meg, hanem programmal nyitnak ajtót rá. Ha nem szórsz fel kiskínai oldalakról minden szart, figyelsz a jogosultságokra, akkor sokkal kevesebb eséllyed döfnek meg mintha hülye vagy egy friss tapasszal. Van egyébként valaki akiben kárt tettek így? Vagy csak az antivírus hírlevelekben? -
glehel
senior tag
válasz
Tegnap újraraktam az L29C432B164-et, szépen visszazárta a bootloadert ahogyan kell a hálózati beállítások után egyből feldobta a B171-et OTA-n fel is tettem, eddig minden jó. Most próbálok leszokni a rootról
.
-
zzola
titán
válasz
A tied single sim-es, a duálosoknak nem érkezik frissítés...
-
zzola
titán
válasz
Nekem P10 Mashup sötétszürke tok van, Médiában 4990-ért adták. 1.5 hete használom, csebben hordom, eddig sem kopást sem foszlást nem észleltem. Igazán minőségi hatást kelt. Persze kérdés, hogy 1 év múlva hogyan fog kinézni. Irodában dolgozom...
-
Cunaja
addikt
válasz
farkas-lány #4190 üzenetére
P9
Azért fényképezni is tudni kell.Simán lehet jó képeket lőni P9-el és a jobb P10-el is, csak érteni kell hozzá.
Amúgy a szoftver is fontos. Erről is tudnék írni, de ha megnézed a P9 fórumát, láthatod miért írom ezt.Overcome85: Ennyire nem akartam belefolyni, mert ugye nem csak a kész kép zommolásakor van hiba. Színhűség, zaj és sorolhatnám. Igazad van, de én csak nagy vonalakban írtam le.
-
Cobra31
csendes újonc
válasz
farkas-lány #4159 üzenetére
Dredjudgge84 és Neutron66 köszönöm a válaszokat, az időjárást sikeresen ki is lőttem, valamint a garancia és érthető így.
Farkas-lány, neked is köszönöm a választ, így már érthető, hogy miért tart néha tovább egy éjszakai kép, mint máskor. Teljesen igaz az is, hogy simán kézből szinte lehetetlen normális képet készíteni, főleg elég sötét környezetben, tiszta homály lesz az egész.
Ezt kifejtenéd kicsit, hogy melyek a törölhető alkalmazások és melyeket lehet csak tiltani? Megköszönném, mert nem merek magamtól törölgetni. Amit nem lehet törölni azt gondolom maximum csak tiltani lehet. -
Overcome85
tag
válasz
farkas-lány #4173 üzenetére
Szép képek!Amikor ilyet látok kicsit meg nyugszom.
-
Viper26
nagyúr
válasz
farkas-lány #3847 üzenetére
Használd egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 1 / 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest