- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akiknél már Nougat van: lenne valaki szíves megnézni, hogy táblagép módban Youtube esetén szűr ez az Adguard for Android rendesen?
-
törölt tag
válasz
#41133696 #594 üzenetére
Ja, és hogy ne menjen át itt offba a topic:
https://logout.hu/bejegyzes/goodspeed/huawei_mediapad_m3_8_4_4_gb_ram_64_gb_rom_4g_lte_s.html -
törölt tag
Kedves Narxis , ennek az az oka, hogy a SwiftKey így segítve a gépelési hatékonyságot automatikusan kiegészíti a szavakat, ezért is készül ez a videó, demonstrálandó, hogy miképpen néz ki ez a gyakorlatban.
Huawei MediaPad M3 8.4 táblagépen:
A válasz:
Huawei MediaPad M3 8.4" 4 GB RAM, 64 GB ROM, 4G/LTE - SwiftKey - YoutubeRemélem megmagyarázza
(#591) dedike: +1
-
törölt tag
Mivel a UPC oldaláról masszív kis szolgáltatáskiesésem van így a táblagépen bekapcsoltam a Wi-Fi HotSpot funkciót
-
törölt tag
Nálunk ez nem jelent dolgot, mert a házunkban is, meg a lakásunkban is mind a két helyen Telekom szolgáltatás (is) van (UPC mellett), eddig vettünk a Telekomtól így:
- Nexus 7 táblagépet (48 290 Ft-ért újan, akkor amikor 80 000 Ft volt mindenhol)
- Sony LCD TV-t
- LG 32LF632V Full HD LCD LED TV
- LG 43UH6207 4K UHD TV
- Huawei E5776 Mobile Hotspot
- Huawei MediaPad M3 8.4" 4 GB RAM, 64 GB Memory, 4G/LTE -
törölt tag
OTA nálam már régen megtalálta a 009-est hetek óta.
Viszont ez a rootolási kényszer egyeseknél számomra elég fura. Sosem rootoltam a Nexusaimat sem. LG telefonnál lett volna még értelme a kevés belsőtárhely miatt, mert Link2SD Plus (New) kérte volna. De végül nem szántam el magam, illetve 6.0-s H340N-re nem is volt megoldás.
Az Adguard meg megy root nélkül is
Adguard for Android Premium v2.9.70- the world's most advanced ad blockerSzámomra ez az egyik legfontosabb applikáció! Szó szerint sok pénzt takarít meg
-
törölt tag
Ha nem sikerül elsőre, akkor én így csinálom évek óta: https://mobilarena.hu/tema/re_lg_optimus_l7_ii_visszafogott_fejlodes/hsz_493-493.html
-
törölt tag
Nem tudom, hogy itt meséltem e, de az LG Optimus L7 II-nél a gyártó felhelyezett egy fóliát, szépen pontosan, buborékmentesen, ekképpen:
Így talán érthető, hogy nem voltam érte hálás
Az már egy trollkodással felért
Csupa olyan információ, amit vagy fejből tudott az ember és / vagy a kézikönyvben, dobozon stb rajta volt
-
törölt tag
válasz
ghiottone #497 üzenetére
Szintén Telekom-tól van az enyém is 2017.01.26-án igényeltem és 2017.02.03-án már meg is érkezett.
(#498) both68: Korábban nekem is csak WiFi-s táblagépeim voltak (Nexus 7-esek), amikre huawei E5776 mobile wifi lte router-rel sugároztam át a netet, sosem tudtam meglenni Internet nélkül. Ma is miközben a fogorvosi rendelőben ültem, fórumoztam
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Litván Zongora #480 üzenetére
Igen, ez így szokott lenni.
-
törölt tag
válasz
ghiottone #473 üzenetére
Az a helyzet, hogy a táblagépes korszakomat a Nexus 7 2012-vel kezdtem, aztán a 2013-as N7-tel folytattam, és arról váltottam át a Huawei MediaPad M3-ra. Még abban a korszakomban vásároltam a gyári Google féle indító mellé, akciósan a Google Play-ről indítókat, melyek közül pont a Nova volt a legutolsó és a legolcsóbb, a két drága a TSF és a Next volt, melyek egyenként 2-3000 Ft között voltak. Volt LG Telefonom is, így a Huawei mellett az LG féle indítót is ismerem.
Eleinte nehéz volt megszoknom a Huawei-t, de mára már természetes a használata, amikor a kép készült azután vissza is tértem a Huawei-re. Még majd biztosan próbálkozom a már meglévőkkel, de ami most érdekelne még, hogy a NOVA-hoz hasonlóan, a képernyőn megjelenő ikonok helyzete és mappák sorrendje azoknak tartalma szinkronizálható e a Huawei szervereivel?
-
törölt tag
válasz
Litván Zongora #469 üzenetére
Nos én használom, engem inkább az zavar, hogy vertikális helyezkedik el fekvőmódban is. Nexus nál fordult a kijelzővel.
Helyet meg csak akkor foglal, amikor nem teljes képernyős alkalmazás fut, pl HBO GO-nál nem.
-
törölt tag
válasz
Chris Kiki #464 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, mármint azzal, hogy nem piszkálom a gyárit, ameddig a Sony BT-s verzióm szépen teszi a dolgát.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Trooper82 #442 üzenetére
A Viber probléma engem nem érint személy szerint, mivel nem használom már elég régóta. Viszont a Google igazán eljuthatna addig a fejlesztésben ,hogy a böngészőjének androidos verziója, egy FHD, QHD, kijelző esetében vagy automatikusan táblagépes módba váltson, vagy ha nem referenciakészülékről van szó, akkor manuálisan lehessen váltani a két nézet között, és akkor nincs DPI para.
Na így a remek, otthonos számomra:
-
törölt tag
Nos én nem próbáltam, mert még az LG L7 II-nél volt az, hogy elszakadt és vettem egy Sony Stereo Bluetooth Headset SBH20 | Wireless Stereo Headset -et ezt használtam a Nexusaimhoz is, és a Huawei MediaPad M3-hoz is ezt alkalmazom.
Huawei MediaPad M3 8.4" 4 GB RAM/64 GB ROM 4G/LTE - Tárhelytisztító
-
törölt tag
Nézd én azért cseréltem le főként a Nexus 7 II-őt, mert sosem fogja megkapni hivatalosan a 7.0-át, és nem volt kedvem, meg bizodalmam főzött romok havonkénti ráhúzására. Szóval ha ez a készülék, amely ennyibe kerül, és melynél nem lehet azt mondani mint amit a Google kamuzott, hogy azért nem, mert a 7.0-nál már alapkövetelmény a hardveres rendszertitkosítás:
"A CDD szerint ugyanakkor a hardvernek támogatnia kell a rendszertitkosítást, és annak aktívnak kell lennie alapvetően. A CDD szerint a titkosítási teljesítménynek 50MiB/s-nál gyorsabbnak kell lennie. A Nougat egyébként már fájlszintű titkosítást alkalmaz, amelyhez beveti az ARMv8 extra utasításkészleteit, írja a publikáció."
https://prohardver.hu/tema/re_google_nexus_7_2013_ranc_felvarrva/hsz_7112-7119.html
Aminek az N7 II sem felelt meg...
Akkor ha azt veszem, hogy az N7 II is FHD-s volt már Android 6.0-val csak az marad magam nyugtatgatására, hogy a táblagépeknek beépített akkumulátora van, az N7 II régi volt már, garancia is lejárt rá, és még jó áron (33 000 Ft-ért) tudtam értékesíteni, valamint itt 4 GB RAM van, 64 GB ROM, és eladhattam az LG LEON telefonomat is (mondjuk az fateromé lett, szóval inkább átadtam)
-
törölt tag
Magam is a telefonra tippeltem volna.
A lényegesen alacsonyabb felbontású Nexus 7 I esetében is a Chrome táblagép nézetben ment, a FHD-s N7 II-ben pedig szintén, nehogy már egy QHD-s eszközön ne lehetne...
A Firefox, és az Opera táblagépmódban működnek. Mondjuk én így is Chrome-ot használok főként, mert az legalább egyből megnyitja a Youtube-ot, ellentétben a Firefox-szal.
-
törölt tag
-
törölt tag
Király a zaklatásszűrő, az SMS-eket is szűri. LG és most már a Huawei is bizonyított ezen a téren. Sok gyártónál külön applikáció kellene, de e két gyártó gyárilag nyújtja, így egyrészt nem kell külön applikáció, másrészt meg én sosem rootolok egy készülékemet sem, és az ilyen applikációk jellemzően root jogosultságot kérnének, ha csak nincsenek úgy beépítve mint a Huawei esetében is:
Ilyen beállításokkal használom...
.... és lesz ami fehér listához adok, pl a szolgáltatói számok.Természetesen a telefonos részlegnek van sok dolga
-
törölt tag
Egyébként ez ilyen árkategóriájú és előfizetéssel vásárolható készülékeknél megszokott.
Csak példának okáért: nekem a 2002-ben a Vodafone-tól előfizetéssel vásárolt Ericsson R600-am is már kártyafüggetlenül lett szolgáltatóilag átadva. Pedig 2 éves előfizetéssel 19 900 Ft- volt, a havidíj meg 3K.
-
törölt tag
A beépített News Republic feldobott egy magyar nyelvű hírt az index-ről, kérte az engedélyem, hogy máskor is megtehesse, megnéztem, látom magyar forrásokból szed regionális híreket, kellemes meglepetés. Windows 10-nél 2 éve nem tudja ezt beépített hírek alkalmazás.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nos akkor pár gondolat:
A Huawei mint márka hírhedt arról, hogy a készülékeit amik elhagytam a gyártósort, hamar elhanyagolja szoftveres támogatás szempontjából. Ez a hozzáállásuk számomra ismert volt, csak az nem, hogy kategóriából függetlenül így tesznek. A Huawei Ascend Y330 - nál érthető volt, olcsó telefon így járás... De telefonról azért is vásároltam LG készüléket, mert ott volt az LG Optimus L7 II ami megkapta a KitKat frissítést, vagy az LG Leon H340N Android 5.0.1-gyel jött ki és megkapta a 6.0-t búcsúzóul. 30-40 000 Ft-os készülékekről beszélünk.
Egyes gyártók még mindig nem értik meg, hogy a tervezett elavulásos model, még ha szoftveres is egyfelől gusztustalan, másfelől pedig visszájára is fordulhat. A táblagépek piaca is kezd stagnálni, ráadásul az emberek minimum 2-3 évre vesznek készüléket, és akkor sem fognak holnapután újat venni ha azon már újabb OS fut, ha egyszer a régi is nagyon erős hardverileg. Azért vásároltam a Huawei MediaPad M3 8.4 táblagépet, mert Prémium kategóriás készülékről van szó. A Nexus 7 II-t azért adtam el, mert már nem volt garanciális, és nem kapott 7-es OS-t hivatalosan és reménykedem sem volt arra, hogy valaha kap.
Abból indultam ki, hogy a Huawei még mindig egy feltörekvő márka, amely az almás készülékek egyik erős konkurenciájának akar mutatkozni, de almáék is tovább támogatják a saját készüléküket szoftveresen. Így meg azért nehéz lesz.
Ebben a kategóriában annyit elvárnék, mint amennyit a Google nyújtott a Nexus vonalon, azzal a kitétellel, hogy hónapokat késik a friss verzió.
Az esetleges elgépelésekért bocsánat SwiftKey + Rapoo E6100 ...
-
törölt tag
Befutott az Android O fejlesztői változata
Ezzel jobban járnánk
Cserébe kimaradhatna a 7-es
-
törölt tag
válasz
Litván Zongora #343 üzenetére
-
törölt tag
-
törölt tag
A Huawei-nél hol lehet regisztrálni a tabletet ?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem az eredeti tok nagyon bejön: eMag-tól vettem, és ilyen.
Előtte voltak Nexus 7 2012-höz és 2013-hoz is tokjaim, iGear volt mindegyik, ott fixek voltak az állítási lehetőségek, itt viszont dinamikusak. Van olyan szög amiben eléggé fix, de ha az annyira nem tetszik, akkor sincs semmi gond, mert nincs megszabva, hogy pontosan milyen szögben álljon.
-
törölt tag
Huawei MediaPad M3 8.4" 4 GB RAM, 64 GB Memory, 4G/LTE - WiFi adatforgalom?
Tényleg csak ilyen módon lehet megnézni az adatforgalmat?
-
törölt tag
OTG területén mi a helyzet? Mert van egy 32 GB-os Corsair Pendrive-om
-
törölt tag
válasz
neophyte79 #208 üzenetére
Factory Reset, gyári visszaállítás.
-
törölt tag
Amúgy ez a Bookin.com szállodafoglalások is be van fixen építve, de hogy minek.... ?!
-
törölt tag
válasz
Szoke1982 #189 üzenetére
Úgy tudom igen, én pl SIM nélkül vettem, vezetékes Internet kapcsolatra vállaltam hűséghosszabbítást. Persze aztán az LG LEON-ból kivettem a Telekom microSIM-et bevittem a T partnerhez, és NanoSIM-re vágták. Azóta a számom van benne.
Huawei oldalán lehet amúgy regisztrálni a gépet ?
-
törölt tag
-
törölt tag
Igen, valóban tökéletes a megjelenése, az NFC nekem is hiányzott, de csak addig ameddig a Sony SBH-20 Bluetooth fülhallgatómmal nem párosítottam össze
A Swype-nak nekem évek óta megvan a Swype+Dragon Google Play-es verziója, ezen a kijelzőn már nagyon jól elférnek az ékezetek is, és bár a Huawei féle ia Swype, de ez már korábban betanított, felhőből is leszedi a gyakran használt szavaimat javaslatnak.
Rapoo E6100 billentyűzetemmel is tökéletesen együttműködik.
Korábban még rengeteget használtam a SwiftKey-t is, de most áttértem a Swype+Dragonra.
Fólia: Remek, csak nem értem miért nem rakják már eleve fel. Tempered Glass egyébként lehet nem hülyeség rá.Fóliánál ott kisebb az esélye a levegőbuborékoknak. Mondjuk azzal van al egkevesebb gond, inkább a kis szöszök, órákig elpiszmogtam vele, természetesen óvatosan, hogy makulátlan legyen
-
törölt tag
A fő képernyő állónézetből nem vált át fekvőbe, csak ha elindítok egy alkalmazást vagy belépek a beállításokba. Ez mitől lehet? Hogyan lehet FR nélkül helyrehozni?
-
törölt tag
Nos nekem van Google Play-ről vásárolt
Swype-om. Érdemesebb azt használni a Huawei-es helyett? Pl mert már megtanult egy csomó mindent Gmail-ből az évek alatt? SwiftKey-em is van kérdés ugyanaz
Nova Launcher Prime-ot felraktam, meg még pár másikat Google Play-esek azok is, de egyelőre maradok a Huawei-énél.
Bár erősen szoknom kell
-
törölt tag
Google Play Zene, az úgy néz ki be van építve, mert leszedtem, és csak gyári állapotra állt vissza.
Elkövettem azt a hibát, hogy fiók visszaállítását választottam
- Cloud Print
- Google Drive
- Google Fotók
- Google Play Filmek
- Google Szövegfelolvasó
- Google Talkback
- Hangouts
- Exchange szolgáltatások
- Google Asszisztens Indító
- Google Earth
- Google Keep
- Google Naptár
- Google +
- Google ÓraEzek közül mi van fent Neked?
Huawei MediaPad M3 8.4" 4 GB RAM, 64 GB Memory, 4G/LTE - Youtube
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ghiottone #154 üzenetére
Végül nem mégsem onnan vettem, hanem ezt: Huawei Media Pad M3 8" book cover, Barna
Pont a szállítás miatt, csak nehezen találtam meg mert két szóba írták, hogy Media Pad
-
törölt tag
válasz
szabi820 #150 üzenetére
Köszi, nekem is úton van
Ezzel vajon kompatibilis: Huawei álló bőr tok Huawei Mediapad M2 8 készülékhez, arany 11K
Emag ezt ajánlja:
Trust Stick&Go Folio Case tablet (7-8 ") védőtok, Standard típus, Fekete
-
törölt tag
Köszi
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.telekom.telekomapp
Ez az applikáció kompatibilis vele?
-
törölt tag
Köszi, azt mondták másik topicban, hogy WiFi-n keresztül lehet. Egyébként ez nem szempont nálam, csak annyiból, hogy a kábel az N7-tel sem igazán működött - és mondom hátha..., de ott nem volt WiFi-s opció
A másik meg az, hogy tényleg csak opcionálisan érdekelt, hátha egyszer kipróbálnám
-
törölt tag
Köszi, van egy ilyen kábelem:
Equip 119308 HDMI - MicroHDMI kábel 1.4, apa/apa, 2m
Ezzel össze lehet a tabot kötni az LG 32LF632V tévével?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest