-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Xperia Xbol van egy pár fele. De azt vettem eszre, hogy javarészt kompakt telefonjaid voltak. Amik pont egyszerűen kezelhetőek egy kézzel. Át lehet érni az egész kijelzőt. Kicsi. Zsebben is lazán elfér...
Hát figyelj. iPhone SE -rol váltottam. Pár nap alatt megszoktam és megszerettem. És sokkal jobb ekkora kijelzőn tevékenykedni. -
Ezen "sajnos" nem szabad sem ámulni, sem pedig szörnyülködni, hazánkban ez van és ez minden más termére is elmondható, annyi és akkora adónemet máshol nem szokás rányomni, mint nálunk.
Igaz, az az akció elég rövid intervallumú volt 499 €-ért, de ha a mostani, nem akciós árát (749 €) nézem, akkor össze kell tennem a két kezem, hogy itthoni MM akcióban 216.790 Ft-ért megcsíptem.
Érdemes megnézned és kipróbálnod valahol, a keskenyítés miatt nem annyira nagy és jó a fogása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest