- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Xperia Xbol van egy pár fele. De azt vettem eszre, hogy javarészt kompakt telefonjaid voltak. Amik pont egyszerűen kezelhetőek egy kézzel. Át lehet érni az egész kijelzőt. Kicsi. Zsebben is lazán elfér...
Hát figyelj. iPhone SE -rol váltottam. Pár nap alatt megszoktam és megszerettem. És sokkal jobb ekkora kijelzőn tevékenykedni. -
Ezen "sajnos" nem szabad sem ámulni, sem pedig szörnyülködni, hazánkban ez van és ez minden más termére is elmondható, annyi és akkora adónemet máshol nem szokás rányomni, mint nálunk.
Igaz, az az akció elég rövid intervallumú volt 499 €-ért, de ha a mostani, nem akciós árát (749 €) nézem, akkor össze kell tennem a két kezem, hogy itthoni MM akcióban 216.790 Ft-ért megcsíptem.
Érdemes megnézned és kipróbálnod valahol, a keskenyítés miatt nem annyira nagy és jó a fogása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- EAFC 25
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest