- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Üdvözöllek titeket az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab13
aktív tag
Én is gondolkoztam a H7-en
Amiért a G8-at választottam:
32Gb belső tárhely, stabilizált kamera, design, T-nél -19e FtA H7 mellett szól az erősebb hardvert de én valószinűleg sosem venném észre a különbséget.
+ a jobb kamera, de amire egy mobil kameráját használom arra tökéletesen megfelel.(Egy gyengébb minőségű képet még lehet javítani , de egy bemozdultat már nem. )
Biztos mindkettővel jól jársz
-
Centurio9
csendes tag
Hardveresen és a kamera szempontjából is jobb a H7 (infra nem tudom hogy kell-e neked), egyébként meg a kijelzőméret/képminőség és dizájn a G8 mellett szól (szubjektív de csúnyának még nem hallottam nevezni), engem távolról sem emlékeztet samsungra. Teljesítményben nem fogsz különbséget érezni. Talán még a nagyobb belső tárhely az ami a G8 mellett szólhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest