- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palapo
aktív tag
Szia!
Nekem is ilyen problémám van most.
Feleségemnek volt ilyen P8 Lite telója és hozzá Huawei Band karórája. Sikeresen párosítottam is anno,bő féléve.
Most az anyósomnak is ugyanez a szett van és az istenért nem akarja párosítani,pedig le van szedve a program is. Azon belül rányomok a megfelelő órára,majd párosít.... majd kiírja,hogy sikertelen párosítás. Az óra meg meg sem nyikkan...
Valami ötlet? -
sjudit
újonc
Lehet, hogy a telefon a ludas, nem tudom, nemigen használok Bluetooth-t se másra alapból.
Azért, ma sikeresen kiakadtam a garancia kezelésen... Most ott tart a dolog, hogy felhívtak ma a helyi Tmobil boltból, ahova korábban leadtam az órát.
A Huawei szakszerviz visszaküldte hozzájuk az órát állítólag azzal az indokkal, hogy csak Huawei telefonnal kompatibilis az óra és ott a Huawei szakszervizben nem volt lehetőségük kipróbálni az óra működését telefon nélkül... (Nagy a képzelőerőm :-) de alapból elég nehezen tudom elképzelni, hogy egy Huawei szakszervizben nincs egy okosteló, amivel ki lehetne próbálni az óra (nem)működését... )
Azt közölték még velem, hogy innen csütörtökön van szállítás Bp-re, így addig vigyem be hozzájuk a telóm és azzal együtt visszaküldik a szervizbe az órát, ha gondolom... Persze nincs cserekészülék és fogalmuk nincs róla, hol lehet vidéken szervizelni, vagy hogy lehet-e egyáltalán. Nagyon nem lenne mindegy, hogy ne kelljen nélkülözni a telefont 2-3 hétig...
Baromi jó ez...
Arról nem beszélve, hogy rendesen belaktam a telót az elmúlt majd egy évben és alapból nemigen szeretnék ezzel kínlódni újra...
A Huawei szerviz honlapján csak postai leadási pontot találtam innen a környékről, tehát gondolom reménytelen, hogy mondjuk Debrecenben szervizeltetni lehetne. :-(
Rém dühös vagyok, de nem szívesen hagynám annyiba, viszont teló nélkül se maradnék... Szemétség azért ez így... Bocs a kifakadásért, de ez így tényleg dühítő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óvodások homokozója
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest