- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csakapuli
csendes tag
Sziasztok!
Növelni szeretném az Y 300-om RAM-ját a "ROEHSOFT RAM Expander (SWAP)" progival. Ez a gyári Kernellel nem működik. Találtam egy másik Kernelt [link]
Találkoztatok -e már vele, esetleg valami más javaslata van-e valakinek?Előre is köszi
-
törölt tag
Telekom (T-Mobile)-os készüléken lévő b173-as ROM-ot cserélnék a többek által is jónak említett gyári (de nem szolgáltatói?), nem főzött b196-ra, TWRP-ből.
Ezt találtam a fórumon, ami megfelelt a TWRP és a b196 szavaknak a keresőben: [link]
Ez az, amit fel kellene tennem, vagy ha nem, akkor hol találom a nekem megfelelőt? Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Emberkeman81
aktív tag
Egyre jobb a RR3. Már játék közben is kilép nem csak 2 játék közben. Gratulálok EA GAMES csak így tovább. Szépfrissítést dobtatok ki. Élvezhetetlen szart tesztek elénk. "Jó az nekik". Nem extra kell a játékba hanem élvezhető akadásmentes játék. Egy varázsló nem ártana az EA csapatba.
-
xyuki
csendes tag
Szép estét urak!
A minap vettem magamnak egy ilyen ketyerét,de sajnos nem minden a legjobb. Egy-két játékkal nagy bajban van,mert egyszerűen ha végez egy pályával ujrainditja a játékot,és olyan is akadt,hogy valamiért a rendszer UI-t kilőtte,igy utána nem tudtam semmit csinálni,csak egy restart segitett.
a kérdésem a következő lenne: Ki milyen főzött romot ajánlana rá?Kinek mi vált be,és mennyire jó? Előre is köszönöm
-
Mr X
veterán
válasz Emberkeman81 #8403 üzenetére
Ezt miért nem a játékos topicba?
-
törölt tag
válasz Csakapuli #8406 üzenetére
Hello,
Ezek főzött ROM-ok, míg én a többek által gyáriként emlegetett b196-ot keres(t)em.
Még nem biztos, hogy lecserélem a meglévő gyári b173-at, mert már jól belaktam, de tegnap eszembe jutott a csere lehetősége, amikor sokadjára sem tudtam szinkronizálni a google címtárat (Szinkronizálási hiba >> A szinkronizálással problémák vannak. Hamarosan helyreáll) Nyolcadikai az utolsó frissítés, de azóta bővült a címtáram, jó lenne azt frissíteni. -
Szotyi25
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! A nejemnek vettem egy ilyen telót minden szép, minden jó, de hogy lehet kikapcsolni azt amikor feloldja a képernyőzárat akkor rezeg? A hangbeállításnál próbáltam, némára tettem, a beállítások/hang/rendszernél egyik sincs bepipálva. Mégis rezeg!
-
Loewes
csendes tag
Egy kis ütés, karc teszt. LOL
[link] -
kezman
őstag
Megöl az ideg, nem tudok háttérképet beállítani, kijelölök egyet a galériából és azt írja "a vágott képet nem lehet beállítani" mozgó hátteret enged, simát nem, a saját háttérképeket meg nem jeleníti meg, eddig ment minden, ma kezdte a hülyeségeit, szerintetek mi a hiba?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
-
Kiralylany27
újonc
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne,hogy az üzenetek belépésekor teljesen összeomlik a telefonom.Lefagy. Nem tudok sem üzenetet olvasni, sem pedig írni. Aztán hirtelen kilép az üzenetekből, úgy hogy még az adott háttérképem, témám is eltűnik, és helyette feketeség jelenik meg a képernyőn.
Esetleg valakinek van valamilyen ötletete, hogy mi lelte az eddig tökéletesen működő telefonomat?Előre is köszi a válaszokat!
-
daweskie
csendes tag
Hello! Vannak tapasztalatok esetleg cm10.1 r10 és cm10.2 kapcsán? és r6-al nyomultam eddig de rettentő sokszor újraindult, sokszor kisebb dolgok miatt is... kinőtte már a betegségeit vagy sem? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Biggeszkij
aktív tag
-
kezman
őstag
válasz Biggeszkij #8427 üzenetére
Kösz, letöltöttem a magyar verzát, tényleg jobb mint a gyári galéria, tenx
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
crause
csendes tag
A "Redbull portál"-t - ami a telenoros frissítéssel együtt jött, rendszerfájlként ajándékba - vajon el lehet e tüntetni root nélkül a telóról?
-
ruppotlan
tag
Sziasztok!
Gyári 178 Telenor ROM, az értesítési sáv parancsikonjai nem mutatják többé a valós állapotokat. Ha belépek az egyébbe, és ott látom az összeset ott már működik. Tapasztaltatok már ilyet?
Másik, gondolom ez nem a legújabb ROM, mert nincs az említett redbull cucc, de nem talál frissítést. Próbáltam rákeresni itt de nem derült ki a számomra, hogy miért nem talál néhány telefon frissítést, van erre ötlet? Esetleg egyszer észhez tér és majd felajánlja?[ Szerkesztve ]
-
mckangi
senior tag
-
st6969
őstag
Nekem is ugyanez a gondom van/volt, pár napja írtam, nem oldódott igazán meg. A galéria alkalmazással továbbra is ugyanezt csinálja, viszont az ES explorer-el hajlandó betenni a képet.
Közben látom, másnak gyári visszaállítás megoldja, de nem szívesen rendezgetném újra a dolgokat... -
ruppotlan
tag
válasz mckangi #8440 üzenetére
Na ez megvolt, nem jártam sikerrel. Mást nem csináltam egyébként mint egy online vásárolható kóddal kiszedtem a sim lockot, álláspontom szerint teljesen legálisan és még szerződést sem szegtem vele (mert lejárt a 2 év hűség és ez egy cseretelefon) de ez most mindegy, csak azért írom, hogy senkinek nem kell boszorkányt kiáltani. Ez okozhatja? telenoros kártyával is próbáltam azért..
-
Loewes
csendes tag
Tegnap már a HuaweiNews is kitette a JB custom 4.3-ról a hírt.
[link] -
ruppotlan
tag
-
derrik
őstag
Sziasztok.....
Kérdésem a következő. Telefonom T-mobile függetlenített, b190 frimware.
Érdemes e b196-ot tenni rá
Telepíthető e sd kártyáról mint gyári frissítés
Független marad e a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest