Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harlond
tag
válasz KamuMazsola #8591 üzenetére
A Whatsapp ujratelepitese sem oldotta meg a problemat, es nem hiszem h a leallas miatt nem jott volna meg, mert amikot beleptem akk mar megjott, illetve ma is ugyan ez a helyzet.
x1port: nem, mas sem jon meg, csak mast még nem hasznaltam.
-
Harlond
tag
Nem, nincs routolva, meg semmi viszont most egy olyan erdekesseget veltem felfedezni h le van zarva ezzel a pont osszekotos zarral, irnak a telefonra es nem jelez. Megnyomom a feloldo billentyut aktivalom a kijelzot meg akkor is semmi, majd ha osszekotom a pontokat a "kod" alapjan akkor egybol minden megjon… ez a pont osszekotos zar a mobilnetet is blokkolja? :-O
/e anelkul most egyelore nem tudom kiprobalni… :-S
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
Sziasztok ha cwm-ben kell feltenni egy romot es twrp van fent akkot az ugy nem megy? Vagy at lehet rakni a cwm-s romokat ugy hogy twrp-Bol lehessen telepiteni?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
válasz FaceThePro #8612 üzenetére
Majd eldonti a teszt ha jol mukodik,meg meglepetes is.lehet belole,amugy hasznalja mar valaki?
-
x1port
addikt
válasz FaceThePro #8612 üzenetére
Nem , nem az a bolond :-D
-
NoMagix
addikt
-
Csakapuli
csendes tag
Sziasztok
Észre vettem egy furcsaságot az Y300-omon mint tudjuk a belső memória 4G A telefon tárhely menüjében fellül ezt ki is irja (Telefontárhely 4,00G összesen) viszont a belső tárhely menüben az összes tárhely alatt csak 2,16GB-ot ír ki, a számítógépem pedig csak 1,04G-át lát belőle.
Az apropója az volt a dolognak, hogy felakartam másolni a belső memóriába a B196-ost és nem engedte kevés tárhely üzenettel.Mi lehet a baj. hova lett az a 2G memória?
Előre is köszi
-
Bass
addikt
válasz FaceThePro #8615 üzenetére
Nem találok hozzá TWRp-s mentést,tényleg fel lehet rakni a CWM-t is? Nem szeretném elszúrni a telóját.
-
xKRIPAPAx
csendes tag
Sziasztok. Ma újra rendeltem ilyen telót a telecomnál mozaik xs-sel 13760ért és az ügyintéző az adategyeztetésnél azt mondta: Alcatel Y300 wtf?
" Leadership is something you earn, something you're chosen for. You can't come in yelling, 'I'm your leader!' If it happens, it's because the other guys respect you. " - Ben Roethlisberger -
-
FaceThePro
tag
Modaco.com/huawei g510 vagy y300-ra keresés/ott van:
[JB][4.3.1]Cyanogenmod 10.2[Nightly builds avaible]
Pár képernyőkép is tartozik a szöveghez. Lejjebb ott van az y300-as link. Kiad egy CM letöltős oldalt, letöltöd a legfrissebb nightly-t és twrp-vel felflasheled.
Ennyi.
Frissítések naponta jönnek, letölti (kb. 2 perc), aztán statusbarban kiadja, h befejezte, és egy gombot, hogy telepítés&újraindítás. Rányom, innentől kezdve magátol felrakja a twrp a frissítést és újraindul.
A letöltött frissítő csomagot/okat ki is lehet utána törölni.
Ja, és még valami: ajánlott a tárhelynél az első pontot bepipálni még mindenféle belakás előtt, így az alapértelmezett tárhely a külső sd lesz.[ Szerkesztve ]
Huawei Ascend Y300 & Asus Memo Pad HD 7
-
-
yuri90
tag
Melyik launcher a legjobb a telóhoz?
-
Emberkeman81
aktív tag
A CM-be miért nem lehet az FM rádiót berakni????
-
Mr X
veterán
válasz Emberkeman81 #8633 üzenetére
Mert kernel forrás nélkül nem tudják működésre bírni.
-
FaceThePro
tag
válasz Emberkeman81 #8633 üzenetére
A CM-ek nem tudnak rádiózni (illetve de, valamilyen megoldást a rádióra meg egy fm cuccot valaki linkelt modaco-n, de azt én már meg nem mondom neked, hogy hol).
Ja, és van ParanoidAndroid Y300-ra, de még elég kezdetleges.
Szerk.:Előttem leírták, hogy miért
Spirit FM volt amit linkeltek, de az szerintem netes rádió.[ Szerkesztve ]
Huawei Ascend Y300 & Asus Memo Pad HD 7
-
Mr X
veterán
válasz FaceThePro #8635 üzenetére
Blade 3-nál ment CM-ben a rádió, de ott valamelyik nagyon hasonló típus kernel forrásából oldották meg, ha jól rémlik.
-
fricy81
tag
válasz FaceThePro #8635 üzenetére
SpiritFM nem netes rádió. Kb az egyetlen "normális" nem gyári Fm program, viszont a készítőjének per.pillanat tele van a hócipője a különböző gyártók fm megoldásait támogatni, szabin van, és addig nem foglalkozik az y300-al amíg nincs kb 10 vásárlója. Ami nem is lesz addig amíg nem oldja meg a támogatást. Meg különben 10 dolcsi. Szóval patthelyzet. (SZVSZ nagyon egyszerű lehet a megoldás, a csatornákat megtalálja, RDS is van, csak azt kéne megoldani hogy az audio is eltaláljon a hangfalig...)
Viszont készül a Spirit2, ami a CM-ben lévő ST-Ericson Apit fogja használni, hamarosan ígért forráskódot is, és az elvileg menni fog nekünk is. Vagy nem. Erre várok, kell a rádió...
ParanoidAndroid meg 512 ramon nagyon viccesen működik. Maradjunk annyiban, hogy nem erre a telefonra találták ki. Bloatware effekt.
[ Szerkesztve ]
-
Csakapuli
csendes tag
Sziasztok
Tudna valaki egy használható B196-ot?
Amit én találtam, azt nem telepíti a TWPR hibával leáll a telepítés.Előre is köszi
-
fricy81
tag
válasz fricy81 #8639 üzenetére
"ParanoidAndroid meg 512 ramon nagyon viccesen működik. Maradjunk annyiban, hogy nem erre a telefonra találták ki. Bloatware effekt."
PacMan romra gondoltam persze, PA-t még nem láttam y300-ra.@x1port: Úgy látom régi motoros vagy, azt meg tudod nekem magyarázni, hogy miért van ekkora teljesítmény különbség CM10 és 10.2 között? Mi változott, miért lassabb a 4.3 rom? Új driverek kellenek? Nem értem, úgy tudom 4.3 már használja a neon utasításokat, már ennek gyorsítani kellene a romot... :-/
@Csakapuli: Itt találsz romokat:
http://www.modaco.com/topic/365268-all-custom-roms-for-huawei-ascend-y300g510/
Lunatic Pandorát szokták dicsérni fogyasztásban, az b196.[ Szerkesztve ]
-
fricy81
tag
válasz Csakapuli #8645 üzenetére
Y300 és 510-es között nagyon kis különbség van, kompatibilisek a romok egymással.
DE: neked nem az kell, a LunaticPandora X az egy régi Cyanogenmod alapú build!
Ez a stock b196 LP:
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=617577letöltés:
https://mega.co.nz/#!IQgw3ICQ!dAusvEoX8timiBEcYx7iAC8ieSV2Et7vkFYAXUzs0cA@x1port: Ne szívass.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest