- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
Az a baj tudod,hogy itt sokan elhiszik ,hogy egy lebutított 1.2 -es proci van benne.
Pedig nem.
Az A5 alapból 1 ghz-et tud.
Minden egyes megahertznél amit pluszba kap már labilissá válik.Ja és a Huawei oldalról annyit ,hogy ehhez a telefonhoz egy 1750 mh-es akksit írnak.
Ami az ace-ben van msm 7227 annak az ajánlott órajele 600mhz
Szóval az aztán bírta a strapát![ Szerkesztve ]
-
laximus
tag
Működő CM10, fehéres színek problémája javítva, hangos csörgés, swap támogatás, teljes kijelzős hívás, stb...
http://www.modaco.com/topic/365029-cyanogenmod-10-build-r5-071013/
-
Arsenalka
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül egy hónapja vettem a T-nél meg ezt a készüléket. Én B173-as ROM-mal kaptam. 1 hete körülbelül először felkínálta nekem a rendszerfrissítést, amit szerettem is volna megcsinálni, de sajnos nem ment. Ugyanis hiányzik neki, egy system/app/plus0ne.apk, amit jómagam töröltem le, mivel rootoltam a telefont bootloader nyitás nélkül. Most próbáltam egy 1,2gb-os B175-ös ROM-ot felrakni és majd innen továbblépni, de így sem ment. Lényeg a lényeg, szeretném visszanyerni valahogy a rootolás előtti állapotot, mert utólag, mint rájöttem, sok értelme nem nagyon volt. Titanium Backuppal csináltam biztonsági mentést a programokról mielőtt letörölgettem őket, csak volt annyi eszem, hogy ami miatt nem omlik össze, úgyse kell alapon a biztonsági mentéseket is letörölgettem. Nem tudom mi lenne erre a jó megoldás, de ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
-
ducsidu
senior tag
Ace-ben MSM7227T van, aminek az alap órajele 800 MHz és tuninggal akár 1 GHz körülig is bírhatja. A "sima" 7227 600MHz-en jár alapból és 800 MHz környékéig bírja.
Visszatérve a G510-re. Ha a G510-ben más a processzor, akkor hogyan megy ugyanaz a rom Y300-on és G510-en is?
Találtál valami hivatalos oldalt, ahol A9-nek írják az MSM8225-öt?
A gyártók néha az ajánlott órajelnél magasabban járatják a procit a telefonban, szóval ebben szerintem semmi meglepő nincs.Laximus: Hurrá!
(#7562): Akár az, akár Qualcomm.
[ Szerkesztve ]
-
Armi5
tag
Ha vásárolok launchert, restart után az se marad meg defaultnak, mint a billentyűzet? Valaki vásárolt pl. Nova Primeot, az visszatudna jelezni nekem? vagy marad a videótékából való kikölcsönzés?
“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
Armi5
tag
válasz ducsidu #7565 üzenetére
Jójó, én erről tudok, olvastam már, de úgy tudom ehhez root kell, és szeretnék kimaradni ezúttal a rootolásból
Vajon mi akadálya van a 4.1.2-es frissítésnek?
[ Szerkesztve ]
“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
lacee90
tag
Èn úgy tudtam , hogy a proci típusa a chipkèszlettől függ.
-
FaceThePro
tag
Szerk. Időn kívül:
http://m.gsmarena.com/huawei_ascend_g510-5250.php
Itt is cortex a5-nek írják...[ Szerkesztve ]
Huawei Ascend Y300 & Asus Memo Pad HD 7
-
x1port
addikt
válasz FaceThePro #7569 üzenetére
Azt az infót kaptam,hogy a dual simesben van A9.
-
Bass
addikt
Biztos reszegek :-D de mind1 is ez a telo jo igy is ,gordulekeny en nem bantanam,az Ace mas volt azt szet kellett gyalazni,de az birta,igaz lehet h ez is birja,cimbim ot 995-je 1400mhz helyett 1950-n szaladt mimden gond nelkul,igy szerintem ez a 200mhz meg belefer de mindenki legyen tisztaban azzal ha kuka akkor kula,veszelyes dolog.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
ducsidu
senior tag
válasz FaceThePro #7574 üzenetére
R5-öt használod? Valami bug? Esetleg játékok teljesítménye?
Azt hittem CM10(#7572) x1port: A Huawei-nek nagyon nem megy a specifikációk kiírása Mondjuk amennyi verziót csinálnak egy telefonból...
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz ducsidu #7575 üzenetére
Viszont nagyon dícsérik a G510 hangerejét.
Abban lehet, hogy MTK Chipset vanMindegy is.
-CM : Inkább egy jó kis miui romot dobna már össze valaki.
Egy van modacon ami multilang.. de annál meg össze-vissza backportolnak.
Most megint ott tart a dolog ,hogy nincs se 2g se 3g -
ducsidu
senior tag
Ha lehet választani, akkor inkább a Lewa-t kihagyom. A MIUI-ra hasonlító felület miatt, amit még témázni sem nagyon lehet (a lehetőség ugye megvan, csak témák nincsenek) nem szeretem.
A MIUI nekem is tetszett/tetszik, csak amióta van Holo UI azóta inkább arra hajtok Mondjuk a testreszabhatósága miatt így is nagyon szimpatikus, de nagyon lassú... -
-
x1port
addikt
válasz ducsidu #7583 üzenetére
Nekem nincs bajom a gyári rommal.
Egyedül amit hiányolok az a launcher testre szabhatósága.
Ja és a status bar átlátszósága. (mondjuk ezen már dolgozok ).
Meg amikor lehúzom az értesítési sávot jobban mutatnának azok a kapcsolók amik a miui-ban vannak.
( Az egész képernyőt elfoglalják és van fényerő csúszka is ).Egyelőre ennél a kinézetnél tartok. Kinek ,hogy tetszik ?
-
Arsenalka
csendes tag
válasz Arsenalka #7559 üzenetére
Időközben én rátaláltam a megoldásra, nem tudom mennyit számít az, hogyha valaki nyitja a bootloadert vagy sem, de nekem ugye nem volt, csak rootoltam a leírásban található módon, valamint törölgettem a gyári appokat, amelyeket fölöslegesnek éreztem. Tegnap találtam modaco-n egy stock ROM-ot (B194), amiben benne voltak a gyári fájlok. Letöltöttem a T hivatalos frissítését, keresgettem benne, hogy milyen fájlokat akar frissíteni és mi hiányzik hasonló módon neki, úgy mint a plus0ne.apk és találtam is egy listát, melyet kicsit időigényes volt végigbogarászni, hogy most mit töröltem és mit nem, de sikerült úgymond helyreállítani mindent ami a frissítés sikeres lefutásához kellett.
-
Arsenalka
csendes tag
-
TonyIsBack
csendes tag
Jó hír: már nem kell a Huawei-től igényelni bootloader unlock kódot, mert megjelent egy program, amivel ki lehet olvasni.
1. Töltsd le és telepítsd a programot (DC-unlocker).
2. Telepítsd a speciális drivert (a már telepített, hagyományos driver-rel nem fog működni)
3. Mindenképpen indítsd újra a számítógéped
4. Kapcsold ki a telefon beállításainál a Gyors bootolás funkciót
5. Kapcsold ki a telefont
6. A hangerő le + hangerő fel lenyomása mellett kapcsold be a telefont (tartsd lenyomva mindhárom gombot, amíg egy lilás/rózsaszínes képernyő meg nem jelenik. Ekkor csatlakoztasd a telefont a számítógéphez az USB kábel segítségével.7. Indítsd el a DC-unlocker alkalmazást. A gyártó mezőnél válaszd a Huawei phones opciót és a modell típust hagyd az automatikus opción.
8. Kattints a keresés ikonra és hagyd, hogy a program megtalálja a telefont és kiolvassa az adatokat.
9. Ha a program végzett, akkor egyéb azonosítók és állapotok mellett megjelenik a Bootloader code is.10. Mentsd el a kódot és zárd be a programot.
11. Húzd ki az USB kábelt, vedd ki az akkumulátort, majd helyezd vissza és kapcsold be a telefont.[ Szerkesztve ]
-
daweskie
csendes tag
húú baromi gyors a cm10r5 az alap gyári romomhoz képest...respect.... Azt meg tudja nekem mondani valaki hogyan állítom be alapértelmezettnek az sd kártyát? Elvileg támogatja a swapot! Meg hogy a CM10 az b196 vagy milyen alapú?
[ Szerkesztve ]
-
daweskie
csendes tag
Igen, a képernyők és a programok közötti váltásra gondolok. Meg gyári romon sokszor elfogyott a RAM a sok futó alkalmazás miatt és akkor teljesen megkukult a teló. Ohh értem, tehát a b számozás a gyárira vonatkozik, oksi kösi! Lényeg a lényeg egyelőre tetszik!
-
addikt
Vicces, hogy pont egy ilyen szakmai fórumban tolod már egy ideje az anti-ROM-os hülyeségedet. Nyilván vannak instabil, hiányos romok a telefon korából adódóan, de nem az összes a sátántól való. Lehet, hogy egy ROMban nem megy a kamera vagy az FM rádió, viszont jobban van optimalizálva, mint a gyári, akkor miért ne használhatná az, aki pl. nem fotóz telefonnal vagy nem hallgat rádiót.
(#7595) TonyIsBack Ez mehetne összefoglalóba!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest