- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Közben megtaláltam egy Cseh oldalon a v1 -es X-ROM -ot. Sajnos ez csak egy pucolt 2.3 -as ROM. Nem rossz, ha valaki pucolt rendszert akar, csak arra számítottam, hogy ugyanazt lesz, mint a v2, csak kis eltérésekkel....
Egyelőre még nem tudom hogy lehet megoldani v2 -ben a Play -t, majd kiderül. Teljesen kínai ROM, persze teljesen magyar nyelven.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
X-ROM v1 (B133 EMUI 2.3 -ra épül):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Letöltés:
- X2-Rom.zipElőkészület:
1.Csinálj egy biztonsági mentést a gyári app -ból. Nem érdemes minden alkalmazást kijelölni.
2. Telepítsd a B133 general verziót, amennyiben mókolt a rendszered. Ebben az esetben a következő lépést kihagyhatod.
3. Wipe.
4. Az openrecovery-twrp-2.8.1.0.img -t másold a c:/adb/ mappába.
5. ADB -ből flash openrecovery-twrp-2.8.1.0.imgAjánlott: TWRP -ből backup készítés a gyors visszatérés érdekében.
Telepítés menete:
0. Másold az SD kártyára a ROM -ot.1. Telepítsd a X-ROM -ot TWRP -ből.
2. Reboot System
Normál módban indul újra a készülék.------
(#7756) Tex:
Ügyes.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Se7en 1.6 ROM (B133 -ra épül):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány új program:
- AdWay HU
Reklám, letöltés blokkoló.
- Compass
Iránytű.
- Holo Light Reboot
Újraindítási menü: normál újraindítás, újraindítás recovery -ben, újraindítás bootloader -ben, kikapcsolás.
- OTA Updater
Se7en OTA updater kezelő.
- ViPER4Android FX
- Universal Init.dLetöltés:
- Se7en-Rom V1.6.zipElőkészület:
1.Csinálj egy biztonsági mentést a gyári app -ból. Nem érdemes minden alkalmazást kijelölni.
2. Telepítsd a B133 general verziót, amennyiben mókolt a rendszered. Ebben az esetben a következő lépést kihagyhatod.
3. Wipe.
4. Az openrecovery-twrp-2.8.1.0.img -t másold a c:/adb/ mappába.
5. ADB -ből flash openrecovery-twrp-2.8.1.0.imgAjánlott: TWRP -ből backup készítés a gyors visszatérés érdekében.
Telepítés menete:
0. Másold az SD kártyára a Se7en ROM -ot1. Telepítsd a Se7en ROM -ot TWRP -ből.
2. Reboot System
Normál módban indul újra a készülék.[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
Amugy egy kicsit le vagyok maradva, mi ez a sok kép meg különözö rom elnevezések? ezek szerint már feltörték a bootloadert és vannak uj romok a gyári helyett?
Aki járatos XDA-n el tudná nekem azt mondani, hogy lehet oda egyáltalán postolni? mert én beregisztráltam,de bármelyik topicba is probáltam volna irni, mindenhol azt irta, hogy csak 10 bejegyzés után tehetem meg, de hogy szedjem össze a 10et ha sehova nem tudok irni?
-
törölt tag
válasz zeon.hu #7766 üzenetére
Még záróképernyőn is kicsúszik, de csak ha 0, 3, 5, 6, 8, 9 -es szám van az időben (aminek íves az alja):
Megy is vissza a másik időjárás widget.
repvez:
Egy custom ROM van, a többi moddolt ROM.Bootloader az általában nyitott. Egy-két készüléken van zárt, de az bármikor nyitható. DE ez eddig is így volt.
10 hozzászólás az a linkelésre és a kép beillesztésre vonatkozik XDA -n. Hozzászólni lehet.
[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
válasz #86973952 #7779 üzenetére
Nálam nem sikerült a hozzásólás sem hiába nyomtam a reply re kiirta, hogy abba a topicban nem irhatok csak a question és trubleshootingba, átmentem arra a részre is,de ott is ugyan ezt irta ki.
Motorola DEfy részen szerettem volna érdeklődni abban a topicban ahol annak a helye lett volna,de nem engedte. Sajnos téglásitottam és arra akarok tanácsokat , hogy mit hogyan.
Néztem az összefoglalőt,de elsőre azt hittem, hogy ezek is csak ilyen egyéni téma variáciők és különbözö app beépitések
-
ricsi8800gt
addikt
Van már P7-re valami főzött rom ?ami stabilan működik ?
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
törölt tag
válasz ricsi8800gt #7788 üzenetére
Annyi moddolt és custom ROM van, amit az összefoglalóban is megtalálsz. Folyamatosan frissülőre katt. Az esetlegesen felmerülő hibákat is megtalálod a ROM -oknál.
Lesz majd egy új fejezet, ami kitér az Xposed -re, Gravity -re. DE azt több formációban is akarom tesztelni, így idő kell hozzá. Az viszont biztos, hogy helyenként gondja van a system UI -val.
Külön Material One, MIUI, 2.3, 3.0. Utóbbi kettőbe kell jobban belemerülnöm. Az is tuti, hogy a módosított HRT kernelekkel nem nagyon tud együttműködni, tehát ajánlott a gyárit használni ez esetben. Universal Init.d miatt írom.
--------
Egy újabb kép a P8 -ról. Ez esetben a skicc:
-
törölt tag
Új custom kernel, ZEN-Kernel 2.3 -hoz. Letöltés INNEN.
-
ggeniuss
újonc
Sziasztok!
Sikerült összetörnöm a telómat. A sarka sérült és 5 repedés szál végigszaladt a kijelzőn. Itthon (touch+lcd) 33.000 Ft lenne a javítás, de találtam ebay-en 1500-ért csak érintőt hozzá.
Azt külön lehet cserélni normális minőségben? Tudtok esetleg szervízt ahol ezt megcsinálják? Esetleg valakinek hasonló eset?A segítséget előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
JDMKid
tag
válasz zeon.hu #7791 üzenetére
csak 3 mm-rel szélesebb ám mint a p7, azt észre sem venni a valóságban. Meg 5-el magasabb.
A vastagságát nem látni, az 6 vagy 6,6?
Egyelőre a p7 jobban teszik kinézetre, látni kell majd élőben is a 8-at.Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
törölt tag
B613 -as módosított stock kernel. B609 -en használható, init.d támogatással. LETÖLTÉS.
-
WaGGu
csendes tag
sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy komolyabb játék futtatása közben (Injustice) eléggé elkezd melegedni a készülék, pedig hang nélkül, kis fényerőn játszom. Általában futott ahogy kell, de a felmelegedés mellé néha még meccs közbeni FPS droppok is történnek, mi lehet ennek az oka? Programokat általában zárva tartom, de ha fut is valami a háttérben, kell hogy legyen elég RAM.
Emellett néha újraindítottam emiatt a telefont, és bekapcsolás közben / PIN beírásánál fogta magát, és ismét újraindult, volt hogy 2x is, ez nem tudom mennyire szokatlan.
Végül pediiiig, nemrég jelezte csak a b133-ra való frissítést (b121-ről), de online frissítéssel nemigen akar sikerülni. (Letöltés után fail.) Eddig nem telepítettem semmilyen romot, nem piszkáltam 1-2 rootoláson kívül. Tudok / érdemes valamit próbálkozni, vagy hagyjam inkább?
Előre is köszi a válaszokat / észrevételeket
-
törölt tag
Frissítsd le, B121 az egy ezer éves FW, azóta van már néhány.
A legegyszerűbb:
3 gombossal rá tudod tenni a B133 (EMUI 2.3), aztán B609 -et (EMUI 3.0, ha szeretnéd feltenni az újabbat) is.Összefoglalóban benne van a telepítés menete és a letöltési linkek is.
Szer.:
Feltéve, ha nem Vodás a készüléked. Mert ha az, akkor máshogy kell.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- BMW topik
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest