- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iewauh
újonc
Sziasztok!
Intelligens tokkal kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy mennyire akkumulátor barát? Becsukott állapotban az egész kijelző világít, vagy csak az "ablak" rész?
-
-
-
törölt tag
válasz zeon.hu #7154 üzenetére
Online témával sajnos My-RoM alatt nem fogsz találkozni. Ajánlom a korábban linkelt 3 giga körüli téma csomagot.
Itt van mégegyszer a link. Kicserélték mega -ra, innen már normális sebességgel jön le.
XDA -n a P6 témában is szoktak jók lenni, onnan is használok néhányat.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Az mitől van, hogy bizonyos esetekben magától állítódik a fényerő, pl főképernyő után megnyitom gmailt akkor mintha világosabb lenne, dolphin browsert akkor mintha sötétebb. Az auto fényerő természetsen ki van kapcsolva.
Akkor beszélgetés után néhaa olyan nehezen akar visszajönni a fényerő, mert ugye a beszélgetés közben kikapcsolt.
EMUI 3.0 és full wipe-al lett feltéve.
Köszönöm -
törölt tag
Volt már erről korábban szó, bár nálam nincs ilyen. Elvileg annak aki jelezte nem minden szinten csinálta. Állítsd a fényerőt és nem fogja változtatni.
Egyébként szerintem ez is telepítési problémából adódik. Lehet az újratelepítés megoldja, mert én nem találkoztam ilyennel.
-
moltam
tag
Nincs valami olyan beállítás a telefonban hogy a kép tartalmához minimálisan állítja a fényerőt? Pl. böngészőnél kicsit leveszi, hogy ne égesse ki a fehér háttér a szemet. Nem biztos hogy a p7ben találkoztam vele, de létezik ilyen.
Egyébként körülbelül fél év használat után ki merem jelenteni hogy a P7 a valaha volt legjobb telefonom. Ő az első aki mókolás nélkül maradt, se root se semmi, pedig nálam ez nagy szó, mindig minden telefonomat tökéletesíteni kellett, ezt nem.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #7144 üzenetére
Mert keresem az összes hibát. Amellett, ha lesz kis időm, be akarom fejezni a témát, beleértve az FM és a naptár widgetet. Néhány gombnál kikapcsoláskor még a régi bugyikék része felvillan.
Amúgy meg ha vissza rakom a régit, és jön egy használhatóbb pl 3.1 akkor ne kelljen újra tenni és belakni újból.Ha folyékonyan tudnék angolul, és lenne lehetőség, biztos, hogy a használatbeli hibákat írogatnám nekik. Ami most nem a kinézeti problémák.
Az érintés érzékenységen egy hajszálnyit javít ha ki van kapcsolva az Érintés-tiltás mód.
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #86973952 #7181 üzenetére
Mega link
a fényerő parancs mellett van még 2 "töltő" parancs is, ami lejjebb/feljebb veszi az alvó mód idejét töltéskor/leválasztáskor.
illetve tettem bele egy txt fájlt is, hogyan lehet importálni a robotba a parancsokat.
ha valakinek kellene valami új, szívesen megcsinálom (ha tudom) és felteszem ide.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
hát, most már teljesen tanácstalan vagyok:
my-rom 3.3-at akartam feltenni, de ennél is jeleztek páran hibákat (hangouts, stb).
a jelenlegi mikesa féle sem hiba nélküli sajnos.
szerintem kivárom a Se7en-t most már türelemmel.#?*@&!
-
repvez
addikt
Egy kicsit offtopicE hátha valaki találkozott már hasonlóval és tudja mit kéne tenni.A topicja már kihallt.
Szóval egy defyn fennt van a TWRP 2.8as és fel akartam tenni rá CM11-est ami elötte is volt raja,de a a factory reset után az installnál azt irja, hogy nem tudja megnyitni a zipet.
Most akkor hogyan tegyem fel ? 3 különbözö rommal probáltam mindnél ugyan ez van.Elötte formatáltam az SD-t és csak a romokat másoltam rá -
zeon.hu
nagyúr
a Huawei gyárthatja a következő Nexus-t
tudnék értékelni egy szép telefont, letisztult androiddal#?*@&!
-
-
törölt tag
válasz zeon.hu #7187 üzenetére
Igen, bár a Huawei nem igazán tekinthető kirívónak. Ők azért már 30 éve a piacon vannak, a nemzetközi jelenlétük is erős, csak ugye telefonokkal foglalkoznak kevés ideje. Remélhetőleg odateszik a saját minőségüket. Nekem hiányzik az 5 -ös széria, jó lenne egy ilyen Huawei -ben.
-
törölt tag
Közben felmerült PM -ben egy kérdés, ami jogos. Honnan lehetne pontosan megnézni az S/N -t a BL kód kéréshez?
Szerviz menü --> ProjektMenü --> Veneera information query --> Other query
Ott megtaláljátok az IMEI -t is.
-
Tex
senior tag
válasz #86973952 #7189 üzenetére
Ha az S/N a sorozatszámot jelöli akkor az megtalálható E3-nál a Beállitások/A telefonról/Állapot pontban is.
(#7182) zeon.hu : Engem olyan érdekelne hogy 23 órakor kapcsolja be a repülő módot 6 órakor meg ki. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
törölt tag
válasz zeon.hu #7192 üzenetére
Nálam egyszerűbb műveletekhez van "bekötve". Programokhoz kapcsolt funkciók, egyebek bekapcsolása/kikapcsolása. Meg a WiFi-Mobilnet közötti váltásokra. Szerintem nagyon hasznos. Az NFC -t ezzel ki is lőttem, mert helyettesíti. Sajnos itthon sok dologra még nem használható, bár tervezem, hogy rendelek NFC -s névjegykártyát.
Bár a QR kód sem rossz, főleg ha navigációval van összekapcsolva. Ott lehet megint manipulálni a dolgokat Robottal.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz zeon.hu #7192 üzenetére
Mega link repülőgép üzemmód ki/be kapcsoló parancsokkal bővítve E-robothoz.
"olvass el.txt"-ben kis segítség.(házigazdáktól kérdezném: esetleg elférne az összefoglaló alján a link?)
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #86973952 #7193 üzenetére
nagyrészt nálam is egyszerű parancsok vannak, de elég sok mindenhez, kibővítve az Elixir-el.
mondjuk most megint sikerült olyan dolgot kérnem a robot topikjában, amire még ötlet se nagyon van
pedig csak a BT eszközök közötti automatikus váltásról lenne szó, mivel működőképes appot/widgetet nem találtam még.akkor majd pár általánosan használható paranccsal bővítem majd folyamatosan a robot linket, plusz kérésre is csinálom, amit tudok.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Tyke
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Kb. 1 hónapos a p7-em,egyik pillanatról a másikra kezdte a következőt: A galériából ha meg szeretnék osztani vmit,egy fél másodpercre ugrik fel az ablak,amiben választhatnék,hogy hol akarom megosztani,majd rögtön a hangouts-ot dobja.A beállításokban megnéztem,nincs beállítva,hogy mindent ezzel osszon meg,már letiltottam a hangouts-ot,akkor is. Most egy másik képnézegetővel megoldom a problémát,de nagyon idegesít! Ha tudtok,segítsetek légyszi! Köszi: Eszter
-
Tyke
újonc
válasz zeon.hu #7198 üzenetére
Szia, a teló gyári független. A frissítés wifin történt. De nem frisdítés után kezdte. Van 2 darab ilyen teló, a másikkal nincs ilyen gondunk, a hangauts alapértelmezését, töröltük de semmi változás, a gyári képnézegetője nem olyan vészesen rossz ennek az androidnak. Mellesleg 4.4.2 emui 3.0, van rajta, a Quicpic tökéletesen működik rajta, csak bosszant, hogy nemtudjuk mi lett rajta elállítva.
-
zeon.hu
nagyúr
OTA (wifi) frissítés nem ajánlott!
fent van az összefoglaló, elsőre újrahúznám a rom-ot az ott leírtak szerint.
esetleg a hangouts beállításaiban meg lehet még nézni, hogy az sms-ekhez nincs-e beállítva alapértelmezettnek, talán az kavar be.
alkalmazás beállításokban most lett törölve az alapértelmezés? újraindítás volt?#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest