- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem minden mókolás nélkül a gyári frissítés, (nyilván OTA) van fönn, semmi kezelésbeli probléma nincs a telefonnal, wipe sem volt. Szerintem nem feltétlen az a baj mindig, ha valami nem jó....
-
törölt tag
válasz philoxenia #7202 üzenetére
Az baj, hogy ez másokat nem nyugtat meg. Ez az OTA -s probléma már sajnos a Huawei névjegye lett minden készüléknél. ÉS bár P7 -nél jóval kevesebb a gond, de sajnos létezik.
Pl. G7 -nél 10 OTA -ból 8-9 KO. 3 FW -n keresztül, tehát nem csak egy frissítésnél van probléma. Ez még csak 1 telefon. DE mondhatnám a G6 -ot, G620s -t, Honor 3C -t ...stb.
DE ezt még más márkánál is lehetne sorolni, amit az utóbbi időben tapasztaltam. Xperia Z3, Xperia P, Alcatel POP C7, Alcatel POP S9, Alcatel POP 7 tablet...stb.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Na My-rom 3.3 bármit csinálok a hanghoust nem megy vagyis nem hajlandó normális működésre. A teljes jog amivel rendelkezik, de nem j . Most megkeresem majd este, hogy mi hiányzik a my-rom-ból. A kipucolt romok baja, hogy valakinek biztos hiányzik valami. A gyári rom az ismert gondok tudatában nem jó.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
törölt tag
Frissítetted a Google alkalmazásokat Play -ről (ami benne van)? Szerintem azok közül hiányolhat valamit. Vagy csak simán kivágtak egy fontos rendszeralkalmazást.
philoxenia:
Sajnos telefonoknál egy kicsit több a hiba. Ezt az OTA -s hülyeséget meg el kellene felejteni a gyártóknak, mert nagyon kevés az olyan, ahol tökéletesen működik. Akinél általában jó (pl. HTC), ott is vannak néha gondok.[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
válasz #86973952 #7208 üzenetére
Az eddigiek közül ez tetszik a legjobban. Követem ezt a vonalat, de egyik sem fogott még meg, kivétel a képen látható cucc. Jobban bejön mint az Apple verziója! Ízléses, nem ormótlan, viselhető darabnak tűnik. Már csak az ára érdekelne, meg az egyéb paraméterei. Gondolom most fogják Barcelonában bemutatni.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
törölt tag
Elegáns, óralap képe is normális. Mert ugye hiába változtatható, ha csak rondák vannak.
Remélem a kör alját nem fogják levágni, mint azt már néhány óránál láthattuk, mert akkor bukó lesz.Most nézem a másik grafikán, hogy nem. Tehát a grafika/menü kitölti a teljes "számlapot".
MWC -n mutatják be elvileg. Holnap, vagy legkésőbb hétfőn. DE szerintem a sajtóeseményen már be fogják jelenteni hivatalosan is.
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
válasz #86973952 #7210 üzenetére
Elképzelhető, hogy meg is van az első okos kiegészítőm, bár az ára nem mindegy.
A Huawei nagyon megérkezett! Csak könyörgöm a telefonok között a P7 vonalát vigyék tovább, ne menjenek a többi után (mag háború, pixel háború, stb.). Szerencsére a kijelző harcot hanyagolják, ezt olvastam valamelyik oldalon. Nekem nem kell a parasztvakítás, én normális eszközöket szeretnék használni, amit ez a cég teljesített is eddig.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
törölt tag
Inkább a Mate 7 -re és a G7 -re fog hasonlítani, sajnos. Nem rondák, csak elveszti azt a vonalat, amitől különleges volt a piacon.
Itt van amúgy a saját link a sajtóeseményről. Úgy látom a vasárnapot célozták be, szerintem akkor már lesz óra is. Meg gondolom jönnek még az okos otthonnal, illetve a 4,5 G -vel.
-
-
GSPLR
senior tag
válasz zeon.hu #7217 üzenetére
Egyetértek...ugye az a fránya kinézet. Nálam elég nagy szerepe van a kinézetnek, tapintásnak. Én bízok benne, hogy egy szép telefont raknak össze ismét, prémium anyagokkal. A P szériának ez az egyik erőssége. Persze az új Kirin is csapni fog rendesen. Infó esetleg a videóvezérlőről van valakinek?
Huawei
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #86973952 #7218 üzenetére
tudom.
de sajnos az emberek még mindig a brand-et nézik és ha két drága közül kell választani, a kicsivel drágább, de nevesebb-szerintük ettől jobb- márkát veszik.
a talkband b1-el nagyot húztak, árazás elfogadható, a BT headset meg egyedi (ok, szoftveresen rágyúrhatnának kicsit végre), ez lenne szerintem a jó út.#?*@&!
-
törölt tag
Várhatóan Mali T760, remélhetőleg MP6, mint az Exynos 7 kisebbik verziójában, mármint ami a nagyobbik lapka. 20 nm -es 7410 -ben. MP8 -ra nem számítanék, de majd kiderül.
zeon.hu:
Ez csak az én fantazmagóriám. Nem biztos, hogy ennyi lesz. Csak a telefonok árazásából indulok ki, illetve néhány nagyobb márka kontra Huawei ár-arányból.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz philoxenia #7222 üzenetére
Én csak az újat nézem. Szerintem a régebbi, "árát vesztett" órák irrelevánsak. Főleg, ami még "buta"óra.
-
Cunaja
addikt
válasz #86973952 #7206 üzenetére
Hm: Rendesen üzemel a hangouts a My-rom 3.3-nál is. Egy gonddal kevesebb. A lényeg egy gyorsítótár törlés, és az automatikusan indulást engedélyezni kell.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
GSPLR
senior tag
válasz #86973952 #7221 üzenetére
Azért a Kirin 930 odaver majd rendesen...16nm-en készült, ebben már az élen jár a Huawei. A fogyasztása és a teljesítménye is rendben lesz. Ez a 9-es széria nagyon jó, jól megoldottak mindent. Én jobban preferálom a magam részéről mint a riválist, azt meghagyom az AnTuTu huszároknak. Mindenesetre a kombó elég erősnek ígérkezik, jó darabig elég lesz mindenre, bár egyelőre a P7 speckója is bőven használható az évek során.
Huawei
-
törölt tag
My-RoM kontra gapps -hoz kapcsolódóan:
Külön feltettem ugye a gapps -ot is, ami a Huawei -es billentyűzetet, illetve a SIM eszköz menüt is tartalmazza. A Vodafone (itthon utolsóként) a mai nappal megszűntette a SIM eszköz menüt, így a továbbiakban már semmi jelentősége nem lesz. VitaMax -nál még elérhető, előfizetésnél már nem.Szóval ha valakinek ezzel problémája lenne, és ezért tette fel, akkor nem fog már működni. Természetesen gyári ROM -on sem.
-
törölt tag
Szépen ránőnek a Snapdragon -ra, ami nem is baj. Főleg, hogy azért van baja, de mellette erős SoC -kat gyárt. Még mindig csak 20 nm -en.
Exynos és Kirin is elég komolyan fejlődik. Előbbi viszont más készülékben is megjelenik, nem csak Samsung -ban. Bár nem az erős lapkákat pakolgatják ki "külső" márkának. Tehát egyelőre még nem veszélyesek. Közben viszont az MTK is nagyon komolyan megerősödött, bitang SoC -kat dobált/dobál ki. Kirin meg saját SoC -ban már nyitott a közép- és a felső kategóriában is. Úgyhogy szerintem a 2015 -ös, vagy inkább a 2016 -os év nem a Snapdragon éve lesz.
Remélem jobban szegmentálódik most már a piac.
Szerk.:
Nem lenne rossz, ha MTK SoC -kat dobálnának a középső kategóriában is, mellette meg maradna még a Kirin. Természetesen a Huawei -re gondolok.[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Itt a topikban, volt aki már kért BL nyitó kódot a Huawei-től email-ben?
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #7233 üzenetére
Változó, hogy mikor küldik. HA nem jönne írj rájuk újra. Bár hétvégén nem mindig aktívak.
-
GSPLR
senior tag
válasz #86973952 #7232 üzenetére
Lehet hogy ki fogsz nevetni, de szerintem csak idő kérdése és az Intel is ott lesz elején. Tudom, még nem a legjobb de ha valakinek van kapacitása felzárkózni, esetleg beállni az első helyre, akkor azok ők. Én is örülök neki, hogy több jó alternatíva van már jelen, ezzel a felhasználók csak nyerhetnek.
Huawei
-
törölt tag
Persze, van lehetőség. Majd meglátjuk néhány év múlva, addigra szerintem a piac is szét fog tagolódni SoC gyártók tekintetében.
Allwinner is keményen nyomatja a tabos részt, de kitörni nem nagyon tud. Már dolgoztak be phablet -be és okostelefonba is. Persze nem a fenti minőség, de fejlődik. A31, A80.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Korábban szóba került a koppos feloldás. Erre egyelőre még nincs megoldás, kernel módosítás után lehet róla szó.Addig is találtam egy Tap Tap App nevű alkalmazást (szerintem ROOT nem kell hozzá, de próbáljátok ki). Ez a szenzort használja (még nem tudom mennyire szívja, vagy szívja -e az akksit).Valahogy így, mint a VIDEÓN. Tesztelve! Szenzor előtt kell 2-3x elhúznod a kezed/ujjad.Nem engedi magát eltávolítani, szóval egyelőre sztornó. Mindjárt utána nézek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #86973952 #7238 üzenetére
Na meg van az eltávolítás módja is, tehát ki lehet próbálni.
Beállítások --> Biztonság --> Eszköz-rendszergazdák --> bökj rá az app -ra és Inaktív gomb.
Gondolom ez ROOT nélküli készüléknél is benne van a menüben, legalábbis úgy emlékszem. Azért nézzétek meg előtte. Utána már el lehet távolítani.
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
Videón az óra és annak története! Íme
Huawei
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz philoxenia #7246 üzenetére
Beteg.
Én az okos otthonokra leszek nagyon kíváncsi a következő 10 évben, amiben a Huawei is élen jár fejlesztés terén. Az Apple -ről nem is beszélve.
Már rég egybe kellett volna integrálni minden techinikai eszközt. Nem beszélve a vezérlésről, egyebekről.
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Imei és SN szám alapján letudom csekkolni valahol a telefon előéletét?
-
Cunaja
addikt
Porterocka! Megtaláltam itt írnak a gyári rom hibáról [Fájlok visszaállnak boot után]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest