- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szintén az összefoglalóban van egy nagyobb csomag, ami tele van témával, illetve még sok az online is. Egy részében van átfedés.
Meg van még jópár egyedi téma. Sötétet keresel, akkor nekem ezek jöttek be a legjobban:
- Flat EMUI
- DARK BLOOM
- DARK LOLLIPOPKépeket és letöltési linket is találsz a fenti linkeken.
Na meg persze magad is módósíthatsz elég sok mindent. Kicsit bele kell jönni, mert sok az infó elsőre, meg elég sok dolgot lehet állítani, de megéri.
Szerk.:
A Flat -nél viszont nem sötét a beállítások menü.[ Szerkesztve ]
-
-
GSPLR
senior tag
Huawei
-
GSPLR
senior tag
válasz #86973952 #8656 üzenetére
P8 és a "mini" verzió szerintem. Már nagyon várom, bár az is igaz hogy a most következő cuccosokat kihagyom, a páratlan verziószámra repülök majd rá
Ja és már nagyon várom no more és hasonló kollégák megnyilvánulását az oldalon megjelenő hírnél holnap. Lesz itt flame...
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
-
vzoli1987
aktív tag
hogy lehetne megoldani hogy a felső csúszkával állítom a brightnesst? cm féle főzött romnál müxik ez a dolog ennél nem láttam ilyen opciót
vhogy így.: https://www.youtube.com/watch?v=qCs6PimukDY
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
#?*@&!
-
törölt tag
válasz zeon.hu #8664 üzenetére
16.00 -kor lesz a londoni bemutató, ha valakit érdekel.
Szerk.:
Nem válasz akart lenni...[ Szerkesztve ]
-
vzoli1987
aktív tag
most hogy 4g-s készülékem van mit lehetne tenni hogy ne zabálja az adatforgalmat? kb. csak facebook és gmailt nézem meg napi egy óra használattal kb. átlagban, eddig 2g-s készülékem volt most nagyon megeredt...
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
zeon.hu
nagyúr
E-ink tok is lesz a P8-hoz, nem rossz!
#?*@&!
-
törölt tag
Mini helyett Max lett a második telefon, 6.8 collal.
A többi dolog viszont ütős.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz philoxenia #8675 üzenetére
Mediapad X2 is lehet alternatíva. Bár tablet, de lehet vele telefonálni. Nem ennyire izmos a plusz, amit belepakoltak (pl. kamera), de az csak 349 euró.
P8 alap változat 499 euró, P8 Max 599 euró.
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
Na ez oda lett rakva és csináltak olyat is amit eddig más nem (ebben reménykedtem titkon). Az idén bemutatott csúcsok közül ez tetszik a legjobban kinézetre és tudásra is. Szerintem odavertek most rendesen, le a kalappal előttük! Szép munka, már várom hogy végigtapicskoljak egyet!
Huawei
-
törölt tag
Extrákban igen. SoC -ban nem annyira.
Szerintem még mindig szebb a P7, de tudásban bőven elmarad a P8 -hoz képest. Fogyasztás, erő, hang, fotózás...stb.
Kíváncsi vagyok mit alkotnak Kirin 940 és 950 köré. Meg remélem a P9 már szögletesebb lesz (bár ez még 1 év...).
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
bizony!
a max talán még jobban is tetszik, amit nem hittem volna egy phabletről#?*@&!
-
GSPLR
senior tag
válasz #86973952 #8680 üzenetére
Ennek most "must have" érzete van, de maradok a P7-nél mert én is az általad említett SoC-ok egyikére megyek majd rá, pontosabban egy P9-re. Mindenesetre simán elmondható, hogy a Huawei már ott van elég masszívan az élbolyban, aki mást állít az bolond! Visszatérve erre a 930-935-re, azért ez is már egy olyan cucc, amit nem nagyon használsz ki, bőven elég mindenre és még többre is Örülök a márka sikerének és annak még inkább, hogy maradtak a földön méretben és számokban, ez nagyon pozitív számomra, mert nekem ez kell.
Huawei
-
törölt tag
válasz zeon.hu #8677 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy gyakorlatilag a külföldi multik minden adót megspórolnak itthon. Elég csak pl. a Tesco éves eredményeit megnézni. Tehát inkább az pofátlanság, hogy ezt a végfelhasználókra terhelik, mert simán lenyelhetnék legalább egy részét. Csak akkor ugye mengint menne a hiszti. Tök mindegy mit csinálsz, akkor is rossz vagy.
Ezt politikától mentesen írom, és érdekes módon Szlovákia normálisan meg tudta oldani.
-
zeon.hu
nagyúr
P8-ról jut eszembe:
vajon megkapjuk-e az EMUI 3.1-et mi is?#?*@&!
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #8689 üzenetére
Az kevés lesz (egyébként részben meg is kapja), mivel óriási hardveres különbségek vannak kamera tekintében.
-
törölt tag
válasz zeon.hu #8579 üzenetére
Bár kijött 3 napja az a ROM, de van egy "kis" hiba benne (konkrétan boot után nem tud felállni a rendszer), így le is szedte. Javítás alatt van, úgyhogy a napokban biztos újra kijön... Akkor látom csak meg, hogy miről van szó pontosan. Ezért nem is írtam róla eddig.
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
válasz fatomas673 #8662 üzenetére
Ez még szerintem fizetős, 3 valamit ír alatta gondolom jüan. Amúgy az XDA-ra feltöltött következő pakkban tuti benne lesz, e hónap végén elérhetővé teszik.
Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest