- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
Én nem hasnzálom és nem is tervezek HTPC építését. Az erős IGP (meg úgy általában bármilyen hardveres gyorsítás) egyszerűen azért szükséges hogy kevesebb erőforrás felhasználásával elérjük ugyanazt vagy még jobb minőséget. Ezt is leírták már előttem.
Nem kevés hozzá, de éppen hogy csak elviszi azt a sz@r anyagot. Mint pl: [link]
Pentium 3 időkben tudod még nem voltak HD filmek, akkor a DVD-k voltak a porondon és akkor (is) voltak külön hardveres PCI-os dekóderkártyák hogy még akár egy P1-esen is lehessen DVD-zni.
llax: Gyenge a géped!!
-
Oliverda
titán
Egy jó erős IGP bármiféle HD gyorsítás nélkül tökéletesen megfelel mellé, meg valaki aki normálisan be tudja állítani a rendszert. Amúgy az előtted szóló leírta hogy mi a helyzet.
Van jópár HD anyagom, de egyik sem zabál annyi erőforrást mint ez a kivágás. Biztos lehet olyan anyagot is csinálni amit még egy 4GHz-re húzott Quad CPUsem bír lejátszani. Akkor is nyilván a gép lenne a rossz nem a lejátszandó video.
-
Oliverda
titán
Mint ahogy már írták előttem attól még hogy valaki nem tud beállítani valamit még nem biztos hogy az a valami rossz.
Az estimesének pedig már régóta vége mára.
BigBear: Nem tudom hogy ezt a videót ki mivel tömörítette de amellett hogy a minősége is elég ramaty megeszik két 3.2GHz-en üzemelő magot (40-50% CPU terhelés 4 magnál). Eközben az 1080-as jó minőségű filmek beérik 10 max 15 százalékkal. Tehát ez az anyag nem mérvadó.
-
Oliverda
titán
"Nem a kimenet a gond, hanem a hd video lejatszasanak a tamogatasa. Intel e5200-nek nem kell, a 4850e-nek kell."
Nehéz megérteni hogy egy 4850-nek sem kell semmiféle UVD vagy bármilyen hardveres gyorsítást a HD lejátszáshoz? Egy 2GHz-es egy magos Sempron elviszi a 720-as filmeket bármiféle HW gyorsítás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest