Új hozzászólás Aktív témák
-
MarQs
senior tag
"Olvasd legalább 4-5 komolyabb külföldi oldal RSS-ét..."
Szerinted... ??
Nem vagyok "RSS feeder", de a könyvjelzőim között befigyel egy néhány a legforgalmasabbak közül - ma ez már alap. Biztos van köztük olyan is, amit te is kajálsz, így nem értem a felvetést... mind1.
Viszlát!
-
erdoke
titán
Olvasd legalább 4-5 komolyabb külföldi oldal RSS-ét, és amit 2-3 egymástól függetlenül is közöl, az általában közmegegyezésnek számít. Ténynek még az se, mert többször előfordult, hogy szinte mindegyik lehozta ugyanazt a hoaxot.
Az itthoni oldalakon gyakran félrefordítják a híreket, vagy olyasmit tesznek bele, ami totál spekuláció a forráshoz képest is. -
MarQs
senior tag
"Se a Android 3.0 se Wp7 nem fog nagy senset kapni"
Ehhez képest tegnapi hír:
-
-
AS
félisten
Se a Android 3.0 se Wp7 nem fog nagy senset kapni annyiról van szó hogy bizonyos elemek sense külsővel lesznek.
-
erdoke
titán
válasz
Dr.Anonymus #3 üzenetére
Azok fényében, amit a híradások születéséről írtak, sokan vannak, akik több forrásból és előbb olvasnak híreket...
-
erdoke
titán
Ez a hír tele van téves információval és feltételezéssel, túlságosan szabadon kiegészítve a meglehetősen semmitmondó forrást. Az ilyen kisujjból szívott maszlaggal pedig nem kellene előre befolyásolni az embereket:
"annyi már most biztosra vehető, hogy a HTC Android 3.0 alapú megoldásai sokkal látványosabbak lesznek majd, mint a Microsoft erősen korlátozott megoldásai köré épített mobilok"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest