- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
GordonSamway #36791 üzenetére
Valószínűleg nem flash-elted a boot.img fájlt és ezért nem jut tovább, de amit keresel az az ADB sideload, amit a TWRP recovery-ben az Advanced menüpont alatt találsz.
A használata egyszerű, mert a gépről csak ki kell adni az adb sideload xy.zip parancsot, ahova értelemszerűen az általad használt fájl nevét kell megadni. -
lcee79
addikt
válasz
GordonSamway #36787 üzenetére
Én asus táblagépemre (transformers pad 300tf) feltettem, one x-et nem rootoltam...
De leginkább arra érdemes használni, hogy visszább vedd a sebességet, akkor nem melegszik, meg nem fogyaszt annyit -
ferob
őstag
válasz
GordonSamway #36787 üzenetére
A helyedben nem használnám, mert így sem a legjobb a Tegra a melegedés miatt, szóval ezzel csak rontanál rajta, így célszerűbb valamilyen custom kernel felrakása, ha annyira a legjobbat akarod kihozni a készülékből.
-
kirkri
addikt
válasz
GordonSamway #36727 üzenetére
Mivel nem gyári van rajta, így van rá esély, hogy jó lesz, ha visszarakod a gyárit. Bár a Venom ROM nem egy noname ROM, nem kellene ilyet produkálnia azzal sem.
-
kirkri
addikt
válasz
GordonSamway #36725 üzenetére
Bízzunk benne, hogy valóban csak szoftveres gebasz van, mert ellenkező esetben nagy a baj.
Jellemzően az alsó gombok fizikai sérülés miatt nem szoktak működni, de jelen esetben nem valószínű, hogy erről lenne szó, ugyanis mondtad, hogy van olyan, hogy fel sem villan a gomb világítása (mondjuk világosban nem is kell neki, csak sötétben, ezt is jó lenne tudni, hogy milyen körülmények között próbáltad). Ez azért probléma, mert a gomb fizikai működése és a világítás egymástól független dolgok, szóval attól, hogy az egyik nem megy még a másiknak működnie kellene. Az hogy a te esetedben mindkettővel probléma van (világítás nem kapcsol be + a gomb beragad) az vagy szoftveres, vagy alaplapi hiba. (én inkább az előbbire gyanakszom).Mi a szoftver verzió a telefonodon? (A beállításoknál tudod megnézni)
-
ferob
őstag
válasz
GordonSamway #36722 üzenetére
Mivel semmit nem tudsz az jelenlegi ROM előéletéről, ezért csak akkor lehetsz bármiben is biztos, ha saját magad felraksz újra mindent, de mivel gyári állapotra akarod visszaállítani, ezért célszerű egyből azt megcsinálni, mert addig sokat nem lehet mondani a dologgal kapcsolatban.
Ha elolvastad végig azokat a dolgokat, amiket írtam, valamint a leírást is megnézted, akkor még gyakorlatlanul is nem több fél óránál a művelet.
-
ferob
őstag
válasz
GordonSamway #36720 üzenetére
Nem az általam leírt dolgokra adtál választ, mert nem az volt lényegében a kérdéses, hogy factory reset volt-e, hanem az, hogy vissza lett-e állítva a telefonon a gyári ROM mindennel együtt?
Elvégre először ennek indultál neki, de ezzel kapcsolatban semmit nem mondtál, hogy megcsináltad-e. -
ferob
őstag
válasz
GordonSamway #36718 üzenetére
Azt nem említetted, hogy akkor most végül visszaállítottad-e a telefont teljesen gyári állapotba vagy sem.
Ha eddig jók voltak a kapacitív gombok, akkor kicsi az esélye, hogy ilyen hirtelen hardveres hiba legyen. -
ferob
őstag
válasz
GordonSamway #36716 üzenetére
Én nem tudom, hogy mit jelenthet az, hogy "Volt amikor beragadtam a harmadik ès csak kattogott.", de semmi konkrét dolgot nem írtál.
-
ferob
őstag
válasz
GordonSamway #36711 üzenetére
Leírást azt pl. itt találsz.
-
ferob
őstag
válasz
GordonSamway #36708 üzenetére
Annyi lemaradt, hogy az 1.72-es a legfrissebb bootloader, valamint ha még így is bonyolultnak tűnik a dolog, akkor érdemesebb lenne egy részletes leírást követned a gyári ROM visszaállításához.
-
ferob
őstag
válasz
GordonSamway #36708 üzenetére
Amennyiben itt megtalálod a telefonodnak megfelelő CID-et a listában, akkor csak flasheled a jelenlegi recovery-nek megfelelő Nandroid mentést, majd fastboot-tal a boot.img fájlt és a gyári recovery-t.
Ha nem találod a listában, akkor itt nézz szét, de ezek nem a legfrissebb ROM-ok, így ezeket a felrakás után még külön frissíteni kell, akár többször is.Ha nem tudod a telefonod CID-jét, akkor tedd fel a CID Getter alkalmazást, így az első sorban pirossal fogja jelezni azt, amint elindítod.
A firmware.zip számodra lényegtelen, ha a legfrissebb bootloaderrel rendelkezik a telefon, amit kikapcsolt állapotban a hangerő lefelé és a bekapcsoló gomb folyamatos nyomva tartásával tudsz ellenőrizni a megjelenő fehér képernyőn, a HBOOT sorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest