- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz Bulitt #23299 üzenetére
Minden ami minőséget érint legyen maxra állítva, onnantól rajtad múlik mit tudsz kihozni belőle.
Pl itt van egy kép, azonos téma, helyszín, megvilágítás.
Én fotózok amatőr szinten egy ideje, viszonylag jó képeket tudok lőni, sokat fejlődtem magamhoz képest.
A másikat Barátnő készítette, nála valahogy soha nem stimmelnek a színek, vagy beég a fehér, vagy a sötét nem látszik, ritkán sikerül neki jól.Milyen szögből tartod, és hogy hova böksz a kijelzőn fókuszálásnál, az a nagyon fontos HOX-nál.
Ezek elég rossz körülmények, egy telefonnak főleg...
Nagyon kevés fény, az is mesterséges, és mozgott a ruhája. -
Bulitt
addikt
Nem minden szituációra kellene. Főleg napközben és munka helyen használom. 1-2 alaklomra kellett eddig elővenni. Csak reménykedtem benne, hátha jobb minőséget is ki tudnék csikarni belőle
FeRRaR1: Na ez a bajom nekem is. Hozzá szoktam a DSLR minőségéhez, amivel szintúgy nem csinálok rossz képeket (profil alatt webalbum cím)
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Bulitt #23302 üzenetére
Hát ez a baj: a Trabant és a Merci sem egy kategória, pedig mindkettő német autó. Nézd meg a szenzor méretét a DSLR-ben és nézd meg a telefonodban. Plusz, mennyibe kerül egy jobb váz? Na látod
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
kirkri
addikt
válasz fravik #23273 üzenetére
Én gyárit vettem hihetetlenül jó áron Tudom, hogy az eBay-en nem mindig gyári az ami annak van hirdetve, de volt itthon egy telefonhoz adott bontatlan csomagolású töltőm és még a puha zacsi is teljesen megegyező anyagú az eBay-en vásárolttal. Bár most nem látom, hogy hirdetne (feketét is árul folyamatosan) de érdemes lehet rákérdezni.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Lacopapi
addikt
válasz Bulitt #23299 üzenetére
A jobb színhűség miatt én a telítettséget 1 fokkal visszavettem,minden más auto-n van. Az eddigi HTC-im közül ezzel lehet a legjobb képeket lőni véleményem szerint.
...persze a mérce nem DSLR,hanem házon belül gondolom.
Mellesleg a fényképezőgépednél milyen a hanghívás minősége??[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Nos gyerekek, ma ràkényszerültem, hogy kiprobaljam a google maps gyári navit...
kell a francnak 3betűs...
Nagyon ott van, szép. Amìg nem fog sokat fogyasztani, nem gondolok másra. Szèlvèdő tartót már rendeltem bay-rőlTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
zola-
őstag
Na visszavittem a Partneroba a HOX-ot mert mozgott at erinto. Kajak nem cserelte egybol pedig internetes vasarlas volt es meg a 3napban is benne voltam.Erdekes, azt mondta elkuldi szervizeshez, mert akarmi is tortenhetett vele cimszoval. Mondtam neki kernem az arat. Azt mondta rendben,ha visszajott a szervizestol. Na erre kivancsi leszek. Jelenleg se penz se telefon. Remelem korrekt lesz a srac...
-
-
volvoguy
addikt
Üdv! Ha a kamera lencséje nincs pontosan középen az mit jelent? A HOX esetében ez normális?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
miiseza
csendes tag
Üdv
02.09-én szombaton leadtam a telefont wifi probléma miatt, tegnap már át is vehettem! Akárhogy is nézzük, 1 hét volt a szervízidő. Vodafone-nál adtam le, mivel nála vagyok előfizető.
A wifi újra hasít, akksit és ahogy látom kijelzőt cseréltek benne (ezt nem írták a jegyzőkönyvben, viszont az eredetin volt egy kis karc, ami eltűnt , továbbá úgy látom a kamera kis üvegét is cserélték, mert az is enyhén karcos volt, és azok a karcok is eltűntek.
A burkolat maradt
Végignéztem, kijelző tökéletes (mondjuk az az is volt), ha csavargatom nem nyikorog, nem mocorog semmi, szóval egyben van a készülék!Köszönöm szervíz!!! :-)
-
rígel
őstag
Pedig kötelessége lett volna cserélni, vagy visszafizetni az árat. Ha kicsit határozottabban lépsz fel, és megemlíted hogy ismered a jogaidat, akkor biztos nem játszotta volna el ezt a dolgot. Én mindenesetre addig nem mozdultam volna, míg nem ad újat, vagy nem adja vissza az árát.
miiseza:
Ami a legfontosabb, valószínüleg alaplapot is cseréltek. Gyakorlatilag egy teljesen új telefont kaptál (kivéve a készülékházat)[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
Mennyivel bírja jobban a one x+ akksija mint a one x-é?
-
kosturica
őstag
Lehet hogy lecserélem a HOX-ot egy ilyenre
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
biroatis
tag
Sajnálom srácok, de úgy néz ki, hogy nem HOX-om lesz hanem S3 mivel T-nél készlet hiány van belőle... :/
Köszönöm mindenkinek a segitséget, de sajnos nem veszem hasznát!!!
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
Hegasus
senior tag
válasz kosturica #23336 üzenetére
vigyázz! telefonálni a 3g-sel sem lehet (hogy miért nem tudom), legalábbis utoljára ezt olvastam a fórumán.
mellesleg én értelmetlen dolognak tartottam a tableteket, de mióta megvan az n7 rájöttem hogy nem csak játékra jókWork it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
dani993
senior tag
SPOILER!!
-
válasz dani993 #23342 üzenetére
Érdekes. Ezeken a képeken egészen bejön pedig a leaket utáltam. Mondjuk a menu gomb nem tudom, hogy van megoldva, mert a helyén a logó nem tetszik illetve abal felső sarokban elhelyezett érzékelőkkel sem vagyok kibékülve.
(#23344) enginev3.0: egyet értek. Valószínűleg, ha megnyomkodás után is meggyőz akkor marad a fekete. A fehér-szürke nem jön be. Mondjuk jöhetne barnában.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
g0n21
senior tag
Valakinek van tapasztalata 3200mAh-s mugen power akksi kabáttal kapcsolatban? Olvasgattam neten, nem találtam hasznos infót... Viszont már megrendeltem (ami nem baj, csak tapasztalatokat gyűjtenék másoktól)
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest