- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz kosturica #11951 üzenetére
Beelőztem. És ez még a gyári rom volt.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
mumk1
addikt
-
Petykomaster
csendes tag
Sziasztok,
Találkozott már valaki hasonló problémával? Ha hozzá szeretném adni a Skydrive fiókomat a telefonhoz, folyamatosan ez az üzenet fogad. 2 napja vagyok boldog tulajdonosa egy HOX-nak és eddig nagyon tetszik. Nem bántam meg, hogy nem One S lett. Ezt az egy bosszantó hibát találtam eddig. A telefonon Vodafone-os és gyári szoftver van rajta.[ Szerkesztve ]
-
-
stilo18
addikt
Egy elég érdekes videó, vegyétek mintának, hogyan muzsikál teljesen vak sötétségben a One X...
A videot megszerkesztettem a gyári programmal, igy már nem HD, csak qHD.
Jah és persze a Ytb is ront a minőségén...
[ Szerkesztve ]
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Acheron
őstag
Úgy döntöttem, bevállalós leszek, megrendeltem a szolgáltatómtól (Telenor). Igaz, fehérben pont nincs, ezért várni kell, de ha megjön, legalább kiderül, hogy mindhárom szolgáltatóé független -e?
Magamat ismerve két dolog fog most történni:
Jövő héttől a szolgáltatóm felére csökkenti a készülék árát akcióban és
Megkapom az első és egyetlen függő készüléket...[ Szerkesztve ]
-
Jocky
tag
válasz Acheron #11985 üzenetére
Én másfél hónapja vettem ugyanígy a T.nél, és pont erre gondoltam én is, hogy következő héten tuti lejjebb megy az ára, ha megveszem.Filóztam is rajta, hogy várok 1-2 hetet vele, de nem bírtam ki szerencsére, mert a következő héten nem hogy lement volna az ára, hanem még drágább is lett!Szóval szerencsém volt vele.
-
twine
veterán
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ez igen jó hír, hisz két hónap múlva szeretnék új készülékre váltani, mostani Defy-tól válnék meg. Az elképzelésem pont a HOX volt már a megjelenése óta és azóta várok az áresésre.
[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz Avicularia #11990 üzenetére
Háát!
Miért közeledne? Csak annyi fog történni, hogy az árak leszállnak az égből, ez érinteni fogja a konkurenciát is.
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
berik899
tag
ha 100 000 -re lemegy az ára azonnal megveszem, az se baj ha szolgáltatónál
[ Szerkesztve ]
-
chester99
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Jövő héten én is csatlakozom a klubhoz, akkorra érkezik a szépség.
Lenne két kérdésem alapból jár e hozzá tok, ha nem akkor, hol tudnék valami jó minőségűt venni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest