- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petivagyok
tag
válasz
radeondash #783 üzenetére
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-03/27/463996_kj6xwcxff9reyfgz_tok.jpg
Erre gondolsz? Mert én erről beszéltem. -
petivagyok
tag
Egyik srác azt írta hogy lötyög a tokban a teló és nem biztonságos benne hordani. Kivette a zsebéből kiesett a tokból kb első alkalommal és betört a kijelzője
Youtube videót is néztem és tényleg nem fogja fixen a telót ez a fajta tok sajnos.
TIT: Oldalt túllóg a kijelzőn a tok ezért ha leejted pofával a telót akkor nem a kijelzőre esik hanem a tokra. Itt a srác meg is mutatja: http://youtu.be/UCiCUTLMg7M?t=2m40s.
-
petivagyok
tag
TIT: Nem drága de nem az én stílusom. Nézegettem azt a gyári tokot amit baliga belinkelt előttem de nem írnak róla szépeket pedig kék színben egész jól néz ki.
baliga: Ebben a tokban nekem ez még mindig egy stílusos telefon marad. Ha nagyon gáz lesz csak miattad leveszem majd róla.
-
petivagyok
tag
TIT +1, baliga: pont ezért nem ilyet akarok, nehezebb lenne előcsapni sztem és telefonálni ha kell. Ezért csak egy ilyenre gondoltam: http://i.expansys.com/i/b/b250961-3.jpg.
Megtetszett ez a színösszeállítás nagyon, meg azért nem is takarja el úgy a telót.Valaki írhatna ha esetleg van ezzel a fajta tokkal kapcsolatban tapasztalata, ilyesmi.
-
petivagyok
tag
válasz
csacsi67 #760 üzenetére
Értem, hát az enyémen is napról napra több. Mondom az nem zavar hogy van rajta, az viszont zavarna ha a repedések tovább repednének és szétpattanna a burkolat. Én küldhetném vissza pestre gariztatni, ahol hónapokat kellene várnom hogy történjen vmi.
Ha vinném akkor inkább HTC szervízbe.
-
petivagyok
tag
Hát akkor jól melléfogtam sajnos.
Észrevettem hogy a húzósabb játékoknál melegszik fel a teló jobban, akkor azokat hanyagolom.
csacsi67: hány nap múlva kaptad vissza? Azért gáz csak mert attól tartok hónapokat kell majd várni hogy visszakapjam a telómat és annyit meg várjon az akinek..
-
petivagyok
tag
Sziasztok! Úgy egy hete van meg a One Mini-m és nálam is megjelentek ezek a repedések, most néztem utána külföldi fórumokon és elég aggasztó képek vannak szétrepedt telókról. Mert addig engem annyira nem zavar míg alig láthatóak ezek a kis hajszálrepedések, de nem szeretném hogy teljesen széthulljon a telón a burkolat. A kérdésem az lenne hogy van e itt másnak hasonló tapasztalata és ha igen ti rögtön szervízbe vittétek?
Üdv.: Peti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest