- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
sz.balazs.95 #60 üzenetére
Én csak egy db, azaz egy darab női popsit fogodosok és itt bezárult a kör, ne is ragozzuk a témátJa hogy. Nem hiszem. Egy BMW vagy Merci kulcs hatásosabb
-
blueMerle
veterán
Egyébként nem tudom hogy mi ez a fura elképzelés a női szinekről de nekem az összes nő ügyfelem, üzletpartnerem szinte kizárólag fekete vagy fehér telefont használ, és a családban, ismerősi körben fiatalabb lányok körében sem láttam rózsaszín, hupilila vagy pink telefont. Általában a fekete a nyerő a csajok körében (az én ismerősi körömben) és elvétve akad fehér.
Mondjuk most én is fehér telefont rendeltem magamnak, nem tartom nőies színnek, bár, ha megfogja a seggem egy nagydarab bőrkabátos fickó mert a kezemben látja a telót és a szine miatt félreérti a helyzetet, akkor lehet hogy veszek hozzá egy fekete tokot.
sz.balazs.95: asszonykámnak is fehér S3-ja van, bár előtte kizárólag fekete szinü telefonjai voltak.
-
blueMerle
veterán
pláne nem olyanoktól akik más gyártók elkötelezett hívei.
Megosztod velem melyik gyártónak vagyok az elkötelezett híve? Mert én nem tudok róla, ezért szeretném tudni
Ma viszont az infarktus kerülgetett, mert ahogy tok nélkül raktam be a zsebembe, a farmerom szegecse megkarcolta picit a felső hangszórórácsot, bepánikoltam, utána a 100% pamut pólómmal erősen megdörzsöltem az említett részt és már ott sem volt.
Na, ezt jó olvasni, szóval akkor ezek szerint az első One széria óta mégiscsak javítottak valamit ezen a festési eljáráson
Öröm-bódottá, lehet venni hupilila M8-at aggodalom nélkül
Nekem az a fóbiám hogy az eszközeimen valamilyen látható nyom lesz ha neadjsiten leejtem őket (kop-kop sose fordult elő ilyen) így nálam ez mindig is para volt.
-
blueMerle
veterán
Dehogy mutatok, nem vagyok én mutagatós bácsi (sőőőt még lehet hogy igazam sincs)
Lehet hogy a HTC javított a technológián de egy esetleges karcnál vagy kisebb sérülésnél ami egyébként a csupasz fémen nem jelentene gondot itt bizony jelenthet, legalábbis a józan ész és némi alap kémiai alapismeret nekem ezt sugallja.
Badboys: bro', mondod ezt rólam akinek egy BB Z10-ese van mi?
Trololo az aztán szappantartó a javából.
-
blueMerle
veterán
Dászép' lesz ahogy majd pattog le a fémről a festék, a HTC messze földön híres erről, mint tudjuk, spéci eljárás ide vagy oda
Nem tudom még hogy hányszor akarják ebbe a festett fém dologba beletörni a bicskájukat, úgy látszik szeretik büntetni magukat (ez valami távol-keleti fétis lehet). A festett fémről -és tökmindegy hogy milyen eljárással lett a festék felvéve az anyagra- bizony előbb vagy utóbb, de inkább előbb szépen de biztos le fog pattogni a festék. Hordhatod te azt tokban vagy akár hímzett kis kipárnázott selyemtálkában, akkor is lekopik.
vicze1: elég ha odakoccintod valahova és indul a mandula...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged