- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Something_ #39 üzenetére
Egy szép, karbantartott, igényes E39 aranyat ér.
-
keIdor
titán
válasz
Something_ #37 üzenetére
Kell egy bizonyos rutin hozzá. Én 3 évig 270LE-t vezettem gyakran, Mercedes C320CDI személyében, meg volt piszkálva és azért volt 270LE. Nyomaték se volt semmi, 600nm környéke talán? Nem saját kocsi volt, de sokat vittem.
-
keIdor
titán
válasz
Something_ #35 üzenetére
Hehe.
BMW nálam is a legjobb. Imádom a márkát. De egyébként a többi német márkát is.
-
keIdor
titán
válasz
Something_ #33 üzenetére
"Kell ennél több indok, hogy ez jobb mint a gyári???"
Ne feszegessük a témát szerintem.Egyébként mint mondtam, így kellett volna kiadják. Sensation 1.0
-
keIdor
titán
Tévedsz, mert nem probléma. Egyáltalán nem, akkor félreértettél. Nekem mindegy, nem én használom. Nem érzem, hogy vulgáris lettem volna. Természetesen nem, téma lezárva.
HGabor89: Igen. Emlékszel én is azt hittem el leszek a gyárival. Csak jöttek-jöttek a hibák elő, HTC nem reagált, alig adnak ki frissítést és végül rászántam magam, hogy jól van, akkor csinálom magam, mint SGS 1-nél. A béta telefonból kaptam egy 1.0-át gyakorlatilag, kb. így kellett volna kiadják. Én is inkább optimalizálásnak mondanám ezt, nem belepiszkálás. A CPU mellett most már a GPU is számol, ez csak jó. És sokkal gyorsabb az egész.
-
keIdor
titán
Elfogadom azt a véleményt, hogy valakinek annyi is elég. De én mindig is allergiás voltam az akadásra, laggra, Sense force closed meg egyéb érdekességekre. Ettől még a véleményem nem változik bármennyire próbáltok meggyőzni arról, hogy túloztam. Összehasonlítási alap nélkül meg én nem is értem hogyan lehet érvelni valami mellett, ha nem próbáltátok a jobbat. Könnyen ugyanez lenne a véleményetek. Egy S-off, azaz "feloldás" nem értem mitől darabokra bontás, ahogy írtad fentebb... a hátlapot nem kell leszedni az egész procedúra során.
Nekem gyárilag ez a telefon csalódás volt, főleg, hogy SGS2-m is volt és azzal sebesség ügyileg maximálisan elégedett voltam gyárilag is. Ennyi a történet, kár is tovább ragozni... véleményemet tartom továbbra is, nem kell egyetérteni vele.
-
keIdor
titán
válasz
monti0222w #22 üzenetére
Be ám. Új telefont kaptam.
-
keIdor
titán
válasz
pingwin011 #8 üzenetére
USA-ban pl. azért, mert a szolgáltató exkluzív a készülék.
Nézz be Sensation topikba és olvasgass. Sense bezár, mert nincs elég memória. Laggos is kicsit a 3.0, ilyenek. Főzött rom viszont teljesen jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kuponkunyeráló
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest