- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonesz
tag
válasz delbarta #7027 üzenetére
Ennek ellentmond a multitasking nem? Azaz ha elindítok egy site-ot a böngészőben és közben kimegyek a menübe, majd mondjuk megnézem a naptáram és visszamegyek a böngészőre, akkor elvileg a háttérben betöltötte a site-ot.
Ill. a másik, hogy azt észrevettem, hogy ha a visszagombbal sokáig visszamegyek, akkor egy idő után becsukja, de akkor is ugye ott marad a háttérben (bár ilyenkor valszeg már nem netezik)
Appkiller cuccokat nem nagyon akarok használni, csak a rossz tapasztalat van vele.Üdv.
TA vasaló nem attól meleg, hogy a ruhához dörzsölik /index.hu/
-
-
Cicero
őstag
Nektek is class2-es kártya volt/van benne gyárilag?
patakidr: 720p-s videórögzítés, flash videórögzítés alatt; handydandy flash app (talán marketből is tölthető?); átpakolhatsz pár appot sdre; gyorsabb lesz a teló tőle fényévekkel; hotspotként is tudod használni a telót (3G-t megosztja); többnyelvű billentyűzet word prediction vagy hogy híjják'.
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
A MyBacup Pro-valk le tudod menteni az adataidat és a telepített programjaidat SD-re. De a visszatöltésnél vigyázz, hogy nehogy mindent mepipálj. Példáúl a contact-okat érdemes (szinte kötelező) szinkronizálni a gmail-el. A visszatöltésnél pedig a contact-ot nem sazbad bepipálni, mert akkor a névjegyzéked 2x fog megjelenni.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
n0_gAboR
őstag
válasz patakidr #7053 üzenetére
mindenkeppen.
A szamitasigenyes feladatokon tenyleg erezheto a 2-4x-es gyorsulas. (pl. appok indulasa, toltesi muveletek, kepfeldolgozas, stb).
Pl. eddig, ha nem volt elinditva az ebresztoora elotte, es este be akartam allitani, kellett varni 2-3 mp-et hogy feljojjon az app, 2.2-vel szinte rogton, szempillantas alatt indul.Ami uj:
- Magyar nyelvu prediktiv szotar szovegbevitelhez
- Gombnyomasra valthato szovegbevitel nyelv
- Flash 10.1 alapbol felrakva
- 720p videofelvetel, vaku videofelvetel kozben
- Nagyon sokat gyorsult a fotozas
- Tethering (3G net megosztasa wifin keresztul mas gepek szamara)
- HTC zseblampa app
- News & weather app
- Uj widgetek (FM radio, calculator, market)
- Browser plugintamogatas, animgif tamogatas, uj HTML5 cuccok tamogatasa, joval gyorsabb Javascript vegrehajtas,
- RDS tamogatas radioban
- SD kartyara telepites (ha az app is tamogatja)
- Uj task switcher
- Approbb kezelofelulet finomitasok, attervezesek
- Facebook eventek es szulinapok megjelenitese a calendarban
...Hatranyt en nem erzekeltem egyaltalan. Update utan tanacsolt wipe-olni, ha nem 100%-os a rendszer.
-
gps76
őstag
válasz janos1988 #7037 üzenetére
A taskiller proginak van widgetje több is.Érdemes használni,mert sok felesleges dolog fut.Taskiller nélkül 130 körül van boot után,ha fent van 230 körül marad a létfontosságúakon kívűl.
Nekem is a 2.2 van fent,érdemes rootolni,jobb lesz valamivel?
Arra tud valaki megoldást,hogy a HTC IME mod(v25) miért fc-zik? Mert sokkal jobb lenne mint a touch input.Oké,hogy ugyanaz,de több finomhangolás van benne. -
Viper26
nagyúr
Jól gondolom, hogy ROOT-tal, az összes app telepíthető SD-re?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
delbarta
senior tag
válasz Viper26 #7061 üzenetére
A root-tal önmagában még nem. Ahhoz kell az a2sd vagy a2sd+. Nekem a2sd van, de ezzel sem megy át minden a kártyára. Pl. a Motonav csak a belső memóriába megy (30MB). Fent van kb. 120 app. és van még 81MB szabad hely. A gameloft-os játékok is ha jól emlékszem a belsőt foglalták. De ha jól tudom van olyan is ami mindent átpakol a kártyára, még a cash, data fájlokat is.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
-
delbarta
senior tag
válasz james008bond #7068 üzenetére
Semmit sem kell csinálni. Bejön egy adó, hallgatod és ha sugároz adó információt, megjelenik. Pl. Juventus.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Attila04
tag
Régebben írtátok, hogy van pár negatívum a Froyora frissítés után, pl. fényképek szaggatva jelennek meg, meg hasonlók. Ezeket javították már? Mindenképpen érdemes wipeolni a telót frissítés után?
-
rum-cajsz
őstag
Az Androinica portálon nemrég megjelent egy cikk, amiben tippeket adnak az akkumulátor takarékoskodásra, én meg lefordítottam.
Szerintem számotokra is érdekes lehet. Észrevételeket a cikk alatt lehet tenni=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
fan7
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy AVI formátumot lejátszik a telefon? Vagy ha nem akkor van hozzá progi?
Köszi!
És ugyanez lenne a kérdésem az MKV formátummal is
Köszi![ Szerkesztve ]
-
sssent
senior tag
Na a HTC-nél megint kitettek magukért. Az összes kis kapcsolgató widget-et volt idejük átrajzolgatni, de az a nyomorult notification LED még mindig nem képes 10 percnél tovább pislogni.
Amúgy nekem nincs gondom az új ROM-mal.
Szerk.: ja, mégis találtam egy bug-ot:
A rádió a továbbra is rossz RDS mellett már a hangkimenetet is elfelejti maga után lekapcsolni. Workaround: zenelejátszóban play-pause, és az viszont lekapcsolja.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz trblaise #7077 üzenetére
Csak 10 percig jelez, ha mulasztott eseményed van?Akkor nem sok értelmét látom a lednek.
Most még azon agyalok, hogy LCD-vel megvegyem vagy sem.
Eszembe jutott a Galaxy S is, bár a villanó jobban hiányozna mint az AMOLED, meg ugye az a teló elég gagyi műanyag.Van pár napom dönteni, de tény, hogy a Desire nagyon megfogott.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
>-48-<
aktív tag
Barátnőmnek egy Desire-t tervezünk vételezni, de jelenleg hiánycikk. Ha most érkezik a vodához új készlet, az szerintetek tuti ziher, hogy SLCD lesz és nem AMOLED? /hétvégén nyomkodtuk a speedshopban és rabulejtős az a technológia (bár furi a fehérek mellett a piros pixel csík)/
#!
-
GML
őstag
Szerintetek lesz majd még AMOLED verzió, vagy már buktam?
-
knorbi77
tag
Sztem már csak SLCD lesz, de ezt úgy állítjátok be mintha sokkal rosszabb lenne és katasztrófa lenne ha az lenne benne A tesztek alapján valamiben jobb mint az Amoled valamiben rosszabb..észre sem fogod venni, sosem lesz belőle gondod.Én is jövőhéten veszek de semmi bajom azzal hogy SLCD lesz.
szerk.: vagy ha nincs gondod egy kb. 2 hetes használt Desire-el akkor találsz belőle párat itt a hardverapro-n és úgy lehet Amoledeset szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
-
knorbi77
tag
Az SLCD is nagyon szép képet ad
nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=gUF4dLVdFKc
igazából 0:35-től érdekes mert egészen addig sokkal rosszabb az SLCD de 0:35től ugyanolyan szép mint az AMOLED..
vagy nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=gY6qpnoziZM
amikor az elején mutogatja a desire-t(SLCD) és a nexus one-t(AMOLED)..amikor szemben vannak állítsd meg..ugyanazt a képet adják..a fordítgatások nem érdekesek sztem..ott is néha amoled néha slcd a jobb..[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Segítsetek már,ha tudtok:
Olyan progit keresek - mert a 2.2 van fent -,amivel bármely home,menu,stb. gombokra feléled a telefon,és az eclair féle unlock-hang ki-be csúszkák is megvannak. Próbálgattam már sokfélét,amit a marketről szedtem,de vagy az egyiket tudta,vagy a másikat.
Van olyan amelyik bármely gombra feléled,de egyből a home screen jön be,ez meg előnytelen,mert zsebben is megnyomódhat. -
ThorsHUN
őstag
Arra tud valaki valaszt, hogy miert nem tudom elohozni sehogysem a skakes&fidget-et a telefon bongeszojeben?:S
-
Kronk
őstag
A rock player csak nálam csinál olyat, hogy a feliratot is szépen hozzáteszi a filmhez, de ahol ékezet van, azt lecseréli valami kínai karakterre? Így picit néha nehezen olvasni...
http://totesz.myminicity.com/
-
ByB
addikt
Téves.
[ Szerkesztve ]
-
zolij
tag
Sziasztok,
2.2 után nem kéne magyar nyelvű billentyűzetnek lennie? Ugyan felajánlja a magyar billentyűzetet, de a virtuális billentyűzet továbbra is angol (hiába váltok át magyarra)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest