- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gofry
senior tag
egyelőre nekem jól megy az OTA froyo, de azt hiszem így jártam ha hibás egyelőre marad, bár nekiállhatnék downgradelni de olyan nagy hibát nem találtam ami brutál mód zavarna..szerintem szerencsés vagyok (vagy hülye )
viszont, valaki már próbálta az unrevoked 3-mat 2.2 OTA froyon? eredmény? -
r3v0Lut10n
senior tag
tudom h tök nem ide kapcsolódik, de kijött desire verziója az nfs shift-nek, minden eddigi autós játékot ver, messze
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
knorbi77
tag
Az a baj hogy Desire-ről a HTC honlapján keveset írnak egy-két dologról..de pl ha ezt megnézed..baromi részletes: http://galaxys.samsungmobile.com/specification/spec.html?ver=high
Kíváncsi lennék pl. a Desire videótámogatottságára..de nem külön lejátszó progikkal hanem a sajátjával..pl. milyen kodekeket ismer..és milyen formátumot visz. Nekem ez most a legfontosabb mert van 8GB zenei klipem amit mindenképpen rá akarok rakni a telóra..konvertálni tudok, de a samsungnál nem kell mert viszi az avi-t és az mkv-t is. Desire-nél nemtudom hogy milyen kodeket és formátumot játszik le könnyedén.
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz knorbi77 #7158 üzenetére
rock player, már 100x elhangzott. tényleg nincs nála jobb és nem is kell, tud mindent
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
knorbi77
tag
válasz r3v0Lut10n #7160 üzenetére
De a saját lejátszója miket tud? Mert az meg úgy szar hogy tele van a videók menüpont a klipekkel de mindegyikre azt írja hogy ismeretlen..
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz knorbi77 #7158 üzenetére
Nezd ha gondolod megnezheted a desire-met, de szerintem alapbol a samsung videonezegetesi kepessegei sokkal jobbak. Netezes meg... az szerintem ugyanaz mindkettonel. A Samu kijelzoje nagyobb talan arra is jobb.
Ha fenykepezni szeretnel abban szerintem a desire, a videofelvetelben a samu a jobb.
A desireben neha tenyleg jol jon a flash light (paladin rulez) ez hianyozna a samubol.
A trackball is jo nagyon a desireben. Rarakom a kezem fokuszal, megnyomom klikk.
Mashol nem is nagyon hasznalom.Viszont a samuban az a 3 gomb igen keves szerintem. Teny, hogy a kereso gombot nem hasznalom szinte sosem, de akkor is. Home, menu, vissza. Ezek kellenek. A samunal nemtom hogy van. Gondolom a kozepso nagy gombot is beprogramoztak home-nak vagy menunek.
Trackball:
Neha jol jon amikor a nagy ujammal veletlenul beleklikkelek a kepernyobe es a kurzort konnyebb a trackballal helyreigazitani, mint probalkozni a tapogatassal. Hm... ez tenyleg hianyozna...(Utalom, hogy megint egy kis aprosagon csuszik el a dolog... itt is ott is...)
Samunal hiany:
Led villano, tobb gombDesire:
Multitouch felulet, divx lejatszas (+ irigykedek a samu videofelveteli kepessegeire - a desie vhogy alacsony fps-es :S)Jah hard mod: Szolnokon vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
válasz petibacsi06 #7164 üzenetére
Nálam működik. Alap app + google account!
(#7165) Pitiless_
Asszem, ha megint elfut a harag, megpróbálom. KöszönömC805
-
Viper26
nagyúr
Dézi milyen fps-el rögzíti a videókat?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
kosturica
őstag
válasz knorbi77 #7161 üzenetére
"r3v0Lut10n írta:
rock player, már 100x elhangzott. tényleg nincs nála jobb és nem is kell, tud mindent ""knorbi77 válasza:
De a saját lejátszója miket tud? Mert az meg úgy szar hogy tele van a videók menüpont a klipekkel de mindegyikre azt írja hogy ismeretlen.."Leírjuk neked magyar nyelven is , hogy ne kelljen gondolkoznod sem, hogy mi a tuti, de te belekötsz ebbe is, mert neked semmi sem elég!! Miért? /B]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Viper26
nagyúr
válasz ThorsHUN #7170 üzenetére
Hááát (és így nem kezdűnk mondatot ) az nem valami sok, bár ha folyamatosnak látni így is akkor nem baj talán.De az s lehet, hogy 24fps-től folyamatos ebben nem vagyok most teljesen biztos.
Gondolod hogy nem bírja a 720p-t rendesen lejátszani?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
knorbi77
tag
-
kosturica
őstag
"Alapból avi-t, mkv-t nem tud."
Ezek a fontos infók kb. 50x lettek közzé téve minden oldalon a lusták miatt.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
A desire gyari 2.2-ben hogy lehet azt a csilivili uj kepgaleriat elerni? -
delbarta
senior tag
Láttátok már? Need For Speed Shift for Android. Nem hittem volna, hogy ilyen grafikájú játékot lehet erre a készülékre készíteni. Teljesen leesett az állam. Ráadásul röccenés nélkül, viszi a telefonom. Nem semmi!
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Viper26
nagyúr
Live wallpaper használatánál nincs semmi lassulás a Sense-ben, igaz?
-
Zoltán77
csendes tag
Újabb kérdésem lenne:
tudtok valami cikket vagy kommentet linkelni arról, hogy lehet a 2.2-ben a programokat átrakni az SD-re?
A menüben megtaláltam a "move to SD" menüpontot, de sehol sem aktív. Van valami egyéb beállítás, vagy csinálni kell vmit az SD- vel?
Előre is köszi! -
-
Viper26
nagyúr
válasz knorbi77 #7183 üzenetére
Nagyon eldőlni látszik a dolog.
Samu nem jön be, olyan mint egy játékteló, LED sincs.
Először Legendre gondoltam, de mára 99%-ban Dézi mellett vagyok.
Ha meg mégis esetleg SLCD panel lesz benne, attól nem fogok kevésbé örülni neki vásárlás után.[ Szerkesztve ]
-
-
knorbi77
tag
Lenne egy kérdésem a tulajokhoz..Láttam videón egy olyan Desire-t amin az óra és időjárás jelző rajzolva volt..olyan..htc stílusban..de nagyon pofás volt, a felhők is mintha valami papírra rajzolták volna, meg az óra is..esetleg vki látta már vagy tudja hogy azt hogyan lehet megcsinálni?
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz delbarta #7178 üzenetére
pont ezt írtam én is ma, durván rákattantam és meglepően jóóó a game
-
sid87
senior tag
srácok, esetleg azt be lehet állítani valahol, hogy a naptárban a facebook események között ne legyenek ott a születésnapok? mert elég zavaró
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
r3v0Lut10n
senior tag
van türelmed esküszöm elmúlt pár 100 posztban vagy 4x kérdezik
-
g0dl
addikt
Látom nem vagyok egyedül a desire vagy galaxy közti vívódással, és az slcd ügy csak bonyolítja a képet (főleg, hogy a multouch pedig maradt hibás)
Az én szempontjaim szerint
Desire
+ a több gomb+trackball
+ a HTC gyártói neve
+ picit több RAM
+ 2 év garancia
--- multitouchGalaxy
+Gyorsabb video
+xvid lejátszás
+8-16GB Flash
+ másodlagos kamera
+SAMOLEDA fő gond, hogy a legtöbb dolog inkább szubjektív (pl. vakut úgy sem használnék) pl a Desire jobban néz ki, a Galaxy már túl nagy egy zsebrevágáshoz. A Desire HD még nagyobb lesz, az már tuti kiesik.
A kérdésem pedig a régi HTC felhasználókhoz, hogy a HTC kb. mennyi ideig szokta támogatni a készülékeit pl. új sw-el, frissítésekkel? Én hosszabb távra tervezek (tehát több év), és a samsungról vagy egy olyan érzésem (inkább csak sejtés), hogy gyors termékváltások után nem foglalkoznak a "régiekkel".
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest