- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabesz:)
csendes tag
Nem tudjátok lehet kapni külön üveget az elejére? Sajna van már rajta egy-két kicsi karc, semmi vészes de egy idő után valszeg üveg csere lesz.
Én most raktam fel pzoley egyik Ginger sense romját. Hát tökéletesen megértem a HTC-t hogy nem siet minden újdonságot kihozni a régi telefonjaira. Most rendesen olyan érzésem van mintha új telefonom lenne. Jelenleg nincs is olyan újítás ami miatt megfordulna a fejemben a telefoncsere. Bár ha egy rendes kamerát raknának valamelyik HTC-be akkor biztos elgondolkodnék. Régen egy HTC touch-om volt majdnem 3 évig, szinte már széthullott a végén, azon is mindíg cserélgettem a romokat, és egy romcsere után olyon volt mintha új telefont vettem volna. -
sssz
őstag
válasz csabesz:) #27808 üzenetére
vegyél rá fóliát. jóval olcsóbb és tényleg megmenthet pár karctól.
én konkrétan 3szor egymás után ejtettem le egyetlen nap alatt szegény telót, természetesen kijelzővel lefelé. egyszer ebből kőre, kétszer parkettára.a fólián legfelül lett egy pici karc.
"megmentette" a kijelzőt
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
fogi
tag
Köszönöm a válaszokat thetering ügyben.
Azt észrevettétek, hogy mától elérhetők a fizetős appok itthonról is? -
musspici
tag
Ma feltettem az RCMix S 1.4 -et. Különösebb újdonságot nem tapasztaltam, ami nagyon szembetűnt hirtelen az az új lock screen. (karika tologatós) Esetleg tudtok olyan lehetőségről (LockBot kivételével), amivel vissza kapom az 1.1-ben lévőt? Azt bal oldalon húzva lehetett oldani, jobb oldalon pedig némítani.
SGS II. (XWKI4); HTC Desire, PVT-4, ROOT, S-OFF | (RCMixS v2.0 A2SD+ Bravo Hboot) jelenleg: Ginger DTP v. 2.7 A2SD++
-
Viper26
nagyúr
Ez a 2.5 érezhetően gyorsabb.
S23 | Garmin epix™ Pro
-
sssz
őstag
A Desire HD-re megjött a 2.3 itthon.
Hátha mi leszünk a következők....
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Slukkica
őstag
Akit érint vagy érdekel van új MIUI
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Viper26
nagyúr
Hmm...2.5 alatt ki van "szürkülve" a mobilnet, mintha nem is lenne gyáltalán...
Valaki belefutott hasonló dologba?S23 | Garmin epix™ Pro
-
Youri
veterán
Üdv,
megcsináltam a fat meg az ext alignt az új sd kártyán, és feltettem a v25-ös IC-t. Azóta nincs térerőm, illetve nem csatlakozik a hálózatra :SRTX ON
-
Steve1207
veterán
Van RcMixS 1.5 az új lockscreen funkciókkal.
Kis vélemény:
A lockscreen 4 app jó dolog, amit saját magad tudsz majd változtatni. Az időjárás kijelzős nem frissül, vacakol, a tőzsdés elmegy működésileg, a friends streames képes eléggé beakadni. Röviden ennyi.
A teszt változat eléggé bugos volt, ez a normál változat is hagy kívánnivalót maga után, de itt már nem hal be a lockscreen annyiszor. Nem éri meg vele szenvedni, ha megfelel a mostani rom. Viszont 1-2 változat még és klassz lesz ez.
-
Skillet
addikt
sziasztok.
nemrégiben írtam, hogy visszakaptam a telefonomat az e-care szervizéből. alaplapcsere volt mert a telefon gyakorta újraindult.
minden programot ami annak előtte volt, sikerült visszaraknom a telefonra. elmondanám, hogy mostanában is gyakran újraindul. de nekem nem melegedésnek tűnik a mostani baja, hanem passz.
a szervizből amúgy már 2.2 rommal kaptam vissza. újabb frissítést nem talál. ezen kívül még csinál érdekes dolgokat a telefon. jó pár órára elment a térerő. újraindítás után sem volt. aztán egyszer csak lett. (telenor)
van, hogy a képernyőre fagy az aktuálisan futtatott program képe. nyomkodhatok bármit, ott marad x másodpercig. aztán eltűnik. fekete kép marad a helyén, de ebből kimozdulni nem hajlandó. nyomkodom a gombokat és egyedül a gombok háttérvilágítását tudom ezzel ki és bekapcsolni. power gomb sem működik. aztán aksi ki, be...és megy tovább.
ja, és elment a screen lock sound is. már napok óta nincs. nem jött vissza egyszer sem. ötlet?
ez egy telenor függő desire. romot tudok rajta ettől függetlenül frissíteni? akár a mostani gyárira ami rajta van? vagy más lehetőség is adott?
köszönök minden segítséget. de ha nem javul meg, megy vissza szervizbe. ha onnan hazajön és ugyanilyen kellemesen fog működni mint eddig, akkor eladom és veszek valami mást.
köszi.
üdv.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
válasz racerx #27834 üzenetére
wipe? azt hogyan is csináljam? és ennyire bekavarhat egy program? screen lock sound is elment és sehol? de amúgy már amikor rakosgadtam vissza a programokat akkor is furán viselkedett. ha ráböktem a főképernyőn az órára, akkor bejött az óra és emlékeztem hogy alatta meg az időjárásnak kellene lennie. na hát ott az elejétől már semmi sem volt csak feketeség. de ha odaböktem előjött az időjárás. most már kb 2 hét után valamiért előjött a feketeség helyére az időjárás
nem is értem ezt az egészet. tegnap nem tudtam felmenni a mobilnetre. újraindítottam, nem ment fel. aztán ma reggel sem ment fel... újraindítottam, felment végre.
elég meredek. amúgy ha nem rakok fel szinte semmilyen programot, akkor mit indítsak majd el amitől lefagy?[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
még egy apróság... a telefont ugye a telenornál vettem. naja....csakhogy a mostani alaplapcsere után a telót nem zárták vissza magyarul független az alaplap
beszarás. ja, nemrég olvastam valahol hogy a hátlap kameratakaró lencséje be szokott foltosodni. az enyém is ilyen lett. akkor ezt cserélik szintén gariban? ott kell hagyni a telefont?
még egy kérdés: milyen micro sd kártyát vegyek bele (8gigás) ami nagyon gyors és tapasztalatok szerint jól működik? köszi[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Integra
titán
árulja el nekem valaki, miért nem lehet nickname-t választani display name-nek?
megadod a contactban a pontos és teljes nevet, alul meg van ugye hely ahova beírhatod hogy nickname. namármost, akkor mi a túróért nem lehet a nicknevet kiválasztani?????...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
i400
senior tag
Hosszabb videó a Sensation-ről [link]
-
racerx
őstag
válasz james008bond #27844 üzenetére
27841. Igen.
-
balageok
csendes tag
Egy kérdés, ha külföldön vásárolok SIM Lock nélküli hivatalos forrásból HTC Desire-t, akár HD-t vagy S-t, lehet ebből később itthon valami gondom. Letiltás stb..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest