Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
Próbáltam műszaki infóhoz jutni, de csak a következőket találtam:
- Learn more >> learn more >> learn more >>learn more >>learn more >> és visszavitt az elejére
- watch video: bocs, nem tévézni akarok
- OPC UA protokoll, "central" a névben, ipari képek
>> nem okos otthon megoldás
>> contact partner: valami vásárolt cucc, nem saját fejlesztés... -
alevan
őstag
A cikk alatt ez olvasható:
Ez a cikk az támogatásával készült, ahol egy helyen megtalálja a legfrissebb vállalati IoT- és M2M híreket.
Valami kimaradt szerintem a mondat elejéről...
-
atike
nagyúr
Jót tenne az IoT-nek, hogy ha egy rendszer megerősödne és az terjedne el és nem érvényesülne az, hogy szinte ahány gyártó annyi protokoll (jó ez picit túlzás, de per pillanat túl sokszínű a történet).... Ha épp az MS futna be ám legyen...
-
MongolZ
addikt
Csak nehogy ez a projekt is elbukjon... MS-nak volt jó pár nagyon jó elképzelése a közelmúltban, amelyek sajnos így vagy úgy, de hamarasan abbamaradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest